Afiyet olsun canimKızlar günaydın herkese musmutlu hafta sonları dilerim
Dün akşam yediklerimi yazamadım ben. Erkenden uyuya kalmışım haftanın yorgunluğuyla.
7.30 2 yumurta peynir salatalık
12.30 çorba salata tavuk
21.00 1 parça kuzu eti 3 kaşık semizotu salatası
Adım atamamışım. 5000de kalmışım. Bugünden itibaren başlıyorum adım olayına.
@Kinoalihatun
Hadi bismillah hayırlı olsun yeni haftamızfesang
Hallederiz
@LimonluAyran
@sara_28
@succulentaski
@busra ytez
@_ASTRAL_
Canlarım bu hafta beraberiz
Super çok sevindim canım
Aman Allahim bu nasil bir motivasyondur sen nasıl bir kaptansinKaptanınız konuşuyor toplanın yamacımaSadece masterfitin değil bu alemin de en azimli kızları olduğunuz için özellikle sizleri seçtim
Ateşli kırmızilarim öyle bir hafta yasiyalim ki eritemedigimiz yağ kalmasın
Benim için tartidaki eksiden çok kacamaksız menüler yapılan sporlar önemli kızlar.Bir kac haftadır yarışma yok zaten yeterince yedik dinlendik...Yarışmaya katildigimizin haftasın da elimizden gelenin en iyisini yapalim alevli kızlarım
İstediğiniz tarz diyet yapabilirsiniz detoksta yapılabilir bir kaç gün En iyi detoksun açlık olduğunu söylüyor tıbbi beslenme uzmanı Eyyup yılmaz bakın videolarına farkindaliginiz articaktik..
Aralıklı oruç yapiyorum ve gerçektende çok kolay kilo verip diyetimi surdurebiliyorum
Verimli aktif keyifli bir hafta olsun inşallahkarşı da dişli bir takım var onları da ezip geçip kupayı da kaldıralım diyorum
@pastelfit
@Tutku44
@karamelllim
zeyneppk
@B O Z A
@Aomine Daiki
L u c i a
Günaydın fesangimGünaydın canlarım
Günaydın canimGünaydın hanımlar
Sağol insaallahKaptanınız konuşuyor toplanın yamacımaSadece masterfitin değil bu alemin de en azimli kızları olduğunuz için özellikle sizleri seçtim
Benim için tartidaki eksiden çok kacamaksız menüler yapılan sporlar önemli kızlar.Bir kac haftadır yarışma yok zaten yeterince yedik dinlendik...Yarışmaya katildigimizin haftasın da elimizden gelenin en iyisini yapalim alevli kızlarım
İstediğiniz tarz diyet yapabilirsiniz detoksta yapılabilir bir kaç gün En iyi detoksun açlık olduğunu söylüyor tıbbi beslenme uzmanı Eyyup yılmaz bakın videolarına farkindaliginiz articaktik..
Aralıklı oruç yapiyorum ve gerçektende çok kolay kilo verip diyetimi surdurebiliyorum
Verimli aktif keyifli bir hafta olsun inşallahkarşı da dişli bir takım var onları da ezip geçip kupayı da kaldıralım diyorum
@pastelfit
@Tutku44
@karamelllim
zeyneppk
@B O Z A
@Aomine Daiki
L u c i a
Teşekkürler
Herkese bol eksiler fıstıklarKaptanınız konuşuyor toplanın yamacımaSadece masterfitin değil bu alemin de en azimli kızları olduğunuz için özellikle sizleri seçtim
@pastelfit
@Tutku44
@karamelllim
zeyneppk
@B O Z A
@Aomine Daiki
L u c i a
Hayırlı olsun cnmSeçimler yapilmis, hadi hayirli olsun hepimize
Başarılar cnmSağol insaallahtesekkur ederiz. Basarilar herkese
Günaydın canım benimGünaydın hanımlar
Kırmızımın güzel kadını çok teşekkür ederim canımsınSuper çok sevindim canımseninle yarışmak super olacak
Aman Allahim bu nasil bir motivasyondur sen nasıl bir kaptansininşallah bu hafta kazanan biziz
Güzel bir hafta diliyorum kaptanım
Owww takım çok fenafesang
Hallederiz
@LimonluAyran
@sara_28
@succulentaski
@busra ytez
@_ASTRAL_
Canlarım bu hafta beraberiz
Bal0ncuk arkadaşım adımlarına ihtiyacım var bu hafta kırmışlar için bolcana adım atarsan pek mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?