- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
- 138
Çok şükür gözün aydınDün iyiydi maşallah
Gündüz 2-3 e kadar uyumuş babannesinde
Gece uyumadiydi atlattik gibi çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür gözün aydınDün iyiydi maşallah
Gündüz 2-3 e kadar uyumuş babannesinde
Gece uyumadiydi atlattik gibi çok şükür
Hoş geldinizZipzip- çok teşekkür ederim anlayışın için. Anladığım kadarıyla biraz esnek bir dönem gibi. O zaman ben de yarışa katılmak isterim. Sadece kilo verme yarışına ama. Dizlerimdeki yükü biraz hafifletmem lazım genelde 5000 adım atıyorum ben şimdilik. Bu arada kpss'ye hazırlanacakmışsınız sanırım sabır ve başarı dilerim:)
Bu da tartı fotosu. Regl öncesi ve dün bir atak yaşadım gündüz maalesef sonuç.
Tamam canim ekledimZipzip- kaptanim benide eklermisin
Ayri ayri hesapliyoruz canimTabiki de kaptanım.haftasonu ayrı hafta ici ayrı mı hesaplayım.yoksa tüm hafta olarak mı?
Tamam canim ekledimEveeet katılıyorum![]()
Tamam canim ekliyorum daha gec kalmadinZipzip- sabah tartilip uyuyakalmışım tekrar. Kilom 60.7 ben de masterfit'e girmek istiyorum geç kalmadiysam
Tamam kaptanımTamam canim ekledim
Ayri ayri hesapliyoruz canim
Bende yardımcı olurum sana
Tamam canim ekledim
Tamam canim ekliyorum daha gec kalmadin![]()
Çok teşekkürlerHoş geldiniz![]()
Baslangicin hayirli olsun canim seni simdilik yesil takima ekliyorum orda sadece kilo verme yarisi oluyorZipzip- çok teşekkür ederim anlayışın için. Anladığım kadarıyla biraz esnek bir dönem gibi. O zaman ben de yarışa katılmak isterim. Sadece kilo verme yarışına ama. Dizlerimdeki yükü biraz hafifletmem lazım genelde 5000 adım atıyorum ben şimdilik. Bu arada kpss'ye hazırlanacakmışsınız sanırım sabır ve başarı dilerim:)
Bu da tartı fotosu. Regl öncesi ve dün bir atak yaşadım gündüz maalesef sonuç.
Kilonu biliyorsan yazabilirsin canimSelam. Bugun cumaydi dimi yaasabah tartıldım ama resim çekmek hiç aklima gelmedi
![]()
Çok teşekkür ederim canımın içi kaptanımTamam canim ekledim
Ayri ayri hesapliyoruz canim
Bende yardımcı olurum sana
Tamam canim ekledim
Tamam canim ekliyorum daha gec kalmadin![]()
Tamam canim ekliyorum
Guzel eksi tebrik ederim canim
Katilmak istiyorum kaptanim. 77 geldim bu sabahKilonu biliyorsan yazabilirsin canim
Masterfite katilacak misin![]()
Tamam canim ekliyorumKatilmak istiyorum kaptanim. 77 geldim bu sabah
Tamam cnm adım benim işimPazartesi başladık canım.yarindan itibaren etiketle beni adım sayinla![]()
Kirmizi kaptan olacak misin bu hafta canimTamam cnm adım benim işim![]()