- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.986
- 598
- 35
Dün iyiydi maşallahKızın nasıl oldu?![]()
Gündüz 2-3 e kadar uyumuş babannesinde
Gece uyumadiydi atlattik gibi çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün iyiydi maşallahKızın nasıl oldu?![]()
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın pastelfitim
Ekside olman guzel tebrik ederim
Masterfite katilacak misin pastelfitim![]()
Geçmiş olsun canımDün iyiydi maşallah
Gündüz 2-3 e kadar uyumuş babannesinde
Gece uyumadiydi atlattik gibi çok şükür
Tamam ekliyorum pastelfitimTeşekkür ederim kaptanım
Evet katılacağım
Çok şükür sevindim iyi olmasınaDün eve geldigmde iyiydi maşallah![]()
Adım yarisi devam ediyor muydu@bestnur @DombiliKus sizinde petsembe adımlarınızı bulamadım
Başlangıçin hayırlı olsun cnm
Pazartesi başladık canım.yarindan itibaren etiketle beni adım sayinlaAdım yarisi devam ediyor muyduben yurudum ama yarış yok diye buraya atmamistim
![]()
Hesaplayacak misin bu hafta da canim süpersinPazartesi başladık canım.yarindan itibaren etiketle beni adım sayinla![]()
Başlangicin hayirli olsun canim katilacak misin Masterfite
Nasıl attın o kadar yaaaBende evde adim atiyorum genelde canim
Leslie i adim olarak gösterebilirsen yapabilirsin tabi ki
Bilekligin var mi ya da telefondan paylasacaksan adimlari telefon uzerindeyken leslie yapabilirsin
6294 adim attim evin içinde bu saate kadar![]()
Adım yarışmasına şuan katılmayayım evde kendimi bi deneyeyim çok dışarı çıkamıyorum çünküYarismaya katılacak misin canim![]()
Tamam canim olur seni yesil takima ekliyorum o zamanAdım yarışmasına şuan katılmayayım evde kendimi bi deneyeyim çok dışarı çıkamıyorum çünküYapabilirsem haftaya katılayım eğer oluyorsa
Tabiki de kaptanım.haftasonu ayrı hafta ici ayrı mı hesaplayım.yoksa tüm hafta olarak mı?Hesaplayacak misin bu hafta da canim süpersin![]()
Eveeet katılıyorumBaşlangicin hayirli olsun canim katilacak misin Masterfite![]()