Bende evde adim atiyorum genelde canimZipzip- benim oturduğum yerde yürüyecek hiç yer yok.. onun yerine leslie yapsam olur mu kalorisi aynı hatta daha fazla diye biliyorum
Baslangicin hayirli olsun tekrardan canim
Telefonun algılayacağını sanmıyorum ben normal diyete devam edeyim o zaman. Masterfite katılmayacağımBende evde adim atiyorum genelde canim
Leslie i adim olarak gösterebilirsen yapabilirsin tabi ki
Bilekligin var mi ya da telefondan paylasacaksan adimlari telefon uzerindeyken leslie yapabilirsin
6294 adim attim evin içinde bu saate kadar
Tamam canim yesil ekibe ekliyorum seniTelefonun algılayacağını sanmıyorum ben normal diyete devam edeyim o zaman. Masterfite katılmayacağım
MaşaAllah kaptanım evi tur dönüyorsun sanırmBende evde adim atiyorum genelde canim
Leslie i adim olarak gösterebilirsen yapabilirsin tabi ki
Bilekligin var mi ya da telefondan paylasacaksan adimlari telefon uzerindeyken leslie yapabilirsin
6294 adim attim evin içinde bu saate kadar
8 de basladim canim ara ara dolaniyorum evdeMaşaAllah kaptanım evi tur dönüyorsun sanırm
Allah kolaylık versin ablacımAllahım evren hep benden yana...
Eve doğalgaz bağlanacak. Koridor ve mutfağa su geçirmeyen parke dosetmiştik hep çöktü usta iyi yapamamış. Onlar sökülecek.Balkonda kullanılmayan bir barbekü var o kırılacak Hafta sonu ev inşaata dönüşecek seramik yapılacak. Biraz da bu tadilat beni vazgeçirdi. Hayırlısı bakalım biraz daha tosuncuk olayım bir yerden başlarım artık.
Ekside olman guzel canim tebrik ederim Masterfit e katilacak misin
Teşekkür ederimEkside olman guzel canim tebrik ederim Masterfit e katilacak misin
Tamam canımTeşekkür ederimBi düzen oturtaym da ona göre katılaym kaptanım bu hafta normal devam edeym
Eksin cok guzel tebrik ederim canimBen de paylasayim kilomu
Çarşamba baslamistim 53.2 ile bugün 52.3
Eki Görüntüle 3107766
Herkese basarilar kizlar
teşekkür ederim canımBaslangicin hayirli olsun tekrardan canim
Teşekkür ederim bitanem. Ben de zayıflama yolculuğunda sana kolaylıklar dilerim.Allah kolaylık versin ablacım
Günaydınlar ekürüm çıtırım hocam,kolay gelsin sana şimdiden biraz yorulacaksın usta işini düzgün yapsa bu dertler olmayacak zaten.Allahım evren hep benden yana...
Eve doğalgaz bağlanacak. Koridor ve mutfağa su geçirmeyen parke dosetmiştik hep çöktü usta iyi yapamamış. Onlar sökülecek.Balkonda kullanılmayan bir barbekü var o kırılacak Hafta sonu ev inşaata dönüşecek seramik yapılacak. Biraz da bu tadilat beni vazgeçirdi. Hayırlısı bakalım biraz daha tosuncuk olayım bir yerden başlarım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?