Ah bitanem sıcaklarda zorluyo tabi. Ben Ekim 11’de doğum yapmıştım ama yazın yatakta tek yatıp vantilatör açıyodum üstüme şimdi aklıma geldiAmin Allah razı olsun
Son günler oldukça zor geçiyor dogsada rahatlasam diyorum ama asıl zor zamanlar doğduktan sonra başlıyor
Neye başladıkE başladık ya kız
Hiç bırakmadık kiDiyete başlamadık mi ben kaçırdım mı
Ben de uzuuuuun bir kaçamak yaptım iyi halt ettimHiç bırakmadık kiama sürekli kaçıyo kaçak
Görüyorum ama sen halledersin bunu da çok iyi biliyorumBen de uzuuuuun bir kaçamak yaptım iyi halt ettim
Minnoşummm canımsın ne güzel söyledinGörüyorum ama sen halledersin bunu da çok iyi biliyorum
Allah razı olsun canımCanım başınız sağolsun ben kaçırmışım özür dilerim
Amin. Allah razı olsunAllah rahmet eylesin sizlere sabır versin
Ay hiç sorma vallahi su son günler bitirdi beni öyle bir baskı yapıyor ki ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum karnım sürekli sepsert oda oda geziyorum bende sıcaktanAh bitanem sıcaklarda zorluyo tabi. Ben Ekim 11’de doğum yapmıştım ama yazın yatakta tek yatıp vantilatör açıyodum üstüme şimdi aklıma geldiAz kaldı sık dişini bitanem
Tabi ki halledeceğiz. Takıl bana 55 gidiyorum canısıMinnoşummm canımsın ne güzel söyledinumarım hepimiz halledeceğiz
Eveeet içerdeki hazırAy hiç sorma vallahi su son günler bitirdi beni öyle bir baskı yapıyor ki ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum karnım sürekli sepsert oda oda geziyorum bende sıcaktan
Ay beni de al 55 is The bestTabi ki halledeceğiz. Takıl bana 55 gidiyorum canısı
Eveeet içerdeki hazırherşey tamam. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem
HoşgeldinAlt kat komşum kahveye geldi
Şekersiz Türk kahvesi içtim
2 tane incir yedim
Bugün de ne kadar incir yemişim haa
Teşekkür ederimTabi ki halledeceğiz. Takıl bana 55 gidiyorum canısı
Eveeet içerdeki hazırherşey tamam. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem
ben diyet demiom adım yarışını diom kızzzzzzzzzE başladık ya kız
ah ah biri kilomu dediİyi geceler canım
Kız anaaam var sanıyodummotor bozuldu iyi mi
Binyüzmilyon baloncukum
Kilo almaya mıbiz başladık canım
günaydın güzelimmmmmmmmmmGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?