Dinledin mi tatlımTatlım ben listede yokum haberin olsun etiket yapmışsında daha sonra belki başlayacam gene
Hemen bakayım hocam sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinledin mi tatlımTatlım ben listede yokum haberin olsun etiket yapmışsında daha sonra belki başlayacam gene
Hemen bakayım hocam sağol
Tunaydin canimTünaydın bu âlemin en azimli kızları![]()
okuma sevdam hiç bi zaman dinmedi.. hep okumak istedim...Hocalarin çok şanslıyazililar yani sınavlar online oluyor di mi
![]()
Bende iyi olmaya çalışıyorum canim sagolasinDaha iyiyim ortaya karışık aslında. Teşekkürler canım.Sen nasılsın?
Kabak bahçede mi dolapta mibugün tartılmadim canm.. yarın bahçede kabak vardir dolaptadetoksa başliycam:)
iki günlük yapayım diyorum:)
Demin yulafbar yedim olmadı, şimdi salatalık kemiriyorum
köydeki bahçeden getirip dolaba koydum ablaKabak bahçede mi dolapta mi
Detoksa dolapta mi başlayacaksın
İki gün dolapta durmak yorucu olmaz mı
Mizahi bir yere bırakıp detoksuna geleyim. 70' e indikten sonra kaçmayacaksan bu motive seni istediğin kiloya indirir.
ben su içiyorum su içe içe TOKlandimDemin yulafbar yedim olmadı, şimdi salatalık kemiriyorum![]()
Bi de o varben su içiyorum su içe içe TOKlandim![]()
Çok fırsat olmadı hocam mutlaka dinleyecem .Dinledin mi tatlım![]()
Zararlı diyet yiyecekleri diye okudumda ondan yani.Canım o şeker rafine değil diye biliyorum ama yine de şaşırdım.![]()
bende anlamadim saat 3.30a geliyor daha işimi bitiremedim poff.. kafam çok dolu... bide rapor işini düşünüyorum deminden beriBugün ilk kez mi geliyorum burayane günmüş bitmiyordu
![]()
İş çok yapacak insan yokbende anlamadim saat 3.30a geliyor daha işimi bitiremedim poff.. kafam çok dolu... bide rapor işini düşünüyorum deminden beri
engelli raporu cnm:)İş çok yapacak insan yokyine acıktım
Ne raporu canım…
Kolay gelsin canımengelli raporu cnm:)
Ne raporubende anlamadim saat 3.30a geliyor daha işimi bitiremedim poff.. kafam çok dolu... bide rapor işini düşünüyorum deminden beri
pazar şemşiyelere bayıldım görüntüsü çok güzel renkli renkli:)bugün evimin önünde pazar varbirazdan gideyim de sebze meyve alayım
kabak havuç filan
Eki Görüntüle 3106208