Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sicak yaa.Harikasın![]()
Niye olmadı, randevu almamış mıydın?çok sicak yaa.
bugün sağlık raporu için hastaneye gittim geldim
olmadi ..
başvuru mu yapsam ne yapsam bilmiyorum
raporum sürekli..
4 yıllık ünv okuycam sağlık raporu göndermem lazim![]()
kanun degişmiş. randevu almadim şimdi aldim bakalım .Niye olmadı, randevu almamış mıydın?
Yaparsın sıkıntı etme. Üni için hangi bölüme başvuru yapacaksın?kanun degişmiş. randevu almadim şimdi aldim bakalım .
felsefe bölümü ikinci üniversite kapsaminda başvuru yapıcam canim:)Yaparsın sıkıntı etme. Üni için hangi bölüme başvuru yapacaksın?
Çok güzel. Hayırlı olsunfelsefe bölümü ikinci üniversite kapsaminda başvuru yapıcam canim:)
Hayirli olsun ikinci okulun canimfelsefe bölümü ikinci üniversite kapsaminda başvuru yapıcam canim:)
saol aslında bu üçüncü okulumHayirli olsun ikinci okulun canim![]()
Hoşgeldin arkadaşım ben dileksaol aslında bu üçüncü okulumilk iki yıllık bitirdim sonra 4 yıllık ve bi daha 4 yıllık
![]()
Yazın günü de başka yemeğe gerek yok zaten sarımsaklı yoğurtla oh misbugün tartılmadim canm.. yarın bahçede kabak vardir dolaptadetoksa başliycam:)
iki günlük yapayım diyorum:)
Ellerine sağlık büyük başkan
01.08.2022 Wilma11
74.6 @pastelfit 56.4 @bestnur 75.7 _ASTRAL_
69.4 @karamelllim 78.9 fesang
60.9 @diyetcigeldihanim 79.1 @Kinoalihatun 78.1 @DeryaOnDiet 73.1 Fitt_anne
81.1 @zeyneppk 78.5 @gezegenfeza 80.8 @Kendinin en iyi hali ol 64.3 Zipzip-
60.4
Sen nasıl yapıyorsun nekadar saatte kefirin oluşuyorkendin mayalayabilirsin.
Diyanet İşleri Başkanlığı, "Alkollü mü, alkolsüz mü?" tartışmaları yapılan kefir için bir yazı yayımladı.
Firma tarafından piyasaya sürülen ve inek sütünün mayalanmasıyla elde edilen kefir için Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığı'nın 18/07/2005 tarih ve B.02.1.DİB.0.10/214-987 sayılı yazısında "içilmesinde sakınca yoktur" fetvası verildi. Kuruldan yapılan açıklamada, "Sarhoşluk verecek derecede mayalanmamış içeceklerin içilmesi caiz, sarhoşluk verecek derecede mayalanmış içeceklerin içilmesi ise haramdır. Fermantasyon süresi en kısa süreli olan tatlı kefirdeki alkol oranının on binde ikinin altında ve çok az oluştuğu şeklindeki laboratuvar sonucu uzmanlarca da teyit edilmekte, mayalanması kısa süren bu tatlı kefirdeki alkol oranının sarhoş edicilik vasfının bulunmadığı açıklanmaktadır. Bu itibarla, böyle bir kefirin içilmesinde sakınca yoktur" dendi.
Tüm gün aç kalıp artı gelmişligim var benimDün açlıktan kıvrandım sabah bir baktim 200 gram vermişim vere vereneyse canım sağolsun
Canım o şeker rafine değil diye biliyorum ama yine de şaşırdım.Günaydın,sabahları 2 yumurta ye,yanındada yeşillik filan domayes salatalık miktarında peynir.
Öğlende z.yağlı yiyebilirsin yanında salata ile,akşam daha hafif yersin tatlıdanda uzak dur birde atıştırmalıklardanda öyle.
Sen birde şu barlardanmı yiyordun,geçen okudumda içinde onların şeker miktarları oluyormuş.
Hocalarin çok şanslısaol aslında bu üçüncü okulumilk iki yıllık bitirdim sonra 4 yıllık ve bi daha 4 yıllık
![]()