- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Hakkında hayırlısı olsun kuzumSinav cok iyi gecmedi zaten iyi geçmesini beklemiyordum üzülmedim o yuzden hayirlisi olsun diyorum
Olsun cnmmm bir adım attın sonuç olarak
ay resme de koymuş tatlı kız
Teşekkür ederim canimHakkında hayırlısı olsun kuzum
Hayirlisi olsun. Birdahakine daha cok calisabilirsin insaallahTeşekkür ederim canım cok iyi değildi daha cok çalışmam gerekiyordu
Hayirlisi bakalim
Cok gecmis olsun canim zor bir hafta geçirmişsinBu hafta masterfit nasıl olacak bilmiyorum ama ben hiçbirşey paylaşamadım maalesefgeçen haftasonu kızım güneş alerjisi oldu, eşim kaza yaptı, ben bunca derdin içinde proje yetiştireceğim diye helak oldum. Şu 2 gündür resmen tükenmişlik sendromuyla mücadele içindeyim. Sabrımı, enerjimi, irademi hiçbirşey için harcamak istemiyorum resmen bu arada kızım iyi şükür, kazada da arabadan başka birşeye zarar gelmedi bin şükür. Aman diyim trafikte çok dikkatli olun. Düz yolda giderken taa ilerdeki hafriyat kamyonundan taş geliyor cama arabalardan seke seke, bizimkide dalgın olacak ki farketmiyor geldiğini. cam çatlayınca panikle direksiyonu kırıp kaldırıma tosluyor. Off, anlatmayım da unutayım diyordum ama bitirdi beni bir haftalık stres
Teşekkür ederim canim insallahHayirlisi olsun. Birdahakine daha cok calisabilirsin insaallah
Tamam kaptanım. Olaki yarın başlanırsa beni sarı takıma verin emi. Gerçi bende takipte kalmaya çalışırım.Cok gecmis olsun canim zor bir hafta geçirmişsin
Masterfite yarın baslayalim diyorum ama ne yapacağız tam olarak bilmiyorum
Tamam canımTamam kaptanım. Olaki yarın başlanırsa beni sarı takıma verin emi. Gerçi bende takipte kalmaya çalışırım.
Çok geçmiş olsun Allah esirgemişBu hafta masterfit nasıl olacak bilmiyorum ama ben hiçbirşey paylaşamadım maalesefgeçen haftasonu kızım güneş alerjisi oldu, eşim kaza yaptı, ben bunca derdin içinde proje yetiştireceğim diye helak oldum. Şu 2 gündür resmen tükenmişlik sendromuyla mücadele içindeyim. Sabrımı, enerjimi, irademi hiçbirşey için harcamak istemiyorum resmen bu arada kızım iyi şükür, kazada da arabadan başka birşeye zarar gelmedi bin şükür. Aman diyim trafikte çok dikkatli olun. Düz yolda giderken taa ilerdeki hafriyat kamyonundan taş geliyor cama arabalardan seke seke, bizimkide dalgın olacak ki farketmiyor geldiğini. cam çatlayınca panikle direksiyonu kırıp kaldırıma tosluyor. Off, anlatmayım da unutayım diyordum ama bitirdi beni bir haftalık stres
geçmiş olsun canım.Bu hafta masterfit nasıl olacak bilmiyorum ama ben hiçbirşey paylaşamadım maalesefgeçen haftasonu kızım güneş alerjisi oldu, eşim kaza yaptı, ben bunca derdin içinde proje yetiştireceğim diye helak oldum. Şu 2 gündür resmen tükenmişlik sendromuyla mücadele içindeyim. Sabrımı, enerjimi, irademi hiçbirşey için harcamak istemiyorum resmen bu arada kızım iyi şükür, kazada da arabadan başka birşeye zarar gelmedi bin şükür. Aman diyim trafikte çok dikkatli olun. Düz yolda giderken taa ilerdeki hafriyat kamyonundan taş geliyor cama arabalardan seke seke, bizimkide dalgın olacak ki farketmiyor geldiğini. cam çatlayınca panikle direksiyonu kırıp kaldırıma tosluyor. Off, anlatmayım da unutayım diyordum ama bitirdi beni bir haftalık stres
Aynen canım. Benim hayatımda geldi mi herşey üst üste gelir zaten ama bu aralar fena yokluyor. Aklım kaçtı kaçacakÇok geçmiş olsun Allah esirgemiş
Saolsın kuzumgeçmiş olsun canım.
Sakinleş, hepsi imtihan biliyorsun. Sadaka ver. Kazayı belayı engellerAynen canım. Benim hayatımda geldi mi herşey üst üste gelir zaten ama bu aralar fena yokluyor. Aklım kaçtı kaçacak
Çocuğuna da eşine de hepinize geçmiş olsun canım. Allah esirgemis verilmiş sadakaniz varmış çok şükür.Bu hafta masterfit nasıl olacak bilmiyorum ama ben hiçbirşey paylaşamadım maalesefgeçen haftasonu kızım güneş alerjisi oldu, eşim kaza yaptı, ben bunca derdin içinde proje yetiştireceğim diye helak oldum. Şu 2 gündür resmen tükenmişlik sendromuyla mücadele içindeyim. Sabrımı, enerjimi, irademi hiçbirşey için harcamak istemiyorum resmen bu arada kızım iyi şükür, kazada da arabadan başka birşeye zarar gelmedi bin şükür. Aman diyim trafikte çok dikkatli olun. Düz yolda giderken taa ilerdeki hafriyat kamyonundan taş geliyor cama arabalardan seke seke, bizimkide dalgın olacak ki farketmiyor geldiğini. cam çatlayınca panikle direksiyonu kırıp kaldırıma tosluyor. Off, anlatmayım da unutayım diyordum ama bitirdi beni bir haftalık stres
Afiyet olsun canimMenü
Sabah 8.30
Menemen (oeynirli), 2 dilim ekmek ve çay
Ara 12.30
Sütlü nescafe
Mısır (1 tane fırınlanmış)
Ara 16
Sütlü kahve
Akşam 18.30
Et köfte ve yoğurtlu semizotu
Su 3-4 litre
Spor:1 saat leslie
Sürprizler güzeldir.İlginç bir sekilde tatile gidiyorum ablacim ben bile şoktayım
Bu hafta masterfit nasıl olacak bilmiyorum ama ben hiçbirşey paylaşamadım maalesefgeçen haftasonu kızım güneş alerjisi oldu, eşim kaza yaptı, ben bunca derdin içinde proje yetiştireceğim diye helak oldum. Şu 2 gündür resmen tükenmişlik sendromuyla mücadele içindeyim. Sabrımı, enerjimi, irademi hiçbirşey için harcamak istemiyorum resmen bu arada kızım iyi şükür, kazada da arabadan başka birşeye zarar gelmedi bin şükür. Aman diyim trafikte çok dikkatli olun. Düz yolda giderken taa ilerdeki hafriyat kamyonundan taş geliyor cama arabalardan seke seke, bizimkide dalgın olacak ki farketmiyor geldiğini. cam çatlayınca panikle direksiyonu kırıp kaldırıma tosluyor. Off, anlatmayım da unutayım diyordum ama bitirdi beni bir haftalık stres
Tam belli olmamakla birlikte mersin ve alanya tarafina gidecegizSürprizler güzeldir.
Ne tarafa doğru gidiyorsunuz?cok sevindim senin adına. Çok iyi gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?