- 30 Kasım 2014
- 28.996
- 127.910
- 798
var gülüm var. 3000 kalori var. ama senin gibi çıtırlar pek bilmez@60 kiloyum gülmeeee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var gülüm var. 3000 kalori var. ama senin gibi çıtırlar pek bilmez@60 kiloyum gülmeeee![]()
YokHu huuu kimse yok muuuu
Bugün 8.000 adım zorunluluğu var dimi…
Yok deyin bana![]()
3.000 diye bir kalori var mı
o bana uzun zamandır uğramıyor sanırım. Ama kafama takıldı, hesaplıyım. Acaba günde aşağı yukarı kaç kalori alıyorum
![]()
Yaniiii
Ahahahavar gülüm var. 3000 kalori var. ama senin gibi çıtırlar pek bilmez![]()
Vay be koskoca pastel de çıtır oldu yavar gülüm var. 3000 kalori var. ama senin gibi çıtırlar pek bilmez![]()
Allaaaah
Yok canım yaaoo neler var bebeim
Yaniiiiçok yedim demeee , normali o hem de korumadasın
Ahahaha![]()
Kolay gelsin. Ben iyi yorulmuşum. Tekrar duş alıp sızacağımÇok uyuyunca da adım olmuyor2.900 ile bismillah diyorum
![]()
İnersiiin ne kalmışşş ayolVay be koskoca pastel de çıtır oldu ya
Allaaaahama ben hazırlandım, biraz yürüyim
Yok canım yaaben daha korumaya geçmedim. Hedef 55
![]()
Ben de yürüyüş yaptım, tekrar duş. Hava ne kadar sıcak ve nemliKolay gelsin. Ben iyi yorulmuşum. Tekrar duş alıp sızacağım
İyi geceler herkese. Kaptanım başarılar dualarımız seninleZipzip-
![]()
İnşallah canımİnersiiin ne kalmışşş ayol![]()
Kaptanım başarılar dilerimTeşekkür ediyorum kizlar bende sınava girecek olanlara basarilar diliyorum
Yarin sinavdan sonra görüşmek üzere
Iyi geceler herkese![]()
![]()
Başarılar canım hersey gönlünce olsun rastgeleTeşekkür ediyorum kizlar bende sınava girecek olanlara basarilar diliyorum
Iyi geceler herkese![]()
![]()
Sağol canımAfiyet olsunkolay gelsin
tebikine. senin o kilon altın değerinde bir bilsenVay be koskoca pastel de çıtır oldu ya
iyi geceler kuzum sınavda başarılarTeşekkür ediyorum kizlar bende sınava girecek olanlara basarilar diliyorum
Iyi geceler herkese![]()
![]()
kaç kilosun?Diyet konusuna gelirsek edecek tek lafım yok korkunç durumdayım...
Tartilmaya korkuyorum ama başlangıç kiloma döndüm sanırım bir anda çok kalınlaştımtebikine. senin o kilon altın değerinde bir bilsen
iyi geceler kuzum sınavda başarılar
kaç kilosun?
Başarılar kuşumTeşekkür ediyorum kizlar bende sınava girecek olanlara basarilar diliyorum
Iyi geceler herkese![]()
![]()
Kaptanım başarılar dilerimTeşekkür ediyorum kizlar bende sınava girecek olanlara basarilar diliyorum
Iyi geceler herkese![]()
![]()