- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Düğün ne zaman canımBen aralikta ki halime dönmek istiyorum. Bundan sonra çabam onun için olacak. Ama şu düğünü sagsaglim atlatmamiz lazim. Korseyle elbiselere girebilirim inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düğün ne zaman canımBen aralikta ki halime dönmek istiyorum. Bundan sonra çabam onun için olacak. Ama şu düğünü sagsaglim atlatmamiz lazim. Korseyle elbiselere girebilirim inşallah![]()
13 14 ağustostaDüğün ne zaman canım
15 gün var daha iki kilo versen kâr.düğünü atlat beraber veririz kalanı.beni de etkiledi yazdıkların.13 14 ağustosta
Kendimi aç birakip 5 kg versem bile bedenim hemen incelipte eski halime dönmem imkansiz. Kendimi aç birakmadan ne verebilirsem deyip başlayacagim. İnşallah korse biraz rahatlatir yoksa elbiseler aşırı dar oldu15 gün var daha iki kilo versen kâr.düğünü atlat beraber veririz kalanı.beni de etkiledi yazdıkların.![]()
Bestlife dan bir korse aldım.instegramdan sipariş verdim.toparlıyor iki beden ince gösteriyor bir bak istersen canımKendimi aç birakip 5 kg versem bile bedenim hemen incelipte eski halime dönmem imkansiz. Kendimi aç birakmadan ne verebilirsem deyip başlayacagim. İnşallah korse biraz rahatlatir yoksa elbiseler aşırı dar oldu
Günaydın kinoşumGünaydın kızlar![]()
Tüm vucutmu nasıl birşeyBestlife dan bir korse aldım.instegramdan sipariş verdim.toparlıyor iki beden ince gösteriyor bir bak istersen canım
Tüm vucutmu nasıl birşey
Hayırdır kuzumSimdi kilo verme zamani 23 ağustosa kadar acilen 4 kilo vermem gerekiyor![]()
Tam nasıl geçti diye soracaktım aşağıda yazılmışSelam kizlar ben geldim![]()
Hayırlısı olsun kaptanimSinav cok iyi gecmedi zaten iyi geçmesini beklemiyordum üzülmedim o yuzden hayirlisi olsun diyorum![]()
İlginç bir sekilde tatile gidiyorum ablacim ben bile şoktayımHayırdır kuzumisteme falan mı var