3 bin kalori var mı çok dediğin ☺Aşkitom dondurma bile yemişim . Doymak bilmiyorum. Benden çok yemiş olamazsın. Ne yedin söyle bakem
Selam canımSelam, nasılsınız masterfit ailesi
Ben eve döndüm. Ama ne dönmek, tok karna 80 kg geldim. Ordayken tartimin pilimi bitti ne oldu 2 hafta hiç tartilamadim. Tartilamayinca da ipin ucu fena kaçtı...
Evet sinav yarin ama hic hazir degilimsınavın yarın mıydı canım?
Başarilar kaptanımEvet sinav yarin ama hic hazir degilim
Teşekkür ederim canımBaşarilar kaptanım
Canım şimdiden başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versinEvet sinav yarin ama hic hazir degilim
Teşekkür ederim canımCanım şimdiden başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versinzaman ayarlamasını iyi yapmaya çalış emi, bu sınavlar en çok yetiştirememekten insanı deli ediyor
Elimden geldiğince toparlamaya çalıştım kaptanım. Sen nasılsınBenim güzel yıldızım liste de yaparmış. Eline sağlık kuzum
Hatlar iyice karıştı
Görselin güzelliğine
Başarılar kaptanım. Stres yapmadan sakin sakin yap. Güzel sonuçlarını 4 gözle bekliyoruzMesajlara bakamiyorum yarın öğleden sonra tum mesajlari okuyacagim
sabah tartılamadım. evden hızlı çıktım. ayrıca isim kağıdını hazırlamamıştım. bir de reglim çok şişim zaten.Elimden geldiğince toparlamaya çalıştım kaptanım. Sen nasılsın
Hatlar iyice karıştıİkimiz de kaptan değiliz. Asıl kaptan uğramamış dünden beri. O zaman bu hafta herkes birbirine sahip çıksın
Görselin güzelliğineDün neden kilo bildirimi yapmadın bu arada
Başarılar kaptanım. Stres yapmadan sakin sakin yap. Güzel sonuçlarını 4 gözle bekliyoruz
akşamı öğlen yemişsin. erken kapatmışsın sonra acıkmayasın.Çok yoruldum bugünAma bir o kadar da eğlendim.
Menü
Sabah 7
Peynirli omlet, salata ve çay
Sütlü nescafe
Ara 11-13
Sade soda
Akşam 14
Karışık kebap, soğan salatası, ezme salata, köz patlıcan ve biber ile ayran
Sade soda
Şuan sütlü nescafe
Su 2-3 litre
Saatimi takmamışım ama rekor kırmışımdır. Ayaklarım zonkluyo
Nasip canım bidaha gidersek haberleşelimKeşke haberim olsaydı, görüşürdük. Bayramda bende ordaydım.
Nasip artık, bidahasina inşallah.
Bende iki defa pozitif oldum, ilki yatağa düşürdü, 2. sinde hiç anlamadım bile, evde yaptığım testle pozitif olduğumu öğrendim.
Tr de atom serumu diye bol vitaminli serum takan yerler var, onu öğrendik, eşim pozitifken taktırdı, ben deyilken. Belkide o serum sayesinde hastalık belirtisi olmadan atlattım.
Sana da geçmiş olsun
Piknikteydik erken oldu. Çok acıkırsam bir salata ayran yaparımakşamı öğlen yemişsin. erken kapatmışsın sonra acıkmayasın.
3 bin kalori var mı çok dediğin ☺
3.000 diye bir kalori var mı o bana uzun zamandır uğramıyor sanırım. Ama kafama takıldı, hesaplıyım. Acaba günde aşağı yukarı kaç kalori alıyorum
Afiyet olsunIyi akşamlar
Ancak yazabiliyorum malesef çok yorucu geçiyor bu aralar ,köy işlerimiz de başladı malum
Menum
Kapyalı omlet
Yarim dilim kepekli ekmek
Ara
Sade Türk kahvesi
Bir kare bitter
Aksam lavaş arası et
Ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?