- 18 Mart 2018
- 30.758
- 122.342
- 598
- 35
Allah şifa versin babanaKızlar bu hafta masterfit var mı? Ben annemlere git gel babamın hastalık stresi ye ye verdiğim kiloyu aldım
Herşeyin en güzeline layıksın. Nice sağlıklı güzel yıllar dilerimYaaaaa ne kadar tatlı bir insansın yaaaa hediye de hazırlamışşşhemen takıcam
Ay şarkıma da bayıldım amiiin amiin
Senin sesinden dinlemiş gibi saydımmm
Bu sefer daha kötü oldum dedi göğsü ağrımış hep,dünde iş başı yaptı zaten,eşide negatif çıktı bide.Çok şükür, iyi anlattığına sevindim
Çok şükür canım toparlıyorum. İyi olmana sevindim.Değiştirmiş nickide güzel olmuş.
İyyiim kaptanım sağol sen nasılsın
Babanıza çok geçmişler olsun,acil şifalar diliyorum.Kızlar bu hafta masterfit var mı? Ben annemlere git gel babamın hastalık stresi ye ye verdiğim kiloyu aldım
Çılgın yaaaaaaa
cnm bütçene göre değişir.. değerlenen yerler arıyorsan yeni devlet hastanesinin oralarda alabilirsinBaloncum canım , gebelik şekerinden korkuyorum ben. Urfa pek fena ,42 derece. Bu yüzden akşamları 7-8 bin adım atmaya çalışıyorum dışarı çıkıp. Yediklerime de dikkat etmeye başladım yavaştan . Bir yiyeceği doya doya yediğimde ondan tiksiniyorumöyle de pis bir huyum var.
Kız bu arada sana ne soracağım. Antakya da yatırımlık ev almak istiyoruz. Nereleri önerirsin? Değerlenen bir yer olması bizim için iyi olur?
yemedim ama senin için çiğ tavuk bile yerim sultanımmmmmmmmmmmmmmmmmDün gece bir tepsi künefe yemiş olabilir misin
kolay gelsin gezegoooooooooooooooooYook kalkıp camlara girişeceğim
ama ama hani öpücüğümmÖzlüyorummmmm bebekikmmm
cnm bütçene göre değişir.. değerlenen yerler arıyorsan yeni devlet hastanesinin oralarda alabilirsin
atatürk caddesinde alabilirsin
sümerlerden alabilirsin
oturmayacam yatırım amaçlı diyorsan çekmeceden alabilirsin
yemedim ama senin için çiğ tavuk bile yerim sultanımmmmmmmmmmmmmmmmm
kolay gelsin gezegooooooooooooooooo
nasılsınnnnnnnnnnnnn
ama ama hani öpücüğümm
Pzt den itibaren devam ederiz dedi kaptanKızlar bu hafta masterfit var mı? Ben annemlere git gel babamın hastalık stresi ye ye verdiğim kiloyu aldım
Sende sağol kuzum daha nice doğum günlerini kutlayalım hep berabercene
Çok teşekkür ediyorum cnm
Dogum günün kutlu olsun. Daha nice mutlu yıllar dilerimTeşekkürler hayatımhep birlikte
Senin de kızının mutlu yaşları olsunn
Kız anam uyuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?