- 18 Mart 2018
- 30.758
- 122.342
- 598
- 35
Keşke haberim olsaydı, görüşürdük. Bayramda bende ordaydım.İzindeydim canım Sivasa bile gittim bayramda oradaydım
ikinci kez covid atlattım
Hadi ya gerçekten mi üzülmek yerine gel birlikte kurtulalım bu kilolardan ben diyetisyenimle görüştüm moralini bozma bu geçici kilo dedi bir hafta dikkat edersen gider dedi bu hafta dikkat ediyorum ama su içmeye başlayamadım canım hiç su istemiyor çay kahve çok içiyorum
Geçmiş olsun kuzum, neden oldu acaba?evet iki üç gün önce anksiyete krizi yaşadim... birden patlak verdi... cinnet geçirdim...
bagirma çagirma.. kimse beni anlamiyor diye kafama vurdum... o derece cinnetti...
hapı içtim ama pişmanim içmeseydim...
neden böle bişey yaptığımı bilmiyorum.
çok kötüydü
dün iyi olmaya çalıştım eşimle konuştum anlattim...
bugün daha iyiyim çok şükür.
Dün gece bir tepsi künefe yemiş olabilir misinoturmayamı geldik gençlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
sagol ablacim yaşandı bitti geçti ablacim ataklarim oluyor arada bi... şimdi onu düşünmek istemiyorum ablacim:)Geçmiş olsun kuzum, neden oldu acaba?
Rabbim şifa versin, hiçbirşey bu kadar üzülmeye değmiyor
Tebrik ediyorum eksin çok güxelCuma 82.7
Bugün 82
Nasıl geçiyor hamilelik iyisin demi.Baloncum canım , gebelik şekerinden korkuyorum ben. Urfa pek fena ,42 derece. Bu yüzden akşamları 7-8 bin adım atmaya çalışıyorum dışarı çıkıp. Yediklerime de dikkat etmeye başladım yavaştan . Bir yiyeceği doya doya yediğimde ondan tiksiniyorumöyle de pis bir huyum var.
Kız bu arada sana ne soracağım. Antakya da yatırımlık ev almak istiyoruz. Nereleri önerirsin? Değerlenen bir yer olması bizim için iyi olur?
Çok geçmiş olsun.Keşke haberim olsaydı, görüşürdük. Bayramda bende ordaydım.
Nasip artık, bidahasina inşallah.
Bende iki defa pozitif oldum, ilki yatağa düşürdü, 2. sinde hiç anlamadım bile, evde yaptığım testle pozitif olduğumu öğrendim.
Tr de atom serumu diye bol vitaminli serum takan yerler var, onu öğrendik, eşim pozitifken taktırdı, ben deyilken. Belkide o serum sayesinde hastalık belirtisi olmadan atlattım.
Sana da geçmiş olsun
Kesin yedi çok enercik bugün gene hocam duramıyor yerindeDün gece bir tepsi künefe yemiş olabilir misin
Teşekkür ederim, geldi geçti, inşallah daha gelmezTebrik ediyorum eksin çok güxel
Nasıl geçiyor hamilelik iyisin demi.
Çok geçmiş olsun.
Kesin yedi çok enercik bugün gene hocam duramıyor yerinde
Var bir şeylerTebrik ediyorum eksin çok güxel
Çok geçmiş olsun.
İnşallah arkadaşım bir daha olmaz umarım.Teşekkür ederim, geldi geçti, inşallah daha gelmez
Kesin var nükleer patlaması mübarekVar bir şeyler
Kuzum yaşadığın şehirde sağlık kabini diye biryer var mı? Onu araştır, eve gelip serum takıyorlar, ben faydasını gördüm ( hastalanmadan pozitif olup atlattım)Günaydın kızlar oğlum covid malesef din çok kötüydü bugün iyi bir nebze ama ishal başladı valla herkes dikkat etsin ben negatifim şimdilik inşallah olmaz ama 7 yaşında ben bakıyorum nasıl korunurum bilmiyorum
Hayırlı, huzurlu nice yaşlar dilerim canım ❤Yaaaaa ne kadar tatlı bir insansın yaaaa hediye de hazırlamışşşhemen takıcam
Ay şarkıma da bayıldım amiiin amiin
Senin sesinden dinlemiş gibi saydımmm
Çok teşekkür ederim canım inşallah sınavda bildiğimiz yerlerden çıkarbestnur @Kendinin en iyi hali ol @bal_civciv @Zipzip-
31 temmuzda yapılacak sinavlarına şimdiden başarılar diliyorum Allah zihni açıklığı versin inş
Yook kalkıp camlara girişeceğimoturmayamı geldik gençlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ablacım teşekkür ederim iyiyim şükürTebrik ediyorum eksin çok güxel
Çok geçmiş olsun.
Geçen haftada kızım 2.kez gene oldu,eve hemşire geldi serum bağladı C vitamini takviyesifilan çok faydası oldu onun.Kuzum yaşadığın şehirde sağlık kabini diye biryer var mı? Onu araştır, eve gelip serum takıyorlar, ben faydasını gördüm ( hastalanmadan pozitif olup atlattım)
Urfadasın sen demi şimdi,oralarda zaten sıcak dikkat et kendine canısıAblacım teşekkür ederim iyiyim şükürsıcaklar etkiliyor , onun dışında bir sorun yok
Özlüyorummmmm bebekikmmmShe-Raa hala burdamısın kız git ye iç yat mis gibi bahanen var.. hamilesin hamileyim hamileyiz
Cordelia bibiğim beni nie özlemiosun
@pastelfit ablaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ nirdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Elhan sultanım hiç etiketlemiosun beni
@Zipzip- afiyuduuuuuuuuuuuu dara dara daraaaa
Çok şükür, iyi anlattığına sevindimGeçen haftada kızım 2.kez gene oldu,eve hemşire geldi serum bağladı C vitamini takviyesifilan çok faydası oldu onun.
Hedef65tir bencede ishal için serum iyi elecektir mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?