- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
esim cok gluten yedin sana yaramiyor ondan oldu diyor, doktor da midedeki bi rahatsizliktan kaynakli oldugunu dusunuyorum demisti. bilmiyorum kiÇok teşekkür ederim canım
Cnm o tok tutan diyet fazla mı oldu? Sağlığını mı etkiledi :/
kotu birsey aslinda, ama insanin mizaciTez canlılık bendede var sakin değilimdir hiç.
oturmayamı geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkKız anam uyuyomyeni kaktım. Okullar açılana kadar uyuycam
ben sıcak candır dedikçe insanlar bana delimisin die bakıorYorgunum canım, onun dışında hamdolsun.
Tr de bacaklarım hiç ağrımadı, demekki ben sıcak istiyorum
Dengeyi sağlarsan gene iyibirşey,acele edersen bazen kazaya uğrayabiliyorsun yani,ben çok yaşarım bunu elimi ayağımı çarparım genelde:))kotu birsey aslinda, ama insanin mizaci
Ne gzel minnoşlar öyle
Ne güzel işte zararlı olanları hallediyorlar işte,çok tatlılar maşallah10 kedileri oldu ablacım zor iş valla
Evleri köyde ama bu yavruları büyüyünce (+1 kardeş var)bahçeye götürceklermiş fare köstebek ne varsa bırakmıyorlarmış abla kedilerden eğitim alıyorlarmış şu an
haklisin canim, herseyin fazlasi zararDengeyi sağlarsan gene iyibirşey,acele edersen bazen kazaya uğrayabiliyorsun yani,ben çok yaşarım bunu elimi ayağımı çarparım genelde:))
Aynen öylede elde değil işte bizdekide.haklisin canim, herseyin fazlasi zarar
esim cok gluten yedin sana yaramiyor ondan oldu diyor, doktor da midedeki bi rahatsizliktan kaynakli oldugunu dusunuyorum demisti. bilmiyorum ki
gunde 6 dilim ekmek filan vardi. simdilik haftada 2-3 gun yiyecegim ekmegi, bakalim nasil ilerleyecegim tartida.
Bir abladan daha gelsin iyi dileklerTeşekkür ederim ablacım hep birlikte
Kıyar miyim ben sana
cnm bütçene göre değişir.. değerlenen yerler arıyorsan yeni devlet hastanesinin oralarda alabilirsin
atatürk caddesinde alabilirsin
sümerlerden alabilirsin
oturmayacam yatırım amaçlı diyorsan çekmeceden alabilirsin
yemedim ama senin için çiğ tavuk bile yerim sultanımmmmmmmmmmmmmmmmm
kolay gelsin gezegooooooooooooooooo
nasılsınnnnnnnnnnnnn
ama ama hani öpücüğümm
gönlümün sultanıKıyar miyim ben sana
Benim için sağlıklı ye yeter
glutensiz yapan var canim, aldik ordan bakalim boyle nasil olacak.Anladım cnm peki kilo verdin mi? Karın ağrın oldu mu? Eklem ağrısı halsizlik filan
Glutensiz ekmek yapan fırın olabilir kuzum baktın mı
Oyyyy oy canım beniiiimmmmBir abladan daha gelsin iyi dilekler
Sağlıklı çok güzel bir ömrün olsun bitanem. Doğum günün kutlu olsun.
Çok teşekkür ederim, şimdi çok iyiAllah şifa versin babana
Çok teşekkürler şu an çok iyi sağlığına kavuştuBabanıza çok geçmişler olsun,acil şifalar diliyorum.
Aaa ben de varım ama pzt kilo bildirimi yaparım zaten kilo almışımPzt den itibaren devam ederiz dedi kaptan @Zipzip- . Bildirim yapanların listesini yapıyorum şimdi. Takımları belirleyelim
Çok iyi sevindim iyi olmasına.Çok teşekkür ederim, şimdi çok iyi
Çok teşekkürler şu an çok iyi sağlığına kavuştu
Aaa ben de varım ama pzt kilo bildirimi yaparım zaten kilo almışım
Kordişşşş bu ne güzellik böylee maşallah onlaraEki Görüntüle 3104320
Kıyamam onlara anneleri belli süre
sonrasında bırakıyor. Benimkilerin de yavaş yavaş ilgisi azaldı. Artık emzirmiyorlar. Anneleri kısırlaştıracagim. Yavruları güvenli kedilere bakan semtlerde (tanıdıkların olduğu) birakacagim. 3 aylık olacaklar 20 Ağustos itibari ile.
cnm bütçene göre değişir.. değerlenen yerler arıyorsan yeni devlet hastanesinin oralarda alabilirsin
atatürk caddesinde alabilirsin
sümerlerden alabilirsin
oturmayacam yatırım amaçlı diyorsan çekmeceden alabilirsin
yemedim ama senin için çiğ tavuk bile yerim sultanımmmmmmmmmmmmmmmmm
kolay gelsin gezegooooooooooooooooo
nasılsınnnnnnnnnnnnn
ama ama hani öpücüğümm
Sağ ol bitanemgönlümün sultanı
seni sevmeyen ölsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?