Bence olmayacakHerkes Yesil mi olacak son tahminim
Selam canim, gunaydiiin. Geldim yine kurkcu dukanina kilo almadim ama veremiyorum da. Devam edebilir miyim tekrar? Nasil yeni kurallar? bu sabah tartildim 72,25 ciktim ama fotografim yok.
selam canim, hangi uygulama bu. tartinin uygulamasi mi>
Gunaydin canimgünaydinnn:)
Hosgeldin kuzumSelam canim, gunaydiiin. Geldim yine kurkcu dukanina kilo almadim ama veremiyorum da. Devam edebilir miyim tekrar? Nasil yeni kurallar? bu sabah tartildim 72,25 ciktim ama fotografim yok.
aa selam canim. Desene sen de geldin kurkcu dukkanina benim gibiHosgeldin kuzumben LOL
Selam kaptancim, eger kabul edersen ben dondum yine. Ayni kiloda donmusumEkside olman guzel tebrik ederim kaptanim
Afiyet olsun canim
Waaaw harikasin cnaim, super eksi 2 kilo. Ne yaptin ne ettin? paylas sirrini bizimle de.
Aynen öyle olduaa selam canim. Desene sen de geldin kurkcu dukkanina benim gibinasilsin? Hayat nasil? kilon ne durumda yanlis hatirlamiyorsam eskiden 70lerde cikmistin.
selam kaptanimBence olmayacak
İlk haftam olduğu için bol ödem gitti aslnda kuzm, yemelerime dikkat ettim okadarWaaaw harikasin cnaim, super eksi 2 kilo. Ne yaptin ne ettin? paylas sirrini bizimle de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?