yaaaa çok teşekkür ederim inşallah, çevremde hiç kilo vermek isteyen yok, arkadaş grubumu bulmuş gibiyimİnşallah yine güzel eksiler görürsün canim❤
Gecmis olsun canim
❤❤❤
Selam canim❤
❤❤
Hosgeldin canim aramıza insallah hedefine birlikte ulaşiriz
Günaydın masterfittin kızlarıYürüyüşümü yaptım limonlu sodamı içip duşa giricem ..
MavişlerimHedef60kgolmak @19Temmuzda69um North River @Kinoalihatun tartıya son 2 gün ..sizden ricam bu iki gün 0 kaçamaklı karbonhidratsız gecsın.. miktar olarak az bile olsa tatlı hamuişi olmasın. inanın küçük miktarlar bile ödem oluşmasına tartının oynamasını etkılıyor.
Söz cuma günü hepinize İskender üstünede künefe ısmarlıycam
bozaya dön
zerofit yeterli benceBayyıldım bebeğim fitçaklıtmoka da olabilir ama ç ve ı kabul etmiyordu napsakfitchoklitmocha
Zerocheesecake
Zerofitcheesecake
Teşekkürler tatlım :)zerofit yeterli bence
Afiyet olsun canim
Hayirli olsun canimben sey simdi arac aldikta kem kum kusbasili pide yedim ama aksam yemek yemeyecegim soz valla
Valla dizeli satip ,benzinli tupluye gectik . Ise de gidip geliyor esim aylik 2500 mazot parasi cocuklara harcarim ona verecegimeAfiyet olsun canim
Hayirli olsun canim
Kesinlikle dogru yerdesinyaaaa çok teşekkür ederim inşallah, çevremde hiç kilo vermek isteyen yok, arkadaş grubumu bulmuş gibiyim
Haklisin canim iyi yapmissinizValla dizeli satip ,benzinli tupluye gectik . Ise de gidip geliyor esim aylik 2500 mazot parasi cocuklara harcarim ona verecegime
fitmanFitwoman
Fitizim
Fitfat
Hiçbiri iyi degil
5400 adım da çok iyi bence 3 km gibi değil mii:)5442
1 haftadır cok az adim atıyorum
Normalde ortalama 13.000 adım atıyordum5400 adım da çok iyi bence 3 km gibi değil mii:)
Normalde ortalama 13.000 adım atıyordum
Son bir haftada 8.000 e dustum
Alışırsin zamanla canimÇok iyi ben de böyle bir performans gösteririm inşallah bugün başlıcam
Sıkıldık ya5442
1 haftadır cok az adim atıyorum
Ben sıkılmadım aslinda canim da hava sartlari ve ev değişikligi etkilediSıkıldık ya
Gecmis olsun
Sağolun kizlarİnşallah yine güzel eksiler görürsün canim❤
Gecmis olsun canim
❤❤❤
Selam canim❤
❤❤
Hosgeldin canim aramıza insallah hedefine birlikte ulaşiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?