• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

kızlar çok hoşsunuz yaa hiç sıkılmadan ellerinizin resimlerini çekip yayınlamışsınız ilk mesajımla hoşbuldum gerçektende. Maşallah bu arada elleriniz dert görmesin:nazar:

Eveet bizim işimiz gücümüz yok hiiç sıkılmadan ellerimizi falan çekip koyuyoruz buraya.
Komik geliosa daha ilk mesajınızı neden buraya girip yazdınız anlamadım doğrusu.
Daha ilk mesajda bi iğnemele. cıkcıkcık olmaz böyle :34:

hpim2651edited.jpg

hpim2654edited.jpg

Ahan da ellerim

parmakların uzun cok guzel, tırnaklarına da bayıldım ya, harıka....
benım parmaklarım kısa tırnaklarım da kırılıyor:5:

parmakların uzun cok guzel, tırnaklarına da bayıldım ya, harıka....
benım parmaklarım kısa tırnaklarım da kırılıyor:5:

hakkaten arkadaşın tırnaklar harika hele frenchine bayıldım ... bu arada canım tırnakların kırılıyorsa güçlendirici ojeler var onlardan sürebilirsin :34:

hakkaten arkadaşın tırnaklar harika hele frenchine bayıldım ... bu arada canım tırnakların kırılıyorsa güçlendirici ojeler var onlardan sürebilirsin :34:

kalyon kullanıyorum.. cok fazla olmasa da etkısı oldu bıraz... uzun zamandır boyle duzeltemıyorum. bı de kırılması harıc, tırnaklarımın bır kısmı uzuyor bır kısmı uzamıyor, köşeleri uzamıyor yanı... dermatologa gıdıcem artık... Bu arada senınde ellerın cok guzel, tırnakların da:)

kalyon kullanıyorum.. cok fazla olmasa da etkısı oldu bıraz... uzun zamandır boyle duzeltemıyorum. bı de kırılması harıc, tırnaklarımın bır kısmı uzuyor bır kısmı uzamıyor, köşeleri uzamıyor yanı... dermatologa gıdıcem artık... Bu arada senınde ellerın cok guzel, tırnakların da:)

sağ ol bebeşim dikkat ederim ben ellerime :1: evet tatlım artık baş edemiyorsan dermataloğa gitmelisin bence de sonuçta adamlar işin uzmanı :34:

tırnaklar takma heralde ama çok uzunlar ya artık böyle uzun tırnaklar moda değilkiiii

Tırnaklar bana ait değil ama üzerime alındım çünkü benim tırnaklarım da aynı böyle...
Olmayıversin moda. İnsan kendini o şekilde beğendikten sonra moda olsa ne olur olmasa ne olur... İlla birbirimize benzemek zorununda mıyız?

Back