• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

266.jpg

Bir tane daha ekliim dedim KK'ylada uyumlu oldu. Bu da bugün sürdüğüm ojem ve ince dolma parmaklarım.lülülülülülü

bu ojelerine ve manikürüne ben de bayıldım, o kadar pembiş oje aldım ama bu tonu yakalayamadım biii :))) :nazar:

bunlar da benim ellerim kıslarrrr...
evlenmeden önce siyah rengini çok kullanıyodum hatta çıkarmıyordum..ancak evlenince eşim çok seksi oluyo diye sürdürmüyorrrr:jeyyar:
bu aralar fazla su ile ugrastıgım için çabuk kırılmaya başladılar..en kısa zaman da yoğun bakıma almam lazım:icecream:

bunlar da benim ellerim kıslarrrr...
evlenmeden önce siyah rengini çok kullanıyodum hatta çıkarmıyordum..ancak evlenince eşim çok seksi oluyo diye sürdürmüyorrrr:jeyyar:
bu aralar fazla su ile ugrastıgım için çabuk kırılmaya başladılar..en kısa zaman da yoğun bakıma almam lazım:icecream:

bu pembiş ojelerler kızlar
turuncuyla pembiş ojelerin marka ve noları nedir kızlar ?
çok güzeller..

Son düzenleyen: Moderatör:
You_know senin koyduğun şu güzel resimlerinden sonra,insanın resim falan koyası kalmıyor kaydirigubbakcemile2
Çok kötü kaldı benim tırnaklar seninkinin yanında ohaoldumsmile

You_know senin koyduğun şu güzel resimlerinden sonra,insanın resim falan koyası kalmıyor kaydirigubbakcemile2
Çok kötü kaldı benim tırnaklar seninkinin yanında ohaoldumsmile

öyle deme canım seninkilerde cok guzeldir eminim sende ekle foto tesekkür ederim bu arada

tırnaklar cok ürkütücü ve takma sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
tırnaklar cok ürkütücü ve takma sanırım

hayır guzelse guzeldır begenmedım begenmek zorunda degılım arkadasım urkutucu geldı bana begenmedım

bi tırnaktan ürküyo musun kuş kadar yüreğinle nasıl yaşıyosun allsenkaydirigubbakcemile3

takma da değil ben yakından gördüm için rahat olsunkaydirigubbakcemile3

Back