• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

lolalucy bence daha kısa kullansan daha fresh bi görüntü elde edersin.bu benim fikrim tabii çok uzun

lolalucy bence daha kısa kullansan daha fresh bi görüntü elde edersin.bu benim fikrim tabii çok uzun

evet hayatım haklısın. zaten şimdi kısalttım. daha iyi oldu. özellikle baş parmaklarım geniş olduğu için uzun tırnak iyi durmuyor.

Bu da benim elim kızlar, biraz eski bir fotoğraf ama hep böyle kullanıyorum bena.s.

Eklentiler

• $HPIM0478.jpg
    $HPIM0478.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 85
bunlar da benimkiler... resim biraz kalitesiz ama :1ninca:

Son düzenleyen: Moderatör:
bunlar da benimkiler... resim biraz kalitesiz ama :1ninca:

çok güzelmiş ellerin. manikürünü kendin mi yapıyorsun öyleyse bu yarı kare kesimi nasıl yapıyorsun anlatırmısın yaa ben yuvarlak kesiyorum hep tırnaklarımı birtürlü beceremiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzelmiş ellerin. manikürünü kendin mi yapıyorsun öyleyse bu yarı kare kesimi nasıl yapıyorsun anlatırmısın yaa ben yuvarlak kesiyorum hep tırnaklarımı birtürlü beceremiyorum

teşekkür ederim canım.

ben hiç manikür yapmıyorum, sadece törpülüyorum. benim tırnak yapım kare olduğu için üstünü düz törpülüyorum, yanları alttaki tırnak genişliğine getirmek için biraz törpüleyip köşelerden hafif yuvarlıyorum. yuvarlak da benim tırnağıma olmuyor mesela...

Tripliii bayıldım tırnaklarına nasıl törpülüyosun bide ne şekli o
adı ne ben beceremem anca kuaföre solicem o yapcak
kaydirigubbakcemile3

Tripliii bayıldım tırnaklarına nasıl törpülüyosun bide ne şekli o
adı ne ben beceremem anca kuaföre solicem o yapcak
kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim tatlım bildiğin düz tırnak yanlarını ve uçlarını düz törpülüyorsun. French yapıyorsun. Beyaz mat ojeyle düz çizgi çekip üzerine rakı beyazı sürüyorsun.:lepi:

Back