• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ellerimizin resimlerini paylaalm kzlar :D

arkadaşlar aradım site de ama topiği yok buraya sormayı uygun gördüm tırnak şekilleri deniliyor ya gül veya lale tam olarak nasıl oluyor bilmiyorumkismilebilenler resim koyup yardımcı olurlarsa çok sevinirim

2691.jpg

bebem bak,kare yapmaya başlamışsın hafiftenkaydirigubbakcemile5
çok hoş olmuş,süslüm benimŞeniz

You know bnce de tırnaklrn ürkütcü. Ellerin çok güzel tırnak yapın da keza.Ama bu oje ve desen seçimin bana çok itici geliyor. Temiz bi görüntü değil sanki

bunlar da benim çikiiiinnnn ellerimmm sıradan bir gün de sıradan bir bakımlıydım eliin üstüne de ruj renklerimi denemiştim bu resmi buldum ve sizle paylaşmak istedim. sonra bakımlı olan ellerimi koyucam gülolarrrrrr öpüyorum hepinizi. you knoww canım sen sıkma canını ellerin her şekilde çok güzel ben bu saatte bir daha baktığım halde ürkmedim valla:)))

Olumsuz eleştirilere niye kapalısın ki bu kadr? Ellerinn fotosunu koyduysan her türlü yoruma açıksın demektr, her türlü yorum yapılablr o fotolara. Temizini yapıorm zatn canıımzemuszemus

bencede canım olumlu bısey soylenınce verdıgı tepkıyı olumsuz bısey soylenınce varmıyor arkadas ayrıca ben gercekten begenmedım arkadasın tırnaklarını falan

Ben en çok cancu adlı üyenin ellerini beğendim.Herkesinki çok hoş çok zarif you know,özellikle siyah ojeye taparım sende de çok hoş durmuş bence.Ama beyaz el ve kırmızı oje daha cazip gözüküyor . yerimseniben
ya kızlar benımde çok gariptir,parmaklarım ince uzun tırnaklarımda bakımlı ama nedense şu serçe parmağımın tırnağı küçücük :D bi türlü uzamıyor ve dıgerlerını de o kadar uzatamıyorum serçe parmak sırıtmasın diye napsam ne etsem bilmiyorum da..:/

Olumsuz eleştirilere niye kapalısın ki bu kadr? Ellerinn fotosunu koyduysan her türlü yoruma açıksın demektr, her türlü yorum yapılablr o fotolara. Temizini yapıorm zatn canıımzemuszemus

bencede canım olumlu bısey soylenınce verdıgı tepkıyı olumsuz bısey soylenınce varmıyor arkadas ayrıca ben gercekten begenmedım arkadasın tırnaklarını falan

sanırım teşekkür ederim begenmediginiz için demem lazım
amacınız farklı bildigim için susuyorum

begenen arkadaslara teşekkürler

Back