Elleri gorelimmm🥰

Tez zamanda gelsin inşallahh son günler daha stresliymiş yapacak bir şey bulamıyorum düşündükçe heycanlanıyorum. Bir an önce düğüne ışınlanıp göbek atmak istiyorum artık
Ya azcıcık kalmış işte Evlenince buraları boşlama ama tavsiyelerini bekleriz

Bu aralar çeyizlerimi tamamlamaya çalışıyorum ben. gelinlik kınalık kuaför falan çoğu şey halloldu ama çok zormuş ya hangisi olsa hangisi daha iyi hangisi daha güzel bi ara düşün düşün kafayı yemek üzereydim

ne zaman düğününüz ? Ya ben daha bir çarşıya gitmedim mayısa ne kaldı

Canım hayırlı olsun herşeyin gelinliğini nasıl birşey seçtin acaba fotoğrafı falan var mı bende bu hafta bakacağım da

Canım hayırlı olsun herşeyin gelinliğini nasıl birşey seçtin acaba fotoğrafı falan var mı bende bu hafta bakacağım da
Gelinliğim dikim aşamasında az çok bi şeyler belli ama asıl ilk provada belli olacak. Üst dantelini seçtim kollarında nasıl olacağına karar verdim ama etek kısmına hala karar veremedim

Kınalık dediğiniz bindallı mı acaba? Normal elbise olarak mı dediniz?

Haziran 6 canım. Ama bu dediklerimi 1 hafta içinde hallettim bi başlayınca hemen halloluyor korkma

bir başlayınca sırayla gidiyoruz sanırım mayıstan sonra sıklaşıyor topicteki düğünler
Neyse ki kına yapmayacağımdan bir telaş azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…