- 8 Aralık 2019
- 2.650
- 3.010
- 133
- 32
Ya azcıcık kalmış işteTez zamanda gelsin inşallahhson günler daha stresliymiş yapacak bir şey bulamıyorum düşündükçe heycanlanıyorum. Bir an önce düğüne ışınlanıp göbek atmak istiyorum artık
İnşallah canımmYa azcıcık kalmış işteEvlenince buraları boşlama ama tavsiyelerini bekleriz
Ya azcıcık kalmış işteEvlenince buraları boşlama ama tavsiyelerini bekleriz
Heyecan dorukta 2 haftam kaldıı
Sanırım ilkhadi bakalım ilk senin galiba dimi?evlendikten sonra bize haber ver mutlaka .
Sanırım ilktabikii
İnşallah musmutlu gelinler olalım hepimiz, Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin hepmizesizden sonra da benimki sanırım konudaki yani
Aminnn inşallahİnşallah musmutlu gelinler olalım hepimiz, Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin hepmize
ne zaman düğününüz ? Ya ben daha bir çarşıya gitmedim mayısa ne kaldıBu aralar çeyizlerimi tamamlamaya çalışıyorum ben. gelinlik kınalık kuaför falan çoğu şey halloldu ama çok zormuş ya hangisi olsa hangisi daha iyi hangisi daha güzel bi ara düşün düşün kafayı yemek üzereydim
Canım hayırlı olsun herşeyinBu aralar çeyizlerimi tamamlamaya çalışıyorum ben. gelinlik kınalık kuaför falan çoğu şey halloldu ama çok zormuş ya hangisi olsa hangisi daha iyi hangisi daha güzel bi ara düşün düşün kafayı yemek üzereydim
Haziran 6 canım. Ama bu dediklerimi 1 hafta içinde hallettim bi başlayınca hemen halloluyor korkmane zaman düğününüz ? Ya ben daha bir çarşıya gitmedim mayısa ne kaldı
Gelinliğim dikim aşamasında az çok bi şeyler belli ama asıl ilk provada belli olacak. Üst dantelini seçtim kollarında nasıl olacağına karar verdim ama etek kısmına hala karar veremedimCanım hayırlı olsun herşeyingelinliğini nasıl birşey seçtin acaba fotoğrafı falan var mı bende bu hafta bakacağım da
Gönlünce olur inşallahGelinliğim dikim aşamasında az çok bi şeyler belli ama asıl ilk provada belli olacak. Üst dantelini seçtim kollarında nasıl olacağına karar verdim ama etek kısmına hala karar veremedim
Kınalık dediğiniz bindallı mı acaba? Normal elbise olarak mı dediniz?Bu aralar çeyizlerimi tamamlamaya çalışıyorum ben. gelinlik kınalık kuaför falan çoğu şey halloldu ama çok zormuş ya hangisi olsa hangisi daha iyi hangisi daha güzel bi ara düşün düşün kafayı yemek üzereydim
Haziran 6 canım. Ama bu dediklerimi 1 hafta içinde hallettim bi başlayınca hemen halloluyor korkma
Bindallidan önce giyeceğim elbiseyi kastettimKınalık dediğiniz bindallı mı acaba? Normal elbise olarak mı dediniz?
Teşekkürler inşallah sende istediğin gibi bir gelinlik bulursunGönlünce olur inşallah ☺ Ben hazır almayı düşünüyorum bakalım
Bindallıyı aldınız mı kiraladınız mıBindallidan önce giyeceğim elbiseyi kastettim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?