Kızlar bi kaç haftaya düğünüm var, korona yüzünden tedirginim. İptal etmeyi düşünen var mı aranızda, napayım şaşırdım.
Antalya’ya gideceğiz. Her şey hazır ama ben çok tedirginim düğün başka şehirde olacak İstanbul’dan insanları toplayıp oraya götürmek istemiyorum çok bencil bir hareket gibi geliyor. Valla gerildim okullar sempozyumlar bile tatil edilmişken düğün yapmak doğru mı bilemiyorum.gerilme canım hayırlısı Allah tan baalayına nereye gitcektiniz
Antalya’ya gideceğiz. Her şey hazır ama ben çok tedirginim düğün başka şehirde olacak İstanbul’dan insanları toplayıp oraya götürmek istemiyorum çok bencil bir hareket gibi geliyor. Valla gerildim okullar sempozyumlar bile tatil edilmişken düğün yapmak doğru mı bilemiyorum.
Bindallıyı aldınız mı kiraladınız mıyoksa mekanın ücretine dahil onlar mı veriyor :/
Kına için organizasyon tutacağım bindallı onun içinde oluyor
Antalya’ya gideceğiz. Her şey hazır ama ben çok tedirginim düğün başka şehirde olacak İstanbul’dan insanları toplayıp oraya götürmek istemiyorum çok bencil bir hareket gibi geliyor. Valla gerildim okullar sempozyumlar bile tatil edilmişken düğün yapmak doğru mı bilemiyorum.
Nisan başında. Son hafta karar vereceğim gibi görünüyor, çok üzgünüm şuan.ayın kaçında ki canım ? Okullar mart sonuna kadar tatil diye biliyorum belki mart sonunda bitmiş olur bu bela.
Amin. Gelirler zaten de ben zorlamış gibi olmak istemedim. Nasip gerçekten.senin nasibinde bu şekildeymiş canım bence çok fazla takılmamaya çalış yani atlatmaya bak rabbim sağlık versin evet sehirdışına gelmek istemeyebilirler ama zaten 1nci derece de olanlar gelir diye düşünüyorum
Nisan başında. Son hafta karar vereceğim gibi görünüyor, çok üzgünüm şuan.
Amin. Gelirler zaten de ben zorlamış gibi olmak istemedim. Nasip gerçekten.
Ben de bunu yazmaya gelmiştim benim düğünüm de 28 martta tam okulların tatilinin bittiği zamana geliyor acaba o zamana normale döner mi diyorum bi yandan ya artarsa diye korkuyorum o kadar gerginimki, hayallerime son 2 hafta kaldı ama ben 2 gecedir gerginlikten uyuyamıyorum çok üzgünümKızlar bi kaç haftaya düğünüm var, korona yüzünden tedirginim. İptal etmeyi düşünen var mı aranızda, napayım şaşırdım.
Ben de bunu yazmaya gelmiştim benim düğünüm de 28 martta tam okulların tatilinin bittiği zamana geliyor acaba o zamana normale döner mi diyorum bi yandan ya artarsa diye korkuyorum o kadar gerginimki, hayallerime son 2 hafta kaldı ama ben 2 gecedir gerginlikten uyuyamıyorum çok üzgünüm
Dua edelim hep birlikte olur muyaaa üzülme lütfen. Hiç bir genç kızın hayalleri yıkılsın istemem . İnşallah normale döner. ben de nişanlımla konuştum. Bana dediki kimse gelmese biz gider ailelerimizle eğleniriz iptal etmicez dedi. Gerçi benim düğünüm açık havada. Sizin de nikahınızı erteleme durumunuz yoksa düğünü ertelemeyin. Artık kim gelirse gelmeyenlere de küsme hakkımız yok tabi şu durumda.
Mümkün olduğunca üzme kendini canım. Kendini güçlü tut. Çok güzel bir düğünün olacakDua edelim hep birlikte olur munikahımız düğünde olacak benim nişanlım da gelen gelir biz yaparız düğünümüzü boşver takma kafana diyor.
İnşallah çok teşekkür ederimMümkün olduğunca üzme kendini canım. Kendini güçlü tut. Çok güzel bir düğünün olacak
Ailem erteleyelim diyor ben iptal edelim. Çekişme halindeyiz.Ne olacak şimdi acaba
Düğününüz iptal mi olduBizim oda nikahi 10 nisanda olacak. Umarim iptal etmezler
Düğün salaonlari kapatildi ya şuan onun icin dedim. Umarim hazirana kadar sorun kalmaz gider bu illet ne zaman acilcagi belli degilDüğününüz iptal mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?