Elleri gorelimmm🥰

Kızlar bi kaç haftaya düğünüm var, korona yüzünden tedirginim. İptal etmeyi düşünen var mı aranızda, napayım şaşırdım.

gerilme canım hayırlısı Allah tan baalayına nereye gitcektiniz
Antalya’ya gideceğiz. Her şey hazır ama ben çok tedirginim düğün başka şehirde olacak İstanbul’dan insanları toplayıp oraya götürmek istemiyorum çok bencil bir hareket gibi geliyor. Valla gerildim okullar sempozyumlar bile tatil edilmişken düğün yapmak doğru mı bilemiyorum.

ayın kaçında ki canım ? Okullar mart sonuna kadar tatil diye biliyorum belki mart sonunda bitmiş olur bu bela.

senin nasibinde bu şekildeymiş canım bence çok fazla takılmamaya çalış yani atlatmaya bak rabbim sağlık versin evet sehirdışına gelmek istemeyebilirler ama zaten 1nci derece de olanlar gelir diye düşünüyorum

ayın kaçında ki canım ? Okullar mart sonuna kadar tatil diye biliyorum belki mart sonunda bitmiş olur bu bela.
Nisan başında. Son hafta karar vereceğim gibi görünüyor, çok üzgünüm şuan.
Amin. Gelirler zaten de ben zorlamış gibi olmak istemedim. Nasip gerçekten.

Nisan başında. Son hafta karar vereceğim gibi görünüyor, çok üzgünüm şuan.

Amin. Gelirler zaten de ben zorlamış gibi olmak istemedim. Nasip gerçekten.

inşallah ağız tadı ile düğününü gerçekleştirirsin canım
Bütün gelinler olarak hepimize Allah hayalimizi yaşamayı nasip etsin . Gelin duası kabul olur

Kızlar bi kaç haftaya düğünüm var, korona yüzünden tedirginim. İptal etmeyi düşünen var mı aranızda, napayım şaşırdım.
Ben de bunu yazmaya gelmiştim benim düğünüm de 28 martta tam okulların tatilinin bittiği zamana geliyor acaba o zamana normale döner mi diyorum bi yandan ya artarsa diye korkuyorum o kadar gerginimki, hayallerime son 2 hafta kaldı ama ben 2 gecedir gerginlikten uyuyamıyorum çok üzgünüm

yaaa üzülme lütfen. Hiç bir genç kızın hayalleri yıkılsın istemem . İnşallah normale döner. ben de nişanlımla konuştum. Bana dediki kimse gelmese biz gider ailelerimizle eğleniriz iptal etmicez dedi. Gerçi benim düğünüm açık havada. Sizin de nikahınızı erteleme durumunuz yoksa düğünü ertelemeyin. Artık kim gelirse gelmeyenlere de küsme hakkımız yok tabi şu durumda.

Dua edelim hep birlikte olur mu nikahımız düğünde olacak benim nişanlım da gelen gelir biz yaparız düğünümüzü boşver takma kafana diyor.

Dua edelim hep birlikte olur mu nikahımız düğünde olacak benim nişanlım da gelen gelir biz yaparız düğünümüzü boşver takma kafana diyor.
Mümkün olduğunca üzme kendini canım. Kendini güçlü tut. Çok güzel bir düğünün olacak

Bilmiyorum yakınlarda düğünü olan kızlar için üzüldüm inşallah bir an evvel kalkar sorun

Ya acaba hazirana kadar geçer mi yakında düğün olanlar için üzüldüm tabiki ama hazirana kadar düğün salonları hala kapalı olsa ekonomide kötü durumda olur bilmiyorum ya ben çok istiyordum düğünüm olsun insallah o zamana kadar kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…