Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Sırf hamlamamak için dayanamadım yaptım yine :KK1:
Bugünlük 20 dk eliptik :)

Egzersiz programı nedir bana da söyle :KK8:

azmine hayranım canım. bende 30 dk eliptik ve 30 dk egzersiz yaptım. jillian michels in egzersiz programları 30 günlük. ben daha 1.sindeyim. you tubeden çıkıyor. yasak kalkmış herhalde :KK1: kalkmasada kaldırırz sorun değil :KK52:

Bugun 1 saat yuruyus ve ebru sallinin selulit savar platesini 1 saat yaptim. bugun bisiklete binemedim bacaklarim cok yoruldu.yarin bisiklete binecegim arkasindan da plates simdi de zencefil limon cayimi iciyorum.23 nisana kadar yarim beden kadar incelsem etegim rahat olacak.rahat rahat giyerim:KK66:))
23 nisana kadar olmasa da yilmamaliyim devam edecegim..

öğretmensin sanıırm :KK34: bende öğretmenim ve hedefim benimde 23 Nisan :KK52::KK52::KK52::KK52: aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım. bende şekillenmek için jillina michelsin egzersiz programlarını yapıyorum. diyete ilk başladığımda baya bir faydasını görmüştüm. şimdi 2 gündür yine başladım. bakalım ilk hedef 23 nisan :KK34::KK52:

öğretmensin sanıırm :KK34: bende öğretmenim ve hedefim benimde 23 Nisan :KK52::KK52::KK52::KK52: aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım. bende şekillenmek için jillina michelsin egzersiz programlarını yapıyorum. diyete ilk başladığımda baya bir faydasını görmüştüm. şimdi 2 gündür yine başladım. bakalım ilk hedef 23 nisan :KK34::KK52:

Evet ogretmenim gecen yil bol geliyordu etegim bu kis tv karsisinda oturup abur cubur yerken kilolar geldi.subattan beri kilo vermeyi hedefliyorum ama bir turlu irademe sahip olamiyorum ama 2 gundur spora basladim ve bugun de yediklerime cok dikkat ettim. İlk hedef 23 nisan ama cok az zaman kaldi spora ve diyete devam ederim olmazsa da bir kac hafta sonra olsun yeter ki olsun da ..

bende alalı 1 hafta oldu eliptik.önce bacaklarım tutuldu şimdide tüm sırtım.aslında sürekli yürüyüşte yapıyordum ama bu başka birşey.vücudum çokmu hammış sizce ne dersiniz?kilo verdiriyormu zaten diyetteyim şimdilik 5dk.zor biniyorum sizdede böylemi oldu?

Uzun bir aradan sonra yine başladım spora.Geçen senede bu başlıkta motive oluyorduk.Yaklaşık 1,5 aydır yapıyorum, önce koşu bandıyla başladım,15 gün sonrada bisikletle devam ettim.
İlk 15 dak.yapacağım dedim 20 dk.yaptım.30 dk.ve en düşük seviyede devam ettim.Son bir haftadırda eskisi gibi orta seviyede 40 dk.yapıyorum.
Kilolarımın gittiğini görünce çok mutlu oluyorum.

bende alalı 1 hafta oldu eliptik.önce bacaklarım tutuldu şimdide tüm sırtım.aslında sürekli yürüyüşte yapıyordum ama bu başka birşey.vücudum çokmu hammış sizce ne dersiniz?kilo verdiriyormu zaten diyetteyim şimdilik 5dk.zor biniyorum sizdede böylemi oldu?

Hayırlı olsun canım sakın pes etme.Eliptik bisiklet birden fazla kası çalıştırdığı için ağrıların olmuştur.Birkaç güne kadar geçer.
Benim gibi inatçı değilse kiloların vermeye başlarsın.Hergün dakikasını arttırırsın,bir de bakmışsın 30-40 dakika yapıyorsun.Kiloların gittiğini gördükçe motive olursun.

azmine hayranım canım. bende 30 dk eliptik ve 30 dk egzersiz yaptım. jillian michels in egzersiz programları 30 günlük. ben daha 1.sindeyim. you tubeden çıkıyor. yasak kalkmış herhalde :KK1: kalkmasada kaldırırz sorun değil :KK52:

Bu aralar ben de hayranım :KK9:
Ay canım onu denemiştim ben beni çok zorladı.
Ama o zaman hamdım :KK9:
Sınavlar bitsin deniyim ben de olmazsa.

evet pes etmek yok kararlıyım üzerinde yarım saat kalana kadar her acıya dayanacağım:KK9:
bu kilolar gitmeli bu sene evleniyorum :KK1::KK1::KK1:

ilk aldığımda aynı sorunları bende yaşadım canım. ilk gün bcakalrım çok ağrıdı sonraki günlerde sırtımda ağrımaya başladı hem de felaket bir şekilde. sonra 1 gün yapıp 2 gün yapmadım dinlendm falan. şimdi 50 dk çok rahat yapabilyiorum. giderek konsiyon artıyor. hemen olmuyor ve eliptik tüm vücudu çalıştırdığı için tozu dumana katıyor valla benim vücudumun :KK52:

içim rahatladı yapamayacağım diyede korkuyordum.az önce bindim 5 dk. ter içinde kaldım bacağım çok kötü acıyor ama pes etmek yok devam teşekkürler :KK34:

içim rahatladı yapamayacağım diyede korkuyordum.az önce bindim 5 dk. ter içinde kaldım bacağım çok kötü acıyor ama pes etmek yok devam teşekkürler :KK34:

yürüyüşle onun arasında dağlar kadar fark var görmüşsündür :KK34: ama çokda zorlama zarar verirsen hiç yapamazsın. dinlenerek yapmaya çalış hem yormazsın kendini.

e tabi tecrube konuşuyor değilmi.aynen dediğin gibi yürüyüşle çok fark var.dinleniyorum biraz sonra devam ama pes etmemek önemli değilmi.alışıyorum yavaş yavaş.ben bu bisiklete yenilmem

merhaba canlar.Bu akşam 30 dakika egzersiz, 20 dakika eliptik ve 75 tane twist yaptım. Çok yorgunum. Egzersiz çok yorduğu için (içinde dambıllarla çalışma ve mekik, şınav gibi hareketleri var) eliptiği çok fazla yapamıyorum. ayaklar çok gitmiyor :KK50: yediğimden fazlasını yaktım bu akşam hadi hayırlı bakalım.

merhaba canlar.Bu akşam 30 dakika egzersiz, 20 dakika eliptik ve 75 tane twist yaptım. Çok yorgunum. Egzersiz çok yorduğu için (içinde dambıllarla çalışma ve mekik, şınav gibi hareketleri var) eliptiği çok fazla yapamıyorum. ayaklar çok gitmiyor :KK50: yediğimden fazlasını yaktım bu akşam hadi hayırlı bakalım.

Oooo maşallah tebrikler :KK9:
Ben dün 10 dk eliptik yaptım sadece.

Oooo maşallah tebrikler :KK9:
Ben dün 10 dk eliptik yaptım sadece.

teşekkür ederim canım benim sağolasın. Bu arada son snıfım demişsin. mezuniyet var yani bu sene :KK34: hadi hayırlısı inşallah. çok tatlı telaşların başlıyor artık. Ders bırakma sakın he :KK20:

X