Öyle bir siteye ben de üyeyim canım ben de bir türlü 1500 kalorinin altına düşemiyorum.
Keşke ben de sıksam kendimi biraz :)
Bir ara isveç yaptım hatta zorlanmadım. Bir daha mı uygulasam.
ooo ben şu an isveç diyetindeyim. bugün 10. günümgeçenlerdede yaptım 6 kg ye yakın verdim. art arda yapılan isveç diyeti işe yaramaz deniliyor sırf denemek için yaptım bakalım kilo verebilecekmiyim diye ama daha tartılmadım. 76 ile başladım isveç diyetine sonucunu 23 mart sabahı göreceğim inşallah
Sonucu çok merak ediyorum :)
Ben de uygulayabilirim tekrar.
İnsallah iyi olur sonucun canim haberdar et mutlaka :)
ederim merak etme. umarım güzel sonuçlar alırım. 3-4 kilo versem beni mutlu etmeye yetecek inşallah yabu 2.isveç diyetim benim. birini daha yeni yaptım 1 hafta ara verdim bu 2.si ilkinde 5.6 kilo vermiştim. bundada 3-4 versem bile mutlu olacağım. aslında amacım art arda uygulandığında işe yaramıyor deniliyordu onu demek istedim. göreceğiz sonuçları. bide bu arada sakız çiynemeyi çok özledim valla
Canim bugun tarti gunundu umarim girip sonucu yazarsin meraktayim :)
isvec diyet nasil oluyor bacim?
10 gun kadar duzenli yapiyodum. Cocugum hastaydi bir haftadir hic yapmadim desem yeridir. Dun yeniden basladim biraz hizlandirdim daha cabuk faydasini gorurum diye. Sizce dogru yaptimmi yarim saat yada 45 dk kadar yapiyorum. Ayrica ne kadar sure sonra sıkılastıgıni gordunuz yaz geliyo diye acele ediyorum biraz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=657298 buradan bakabilrsin arkadaşım.
Canım ben geçen perşembe günü başladım yapmaya.
Ama ben 45 dakika falan kesintisiz yapmadım hiç.
Günde toplam 30 ya da 40 dk yapıyorum ama 10 ya da 15 dakikalık 2 veya 3 set şeklinde yapıyorum.
bende ilk yaptigim hafta senin dedigin gibi yapiyodum. Kucuk cocugum var uykusu cok az. O yuzden zamani parca parca ayarlayamadim. Bazen az bazen cok yapiyodum. Simdi cocugumu uyuttuktan sonra hemen basliyorumki yetistirebileyim hic ara vermeden dogru mu yapiyorum acaba
bende ilk yaptigim hafta senin dedigin gibi yapiyodum. Kucuk cocugum var uykusu cok az. O yuzden zamani parca parca ayarlayamadim. Bazen az bazen cok yapiyodum. Simdi cocugumu uyuttuktan sonra hemen basliyorumki yetistirebileyim hic ara vermeden dogru mu yapiyorum acaba
Canım senin isveç de bitti şimdi ne yapıyorsun?
Anladim canim cok iyi. Ben de nodmal diyetteyim vizelerden sonra baslamayi dusunuyorum isvece :)
çok iyi fikir. sınav esnasında aklın yemekte olmasın tabikide