Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

merhaba arkadaşlar.düzenli olarak eliptik sürmüyoruyazın çok güzel düzenli yaptımçok da iyi olmuştu vucudum ama kışın pek yapmadım üşengeçliğimden.inşallah sizlerle devam spora..

bu eliptikçiler nerede acep? herkes zayıfladı bir şişko ben kaldım galiba :KK52::KK52::KK52::KK52: ben dün akşam 50 dk eliptik çalıştım.

bu eliptikçiler nerede acep? herkes zayıfladı bir şişko ben kaldım galiba :KK52::KK52::KK52::KK52: ben dün akşam 50 dk eliptik çalıştım.

Ben buradayım da yazan yok diye yazmadım ben de :)
Ben her gün yapıyorum.
Bu sabah 30 dk yaptım. Akşam vakit bulursam tekrar yapıcam.

Ben buradayım da yazan yok diye yazmadım ben de :)
Ben her gün yapıyorum.
Bu sabah 30 dk yaptım. Akşam vakit bulursam tekrar yapıcam.

evet ya kimse yok eğer her akşam yazarsan bende yazayım buraya? Destek olalım birbirimize olmaz mı ? ben spor konusunda iradesizimde biraz :KK52:

evet ya kimse yok eğer her akşam yazarsan bende yazayım buraya? Destek olalım birbirimize olmaz mı ? ben spor konusunda iradesizimde biraz :KK52:

Canım yazmak isterim ama bu bir hafta fazla yapamicam ben de malum vize haftam. Ama yaparsam buraya da yazarım mutlaka :)

bende başladım bugun 30 dk. eliptik ile açılışı yaptım.4kg dambılla da çalıştım.
15 günde fark edilir toparlanma olur mu acaba?

bende başladım bugun 30 dk. eliptik ile açılışı yaptım.4kg dambılla da çalıştım.
15 günde fark edilir toparlanma olur mu acaba?

evet canım fark ediliyor. eliptik bisiklet selülitlerede çok ama çok iyi geliyor. zaten spor etkisini ancak 15 gün sonra göstiyormuş. aynen devm. 3 kişi olduk. yazalım hep burdan.:KK76:

evet canım fark ediliyor. eliptik bisiklet selülitlerede çok ama çok iyi geliyor. zaten spor etkisini ancak 15 gün sonra göstiyormuş. aynen devm. 3 kişi olduk. yazalım hep burdan.:KK76:

Bugun 1 saat yuruyus ve ebru sallinin selulit savar platesini 1 saat yaptim. bugun bisiklete binemedim bacaklarim cok yoruldu.yarin bisiklete binecegim arkasindan da plates simdi de zencefil limon cayimi iciyorum.23 nisana kadar yarim beden kadar incelsem etegim rahat olacak.rahat rahat giyerim:KK66:))
23 nisana kadar olmasa da yilmamaliyim devam edecegim..

X