Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Şuan tek tavsiyem bebeğini bol bol emzirmen.ben de 25 kg almıştım. Dogumdan sonra ne spor yaptim ne diyet.emzirerek hepsini verdim . Suanda kızım 2 yasinda.ne olduysa bu aralar kilo aldim.
Maşallah ne kadar azimlisiniz. Yaptıkca buraya yazalım.sırf foruma yazmak icin bugün Spor yaptim:)
Bayanlar hangi marka-model eliptik kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Kullanımı rahat, diz ağrısı yapmayan ve sessiz çalışan eliptik almak istiyorum ama hangi marka alacağıma karar veremiyorum.

Benimki activa marka.cok memnunum.

BENDE her gunde en az yarım saat yapmaya calsıyorum kızlar :) umarım sonuc alabılırız :)

ben çok güzel sonuç alıyordum işte de seminer çıktı günde en az 40 dakika yapıyorum. ama aralarda mecburen 5 ile 10 saniye kadar bi dinlenme olyuor o kadar.

canm ya kılonda pek deısıklık oldu mu senın ?
arkadaslar duzenlı kullanıpta kılosunda deısıklık olan var mı ? mesela ben buaralr yıne basladım elipiğe ama kılomda pek deısıklık olmadı kısa zamanda . 1 ay falan kullanıp yorum yapabılcek var mı :)

canım ben normalde kendim yapıyorum diyetimi ve ortalama haftada 1,5 kilo kadar veriyorum. Ama ben çok sıkı bir diyet yapıyorum. Sonra bu bisikelti de aldım ve günlük 50 dakika eliptik bisiklet kullanıyorum akşam saatleirnde dizilere bakarken yoksa binemiyorum vakit geçmiyor düzenli olarak yapmaya başladığımda sıkı bir diyet, 9 lu hayat çayı ve bide üstüne bu bisikleti kullandım haftada verdiğim kilo 2 ye çıktı. şu an seminere başka ile geldiğim için kullanamıyorum yoksa çok daha fazla verecektim eminim. çünkü hissediyordum yani. aşırı terletiyor ve 1 litre suyu zaten sporda içiyordum. bence çok faydalı v e ben 2 hafta da bisiklet sayesinde 1 kilo daha fazla vermiş oldum.

ya bu twister ayda kaç cm beli inceltir biliyormusunuz kızlar bir yardımcı olsanız .s

Konuyu gördüğüm iyi oldu... Kızlar bende 10 gün önce eliptik bisiklet aldım beni de aranıza alır mısınız?

canm ya kılonda pek deısıklık oldu mu senın ?

evet canım. mesela haftada 1,5 kilo civarı veriyordum eliptik bisiklete binince 2 kilo oldu. çok şaşırmıştım ama eliptik bisiklet sayesinde oldu. hem zaten fitnessçıların da en çok önerdiği alet eliptik bisiklet.

kılzar ben yazamasamda buraya sık sık, bisikletimi kullanıyorum bazen 1 saat bazen yarım saat siz neler yapıyorsunuz

hadi kızlar canlanın gene nfkcım,güzelimm, ve diğer kızlar nerdesiniz sıkıldınızmı yapmıyomusunuz.hadi ama hani gaza gelmiştik birbirimizi desteklicektik.siz şimdiden bıraktınız

as canım.. iki hafta önce anal fissürden ameliyat oldum.
daha yeni toparlanmaya başladım. aslında iyiyim de tuvalete gidince zorlanıyorum ve sonra saatler süren ağrı ve kanamam oluyor.
tam iyileşme süresi 4-5 haftaymış. yarı yolu aştım. inş şifa olur..
bu süre içinde de zaten eliptik yapamadım. yeniden başlamak için bir hafta daha bekleyeceğim..
maşallah siz devam ediyorsunuz..

kilom 70e dayandı. ben de pazartesiden itibaren diyet yapmaya başladım.
sporla da destekleyince inanıyorum fazlalıklardan kurtulucam.
isteğim 65 kg a inmek o zaman hepinize benden çaaay

guzelim, nerelerde hiç yazmıyor mu?:44:

Merhaba arkadaslar bende yorumlari ara ara okudum ..
kisaca kendimden bahsedeyim ..
1 oglum 1 kizim var .. kizim suan 11 aylik dogumdan ciktigimda 65 kiloydum sonra 63 e bile dustum suan 75 kiloyum . ne oluyorsa bana emzirme doneminde oluyor . oglumdada cok kilo almistim kizimdada cok aldim hamileligi 7 kiloyla bitiriyorum bebek dogduktan sonra 10, 15 kilo aliyorum . benim gibi biri daha varmidir bilmiyorum

bu hafta diyete basladim acikcasi cok dikkatli bir diyet yapmiyorum
bu hafta 3. kez yapabildim eliptik bisikleti .. haftada en az 3 kez mutlaka yapicam ..

sizler kac dakika yapiyorsunuz ?
ben en dusuk ayarda ancak 25 dakika yapabiliyorum.. yeni basladigim icin olabilirmi ?
esim en az 40 dakika yapman gerekiyor diyor .. oda yeni basladi ama bir yada bir bucuk saat yapabiliyor eskiden cok kosuyordu cok sportifdi sanirim onun etkisi var ..

bende bundan sonra duzenli olarak bildirimde bulunucam .. insallah hep beraber hedefimize ulasiriz .. ben eskiden 55, 56 kiloydum o kilo bile bana cok gelirdi simdi 75 im

cok cok gecmis olsun arkadasim cok zor bi rahatsizlik .. bendede hemeroid problemi vardi senelerdir ameliyat olmadim ama kabizligimi engelledim ve bol su iciyorum .. Allaha sukur 6 ay dir gayet iyiyim ama bi kabiz olursam mahvoluyorum

banada herkes eliptik bisikleti onerdi .. vucudum elma tipi sadece eliptik butun vucudu calistiriyormus( kollar ve ust kisim gibi) .
bende 2 sene once almistim o zaman 63 kiloydum hedefim bi 10 kilo vermekti aldigim gunun ertesi gunu hamile oldugumu ogrendim . 2 senedir kosede bekliyordu bu hafta basladim insallah ise yarar ..

ben bu sabah kalkar kalkmaz bir fincan yesil cay ictim
25 dakika eliptik bisiklet yaptim suan 1 litre suyumu iciyorum ..

ogleden sonra yada aksam ne zaman firsat buluursam tekrar 25 dakika eliptik bisiklet yapicam ..

gunde 1 saat .. 2 set halinde yapmak istiyorum ..

kızlar selam bişey sorcam ya ben eliptiği düzenli kullanıyorum birkaç haftadır ve vücüt olcumlerınde ıncelmeler var yalnız bacak incelmeleri bana biraz az geldi daha çok belden incelmiş. en çok aslında bacağın daha çok incelmesi lazım eliptik bisiklet sporunda ) yanılıyormuyum ??? bacak kalınlaşması kalça falan yapmaz değil mi?

bencede eliptik bacaklari daha fazla inceltiyor gibi .. en dusuk ayarda yaptiktan sonra bacaklari kalinlastiracagini zannetmiyorum..
insallah benim ust kismada faydasi olur ben tam elma tipiyim
gunde yarim saat sabah yarim saat aksam yapiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…