- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
geçmiş olsun. hastayken günlük rutin işler bile zul geliyor.Kaç gündür hiç bir şey yapamadımBiraz hastayım artık iyileşince devam edeceğim ne yapayım...
geçmiş olsun. hastayken günlük rutin işler bile zul geliyor.
hiç kendine yüklenme, birkaç gün istirahat et, iyileşince dengelersin nasılsa
bugün de 20 dk eliptik yaptım. fena hamlamışım yaa,
açmam lazım benim bu kasları
elif sena: senin gibi gelin dostlar başına. maşallah, kv nin evini temizlemişsin ellerin dert görmesin..
ben de diyetarkadaşım.comdan yediklerimin kalorisine bakıyorum, iyi oluyor. diyet gruplarına giriyor musun?
Kaç gündür hiç bir şey yapamadımBiraz hastayım artık iyileşince devam edeceğim ne yapayım...
slm kizlar
kizim cok kotu grip hic kucagimdan inmiyor surekli mizilti modunda oglende cok az uyudu ..
bugun eliptik bisikleti hic yapamadim .. gunu 1350 kc ile kapattim .
ama ilk defa bu kadar ac hissettim . suan sekersiz acik cay iciyorum biraz olsun acligimi yatistiriyor ..
tesekkur ederim canim
farkli sehirlerdeyiz ayda 1 kez gidiyoruz artik yaslandi gittikce dip kose yapiyorum iyi oluyor
hem o doyasiya cocuklari seviyor hemde benim kafa dinleniyor cocuklarada iyi oluyor herkes icin iyi oluyor :)))
ben diyet gruplarindan sadece kalori sayarak zayifliyoruz grubundayim canim
diger gruplara katilamam 2 cocukla
gunluk belli msj sayisi sarti falan oluyor uyamiyorum
3 sene once 60 69 grubundaydim guzel kilo vermistim ..
cok gecmis olsun insallah hemen toparlarsin ..
herkes istirahette sanirim
buraya yazmamistim ama simdi not edeyim bugunde 35 dakika eliptik yaptim 270 kalori yaktim
bugun yemekleri biraz fazla kacirdim 1550 kc ile gunu bitirdim
asil ben senin azmine hayranim; 50 dk yaptin daha da niyetin var.50 dk eliptik çalıştım. yeterince yoruldum bugünlük. akşamada yapmayı düşünüyorum takatim olursa.
asil ben senin azmine hayranim; 50 dk yaptin daha da niyetin var.
Valla seni gordukce ben de gaza geliyorum