Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Kaç gündür hiç bir şey yapamadım Biraz hastayım artık iyileşince devam edeceğim ne yapayım...

Kaç gündür hiç bir şey yapamadım Biraz hastayım artık iyileşince devam edeceğim ne yapayım...
geçmiş olsun. hastayken günlük rutin işler bile zul geliyor.
hiç kendine yüklenme, birkaç gün istirahat et, iyileşince dengelersin nasılsa

geçmiş olsun. hastayken günlük rutin işler bile zul geliyor.
hiç kendine yüklenme, birkaç gün istirahat et, iyileşince dengelersin nasılsa

Esasında ter atmak iyi gelebilir ama kolumu kaldırmaya halim yok o yüzden dediğin gibi istirahatteyim...

slm kizlar
kizim cok kotu grip hic kucagimdan inmiyor surekli mizilti modunda oglende cok az uyudu ..
bugun eliptik bisikleti hic yapamadim .. gunu 1350 kc ile kapattim .
ama ilk defa bu kadar ac hissettim . suan sekersiz acik cay iciyorum biraz olsun acligimi yatistiriyor ..

tesekkur ederim canim
farkli sehirlerdeyiz ayda 1 kez gidiyoruz artik yaslandi gittikce dip kose yapiyorum iyi oluyor
hem o doyasiya cocuklari seviyor hemde benim kafa dinleniyor cocuklarada iyi oluyor herkes icin iyi oluyor :)))

ben diyet gruplarindan sadece kalori sayarak zayifliyoruz grubundayim canim
diger gruplara katilamam 2 cocukla
gunluk belli msj sayisi sarti falan oluyor uyamiyorum
3 sene once 60 69 grubundaydim guzel kilo vermistim ..

cok gecmis olsun insallah hemen toparlarsin ..

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

herkes istirahette sanirim
buraya yazmamistim ama simdi not edeyim bugunde 35 dakika eliptik yaptim 270 kalori yaktim
bugun yemekleri biraz fazla kacirdim 1550 kc ile gunu bitirdim

herkes istirahette sanirim
buraya yazmamistim ama simdi not edeyim bugunde 35 dakika eliptik yaptim 270 kalori yaktim
bugun yemekleri biraz fazla kacirdim 1550 kc ile gunu bitirdim

canım bir şey sormak istiyorum sana. 35 dakikada 270 kalori yaktım demişsin. peki kaç km hızla sürüyorsun bisikleti öğrenebilir miyim acaba? ben 50 dk yapıyorum günlük ama 200 kalori yazıyor mesela. anlamadım bana da az geliyor benimkinin gösterdiği. sonrada yapasım gelmiyor kaç saat yapıyorum bu kadar mı yakıyor diye.

bence gostergeye fazla itibar etmemek gerek. Benim bisiklet 8 kademeli, 2. Kademedeyken belli bi tempoda gidince 10 dk da 100 kalori yaktim gosteriyor. Hangisi dogru nasil emin olucazki?..

O yuzden kaloriden ziyade; kademe, tempo ve sure bizim icin onemli.

slm kizlar

İki gundur yuruyus yapiyordum. Bugun 20 dk eliptik calisabildim. Yazilacak rakam deil de, maksat topik hareketlensin

fttn, suppersin su hamile smile i gorunce nedense tirsiyorum..

Veeee nihayet 50. Sayfaya ulastik. Ne kadaaaan zor oldu yafuuuu :111:

50 dk eliptik çalıştım. yeterince yoruldum bugünlük. akşamada yapmayı düşünüyorum takatim olursa.

asil ben senin azmine hayranim; 50 dk yaptin daha da niyetin var.
Valla seni gordukce ben de gaza geliyorum

dün akşam yapmadım onun telafisini yaptım birazdan da akşam yediklerim için bi 30 dk düşünüyorum bakalım yapabilirsem. yazarım yine buraya. mekik çekmeye üşeniyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…