Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

arkadaşlar nasılsınız?

nasıl gidiyor bisiklet binmece bana tek başına yetmemeye başladı, kas istiyorum ben yani karnımda, kollarımda, popomda

sanırım salona başlayıp daha programlı çalışacağım, bisiklete de evde devam

kızlar bugun eliptik kullanmaya baslıyorum :) ılk kılo bıldırım ve kullandıgım sureyı sizinle paylasıcam inşallah bir hevesle alıp kenera askılık olarak atmam bu aleti şuan cok heveslıyım maşallah diyelim ve spor yapan tüm arkadaşlarıma bol sağlıklı günler diliyorum :)

kızlar şimdi yarım saat yaptım 2.sevıyede ve 100 kalori yaktı yazdı bana biraz az geldi ? spor salonundakı eliptıkler yapısal olarak daha ıyıdı sankı ve daha cok kalori gosterıodu yarım saat yapınca ???? cevaplıcak yok mu sorumu :) ? haa buarda 66.1 kilo ile basladım spora bugun 1.gun

kızlar bi yarım saat daha spor yaptım busefer 97 kalori yazdı 1.gun toplamda 1 saat te 197 kalori yaktım sizce nasıl ? gun ıcınde boyle 2 set seklınde 30o dk 3o dk mı yapayım ? yoksa 1 kere 1 saat mı yapayım ? siz nasıl yapıoyısunuz bana yardımcı olsanız bıraz

kızlar 2.gün ve bugunde 30dk bitti :)

arkadaşım tebrik ederim seni güzel yapıyosun.ben malesf buhafta yapamadım yarın ve cuma günü yapıcam inşallah.ben hamile kalmadan önce hem sabah 30 dakika hem akşam 30 dakika yapıyodum bu şekilde 6 kilo vermiştim.ama şimdi bebeğim küçük olduğu için iki kez yapamıyorum sadece 1 defa yapabiliyorum.eger yapabiliyosan yap daha iyi oluyo

buarada hepinizin yeni yılını kutluyorum.yeni yıl inşallah herkese sağlık mutluluk ve huzur getirsin.allahım herkese bu yeniyılda ne isteği varsa versin.ve hepimiz zayıf kızlar olalım.

buarada hepinizin yeni yılını kutluyorum.yeni yıl inşallah herkese sağlık mutluluk ve huzur getirsin.allahım herkese bu yeniyılda ne isteği varsa versin.ve hepimiz zayıf kızlar olalım.

amin arkadaşım cevabın içinde ayrıca teşekkür ederim :) topik biraz canlansa nerdesiz kızlar

arkadaşım merhaba :) kas olayı çok güzel incecik bele karın kası keşke benımde olsa umarım hedefine ulaşırsın :) sen ne zamandır kullanıyosun eliptiki sonuçlarını gözlemlerını yazarmısın :)

buzz 3 yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, ama çok da düzenli kullandığım söylenemez, bir kere hergün yapmıyorum.

yani genelde şöyle oluyor benimki, banyoya girmeden önce saçıma yağ bakımı falan yapıyorum, bakımı sçaımda bekletirken de bisiklete biniyorum yarım saat kadar

onun dışında da aklıma estikçe üşenmezsem yapıyorum, müzik dinlerken falan iyi oluyor. tabi oğlum da müsaade derse

ama dediğim gibi ben kas istiyorum artık, öyle pek bir kilo sorunum yok da gevşedi vücudum oturarak çalışmaktan, toplamam lazım.
salon araştırıyorum

teşekkür ederim arkadaşım cevabın için inşallah en yakın zamanda istediğin spor kas hedefine ulaşırsın :) buarda kızlar bugun 3.gun ve sabah 30 dk 1.seti tamamladım

Canım sacına uyguladıgın etkili bir bakımsa yazabilir misin?

Selam kızlar nasılsınız?Uzun zamandır yapamıyordum....Bugun eliptikle 1 saati tamamlamış bulunmaktayım,gururla yazıyorummm..

merhaba kızlar bugün 40 dakika yaptım 3 dakikada tvist yaptım.hadi kızlar başka yapan yokmu azaldıkmı gene

kızlar selam akşamki 30 dakıkalık 2.setide bitirdim. 3.gun toplam 1 saat eliptik yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…