kızlar 2.gün ve bugunde 30dk bitti :)
buarada hepinizin yeni yılını kutluyorum.yeni yıl inşallah herkese sağlık mutluluk ve huzur getirsin.allahım herkese bu yeniyılda ne isteği varsa versin.ve hepimiz zayıf kızlar olalım.
arkadaşlar nasılsınız?
nasıl gidiyor bisiklet binmecebana tek başına yetmemeye başladı, kas istiyorum ben yani karnımda, kollarımda, popomda
sanırım salona başlayıp daha programlı çalışacağım, bisiklete de evde devam
buzz 3 yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, ama çok da düzenli kullandığım söylenemez, bir kere hergün yapmıyorum.
yani genelde şöyle oluyor benimki, banyoya girmeden önce saçıma yağ bakımı falan yapıyorum, bakımı sçaımda bekletirken de bisiklete biniyorum yarım saat kadar
onun dışında da aklıma estikçe üşenmezsem yapıyorum, müzik dinlerken falan iyi oluyor. tabi oğlum da müsaade derse
ama dediğim gibi ben kas istiyorum artık, öyle pek bir kilo sorunum yok da gevşedi vücudum oturarak çalışmaktan, toplamam lazım.
salon araştırıyorum
buzz 3 yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, ama çok da düzenli kullandığım söylenemez, bir kere hergün yapmıyorum.
yani genelde şöyle oluyor benimki, banyoya girmeden önce saçıma yağ bakımı falan yapıyorum, bakımı sçaımda bekletirken de bisiklete biniyorum yarım saat kadar
onun dışında da aklıma estikçe üşenmezsem yapıyorum, müzik dinlerken falan iyi oluyor. tabi oğlum da müsaade derse
ama dediğim gibi ben kas istiyorum artık, öyle pek bir kilo sorunum yok da gevşedi vücudum oturarak çalışmaktan, toplamam lazım.
salon araştırıyorum
Selam kızlar nasılsınız?Uzun zamandır yapamıyordum....Bugun eliptikle 1 saati tamamlamış bulunmaktayım,gururla yazıyorummm..