Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam bugun 5.gun 1 saat eliptik bisiklet kullandım bol sporlu sağlıklı günler diliyorum size :)
İnş 1 haftanın sonunda tartı da ve ölçümlerde olumlu sonuç alırsın
hadi kızlar yapalım yazalım buraya gene beraber yapınca güzel oluyo insan dahada hevesleniyo yani ben öyle oluyorum.ben zayıflamayı kafaya koydum kızlarbu işi başaracapım allahın izniyle.
kızlar selam ben 2 gundur ara verdım vucudu dımlerdrdım sımdı yıne dewam haftalık sporuma :)Ohhh yanıma bir arkadaş geldi bende dün yazmamadım ama dün 45 dk bisiklet 100 mekik çektim.bugünde 1 saat yürüyüş yaptım
kızlar selam ben 2 gundur ara verdım vucudu dımlerdrdım sımdı yıne dewam haftalık sporuma :)
canım valla bılmıyorum bır bılene sormak lazım ben sadce eliptik kullanıyorum onunda faydası olcagına ınanıyorum :) bır arkadas eliptık cok duzenlı kullanmıs ve belınden 8-10 cm ıncelmıstı ınsallah sende verırsın :) mesela ben 6 gun hergun yaptım kesıntısız sadce 2 gun ara verdım ona ragmen bu kadarcık kısa surede karnım erımedı tabıkı dumduzde olmadı ama boyle sıkılastı hafıf sertlestı ayrıca olcumde yapmadım ben ılk kullanmya basladıgım zaman , daha yeni gecen gun aldım heryerın olcusunu bakalım 1 ay sonra nolcak o zmaan kesın olcup farkı gorebılcem ha baurada bu kadar kısa surede kılo vermem tabıkıde ımkansız ,kılo konusunda da hıcbırsey dıyemem cunku benn dıyet yapmıyorum bu aıletı kullanırken sadce hayatıma sporu ekledım o kadar, hem spor yapıp hem dıyet yapsam emınım sonuc alırdım o yuzden bence 1 ay falan kullanıp diyetsız halde nasıl etkı yaptıgını görup oyle sonucu gormem gerekıyo sana tavsıye vermem ıcın :) kolay gelsın arkadasım sağlıklı günler :)
Bayanlar hangi marka-model eliptik kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Kullanımı rahat, diz ağrısı yapmayan ve sessiz çalışan eliptik almak istiyorum ama hangi marka alacağıma karar veremiyorum.