Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Merhabalarr bende bu ara bisiklete başladım.sizlerle dvm edeyim birlikte yapalım. 30dk bisiklet 5dk twist.yarın sabahta yapmaya başlayım günlük 2 posta :))

kızlar selam bugun 5.gun 1 saat eliptik bisiklet kullandım bol sporlu sağlıklı günler diliyorum size :)

Slmm 45dk bisiklet, 5dk twist 50 tanede mekik.bugünlük başka yapmam sanırım, perdeleri yıkadım ev temizliği falan..

kızlar merhabalar hepinize ben bugün eliptikle yapmadım ama 1 saat 15 dakika yürüdüm tempolu bişekilde bayağa yoruldum bu hafta böyle yürücem haftaya hem yürücem sabahları öğlenleyinde eliptikle çalışıcam.

Merhabalar güzeller.bende de eliptik yok bugün sadece 100 mekik çekebildim.sabaha telafi yaparım inş

kızlar hepinize merhaba dicem ama gene kimse kalmamış formda bi iki kişi azalmışız gene.ben dün yazamadım.dün 1 saat bugünde 1 saat 15 dakika yürüdüm gene bu hafta yürüyüşe devam. hadi kızlar canlanın gene nfkcım,güzelimm, ve diğer kızlar nerdesiniz sıkıldınızmı yapmıyomusunuz.hadi ama hani gaza gelmiştik birbirimizi desteklicektik.siz şimdiden bıraktınız

hadi kızlar yapalım yazalım buraya gene beraber yapınca güzel oluyo insan dahada hevesleniyo yani ben öyle oluyorum.ben zayıflamayı kafaya koydum kızlarbu işi başaracapım allahın izniyle.

Son düzenleme:
hadi kızlar yapalım yazalım buraya gene beraber yapınca güzel oluyo insan dahada hevesleniyo yani ben öyle oluyorum.ben zayıflamayı kafaya koydum kızlarbu işi başaracapım allahın izniyle.

Ohhh yanıma bir arkadaş geldi bende dün yazmamadım ama dün 45 dk bisiklet 100 mekik çektim.bugünde 1 saat yürüyüş yaptım

kızlar selam ben 2 gundur ara verdım vucudu dımlerdrdım sımdı yıne dewam haftalık sporuma :)

Merhaba canım.. Valla benim ay sonuna kadar iyi çalışmam lazım bol hareket yapmam gerek.ara tatilde misafirlerden ne spor yapabilirim ne yemek konusunda dikkat edebilirim :/ yazın ameliyat olmuştum safra kesesinden hareket ve yeme düzeni bozulduğundan bel bölgem de kalınlaşmam var.mekik dışında napsam ki :26:

canım valla bılmıyorum bır bılene sormak lazım ben sadce eliptik kullanıyorum onunda faydası olcagına ınanıyorum :) bır arkadas eliptık cok duzenlı kullanmıs ve belınden 8-10 cm ıncelmıstı ınsallah sende verırsın :) mesela ben 6 gun hergun yaptım kesıntısız sadce 2 gun ara verdım ona ragmen bu kadarcık kısa surede karnım erımedı tabıkı dumduzde olmadı ama boyle sıkılastı hafıf sertlestı ayrıca olcumde yapmadım ben ılk kullanmya basladıgım zaman , daha yeni gecen gun aldım heryerın olcusunu bakalım 1 ay sonra nolcak o zmaan kesın olcup farkı gorebılcem ha baurada bu kadar kısa surede kılo vermem tabıkıde ımkansız ,kılo konusunda da hıcbırsey dıyemem cunku benn dıyet yapmıyorum bu aıletı kullanırken sadce hayatıma sporu ekledım o kadar, hem spor yapıp hem dıyet yapsam emınım sonuc alırdım o yuzden bence 1 ay falan kullanıp diyetsız halde nasıl etkı yaptıgını görup oyle sonucu gormem gerekıyo sana tavsıye vermem ıcın :) kolay gelsın arkadasım sağlıklı günler :)

Son düzenleme:

Bende yemek yeme alışkanlıklarımı değişmeye çalışıyorum ama pasta börekler ayarımı bozuyor işte arkadaşın çok güzel incelmiş darısı tez vakitte bizlere inş. En iyisi bisiklet ve mekikle dvm edeyim çok kurcaladıkça insanın bişey yapası gelmiyor az ama devamlı olmalı.istikrarlı olursak güzel sonuçlar kesin gelecektir.sanada kolay gelsin canım

Bayanlar hangi marka-model eliptik kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Kullanımı rahat, diz ağrısı yapmayan ve sessiz çalışan eliptik almak istiyorum ama hangi marka alacağıma karar veremiyorum.

Bayanlar hangi marka-model eliptik kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Kullanımı rahat, diz ağrısı yapmayan ve sessiz çalışan eliptik almak istiyorum ama hangi marka alacağıma karar veremiyorum.

Merhaba canım, bendeki goodman 210-N. Ben geçen sene doktorların tavsiyesi ile almıştım.bel fıtığım var uzun tempolu yürüyüş yasak.şuan 1. Katayım o yüzden her saat yapıyorum ses konusuna takılmadan.geçen sene spor ve diyetler 1,5 ayda 10 kilo vermiştim.
Şimdide yaklaşık 1 haftada sadece spor ve 2,5 litre su ile 1,2 kg vermişim hem vücudum toparlanıyo hem kilo gidiyor daha ne olsun bügünde 45dk eliptik yaptım

ben de dün sipariş verdim eliptik bisiklet. ne zaman gelir bilmiyorum. ben bugün itibari ile 1 ay 1 gündür diyetteyim. ve toplam 9.1 kilo vermiş bulunmaktayım. Sarkma olmaması için ve daha hızlı kilo verebilmek için eliptik almaya karar verdim. Kızlar verdiğimiz kiloları da yazarsak daha fazla gaza geliriz ya da ben gelirim bana yardım edin. Eşim artık benden bıktı. BANA YARDIM ET diyerekten adamı usandırdım bide askerde oradan doğru ne yapabilecekse ne istersen söyle yapacağım ama kendini bu kadar üzme diyor ama ben taktım kafaya . hamilelikte aldığım tam 28 kilom var. bebeğim daha 6 aylık olduğu için dışarıda spor yapamıyorum. bide üstüne çalışıyorum. o yüzden bisikleti aldım ama bana gaz verin nolur bunalmış durumdayım

buaralar forumda olan arkadaşlara merhabalar diyim ben bugün gene bi saat yürüdüm 25 dakika eliptik bisikletle de spor yaptım bu haftada böyle yapıcam sabah yürüyüş oğlen eliptile yapıcam.bakıyorum da yavaş yavaş azalıyoruz nerdeyse kimse kalmıcakçforumda şuaralar olan arkadaşlar bari sizlerde bırakmayında hepbirlikte zayıflayalım.ben çok gayretliyim benimle birlikte yapmak isteyenler sporlarını yapıp yazsınlar

benim eliptik bisiklet daha yeni geldi. akşamına dizi izlerken yarım saat yaptım. yavaş hareket ettiğim için 112 kalori anca yakabildim

Kızlar nereye kayboldunuz.uzun süredir foruma ugrayamadim.artık düzenli yapmaya.basliyorum . Bugün 15 dk çalıştım bisikletle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…