Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

Mesajım arada kaynamış, nezaketen beni de aranıza alırmısınız yazmıştım ama...
hoşgeldin arkadaşım :) buraya çok uğrayan yazan yok ondan arada kaynamış mesajın bence :) ama azda olsa uğradıkça yazıyoruz sen nasıl yapıyosun kaç dakıka değişimler var mı :)

hoşgeldin arkadaşım :) buraya çok uğrayan yazan yok ondan arada kaynamış mesajın bence :) ama azda olsa uğradıkça yazıyoruz sen nasıl yapıyosun kaç dakıka değişimler var mı :)

Teşekkür ederim cevabın için...

Ben 30 dakika yapıyorum haftada 3 kere. Değişim olarak aldığım sonuç şu; yaklaşık 2.5 senedir hiç bir şekilde spor yapamamıştım bazı sağlık sorunlarımdan dolayı,haliyle yumuşamaya başlamıştım,bu aletle 2 haftada bacak kaslarım eskisi kadar sıkı ve sert hale geldi. Bunun dışında zaten kalça-basen gibi bir sorunum yoktu o konuda bir şey diyemeyeceğim :)

hosgeldin bende yeniyim ismim elif ...

Teşekkür ederim cevabın için...

Ben 30 dakika yapıyorum haftada 3 kere. Değişim olarak aldığım sonuç şu; yaklaşık 2.5 senedir hiç bir şekilde spor yapamamıştım bazı sağlık sorunlarımdan dolayı,haliyle yumuşamaya başlamıştım,bu aletle 2 haftada bacak kaslarım eskisi kadar sıkı ve sert hale geldi. Bunun dışında zaten kalça-basen gibi bir sorunum yoktu o konuda bir şey diyemeyeceğim :)

oo super bende bu hafta basladim ancak 25 dakika yapabiliyorum 25 dakika sabah 25 dakika aksam 2 set halinde ..
esimde en az 40 dakika yapman gerekiyor faydasini gorebilmen icin diyor .. alistikca sureyi yukariya cekeriz umarim ..
benimde bacak problemim yok tam bi elma tipiyim sirtim ve kollarim kalin vede ikinci sezeryan sonrasi kalan kocaman bi gobegim :KK43:

Gunaydin gelecegin fit kizlari :KK66:
burda saat 9:40
bende oglumu krese birakip geldim bucurum uyuyor daha ..
karnima biberiye ve portakal yagi surup biraz masaj yapip strecledim .. spor yaparken cok faydasini goruyordum ..
bir fincanda yesil cay iciyorum onu bitirip eliptik bisikletimi yapicam ..

oo super bende bu hafta basladim ancak 25 dakika yapabiliyorum 25 dakika sabah 25 dakika aksam 2 set halinde ..
esimde en az 40 dakika yapman gerekiyor faydasini gorebilmen icin diyor .. alistikca sureyi yukariya cekeriz umarim ..
benimde bacak problemim yok tam bi elma tipiyim sirtim ve kollarim kalin vede ikinci sezeryan sonrasi kalan kocaman bi gobegim :KK43:
canım 40 dakıka en ıyısı bende en az tek set yapıcaksam 45 dakıka yapmaya calsıyorum yok cok yorulursam yarım saatte bırakıyorum 2.setıde aksam yarım saat olarak yapıyorum. daha doğrusu bı nokta var bılmıyorum sende aynımı ama ben 25 dakıkadan ıtıbaren cok cok terlemye baslıyorum ıste o ısınma suresınden ıtıbaren yapabıkldıgım kadar yapabılıyorum :) sen kacıncı dakkadan sonra tamamen terlemeye baslıyosun ?

as canım.. iki hafta önce anal fissürden ameliyat oldum.
daha yeni toparlanmaya başladım. aslında iyiyim de tuvalete gidince zorlanıyorum ve sonra saatler süren ağrı ve kanamam oluyor.
tam iyileşme süresi 4-5 haftaymış. yarı yolu aştım. inş şifa olur..
bu süre içinde de zaten eliptik yapamadım. yeniden başlamak için bir hafta daha bekleyeceğim..
maşallah siz devam ediyorsunuz.. :nazar::KK31:

kilom 70e dayandı. ben de pazartesiden itibaren diyet yapmaya başladım.
sporla da destekleyince inanıyorum fazlalıklardan kurtulucam.
isteğim 65 kg a inmek :KK16: o zaman hepinize benden çaaay:KK1:

guzelim, nerelerde hiç yazmıyor mu?:44:

Canım gecmiş olsun.Kendi konumdada yazmıştım..Nasıl oldun diye?Allah şifa versin en kısa zamanda.
................
Yeni gelen hanımlar hosgeldiniz.Ben uzun süreden sonra aranıza döndüm.Bugun 30 dk yaptım.

Merhaba arkadaslar bende yorumlari ara ara okudum ..
kisaca kendimden bahsedeyim ..
1 oglum 1 kizim var .. kizim suan 11 aylik dogumdan ciktigimda 65 kiloydum sonra 63 e bile dustum suan 75 kiloyum . ne oluyorsa bana emzirme doneminde oluyor . oglumdada cok kilo almistim kizimdada cok aldim hamileligi 7 kiloyla bitiriyorum bebek dogduktan sonra 10, 15 kilo aliyorum . benim gibi biri daha varmidir bilmiyorum :KK43:

bu hafta diyete basladim acikcasi cok dikkatli bir diyet yapmiyorum
bu hafta 3. kez yapabildim eliptik bisikleti .. haftada en az 3 kez mutlaka yapicam ..

sizler kac dakika yapiyorsunuz ?
ben en dusuk ayarda ancak 25 dakika yapabiliyorum.. yeni basladigim icin olabilirmi ?
esim en az 40 dakika yapman gerekiyor diyor .. oda yeni basladi ama bir yada bir bucuk saat yapabiliyor eskiden cok kosuyordu cok sportifdi sanirim onun etkisi var ..

bende bundan sonra duzenli olarak bildirimde bulunucam .. insallah hep beraber hedefimize ulasiriz .. ben eskiden 55, 56 kiloydum o kilo bile bana cok gelirdi simdi 75 im :KK43:
hoşgeldin canım.. Allah bağışlasın evlatlarını. benim de 1,5 yaşında bir kızım var..
kimileri senin bünyede işte. hamilelikte almadığı kiloyu doğumdan sonra alıyor.
ben zaten şişmiştim gebeyken o yüzden lohusayken sütüm gelmediğinde bile hiiç tatlı yemedim diyebilirim.
ama sağlık olsun, niyetlendin bi kere inş günbegün azalır bu kilolar :KK34:

net sonuç alabilmek için haftada 3-4 kez en az yarım saat yapmak gerekiyor diye biliyorum.
ben de bir ay çalıştım eliptikle. ilk günler 10 dk zor yapıyordum, hamlıkla alakalı.
birkaç gün içinde tempon yükselecek. 40 dk da yapacaksın zorlanmadan. müziğin de çok etkisi var, aklında olsun.

kilo mevzuuna gelince; herkesin bi gençkızlık kilosu var sanırım :KK1:
ben de üniversitede 55 kiloydum, şimdi 70e dayandım. pazartesiden beri diyet yapıyorum.
bugün de eliptikle çalışmaya başlıcam yavaştan, inş sonuç alabirim :KK16:

cok cok gecmis olsun arkadasim cok zor bi rahatsizlik .. bendede hemeroid problemi vardi senelerdir ameliyat olmadim ama kabizligimi engelledim ve bol su iciyorum .. Allaha sukur 6 ay dir gayet iyiyim ama bi kabiz olursam mahvoluyorum :KK43:
valla bu son senelerde sanki hemoroid çatlak sorunu hortladı.
yada millet kabuğunu kırdı, söyleyebiliyor. kabızlık büyük dert, çatlağın da en büyük sebeplerinden.
sen kendine dikkat et. benim de hemoroitlerim vardı, ameliyatta bir kısmı alındı bir kısmı yakıldı lazerle.

hoşgeldin canımmm :KK70:
nickin ilginçmiş :KK1: bundan sonra aktif spor yapmaya başlıyorum inş, daha çok yazarım.
ne var ne yok?

Canım gecmiş olsun.Kendi konumdada yazmıştım..Nasıl oldun diye?Allah şifa versin en kısa zamanda.
................
Yeni gelen hanımlar hosgeldiniz.Ben uzun süreden sonra aranıza döndüm.Bugun 30 dk yaptım.
amiiin, ağol bacım ya.. hamdolsun günden güne iyi oluyorum.
dediğim gibi ameliyat oldum, çatlaklar kasın bir kısmıyla beraber alındı. hemoroitler de.
durduğum yerde ağrı sızı yok ama özellikle ilk günler tuvalette canımdan can gitti. şuan ağrı hafifledi.
10 gün sonra tekrar kontrole gidicem. inş şifa olmuştur..

yaklaşık 20 günlük aradan sonra bugün 20 dk eliptikle çalıştım.
ama epey zorlandım, başım ağrıdı yani.. birkaç gün içinde toparlarlarım inş..
hadi bakalım, herkes çalıştığını yazsın. artık matematiksel fark görelim biraz, enerjimiz artsın di miii?:KK51:

Memnun Oldum Elif :13:
Benim için 20 ile 30 dakika arası haftada 3 gün ideal daha fazlasını yaparsam zayıflarım ama tabii sıkılaşma,incelme amaçları olanlar için yavaş yavaş süreyi arttırmak en güzeli... Ayrıca çocuklarını allah bağışlasın :nazar:

hoşgeldin canımmm :KK70:
nickin ilginçmiş :KK1: bundan sonra aktif spor yapmaya başlıyorum inş, daha çok yazarım.
ne var ne yok?

Hoşbulduk :13:
Nickimin orjinali SwordFish ama temiz Türkçe diyerek Türkçe halini kullanmaya başlamıştım :KK9:
Bu gün yine 30 dakikamı tamamladım ben sizlerden ne var ne yok?

Benim için 20 ile 30 dakika arası haftada 3 gün ideal daha fazlasını yaparsam zayıflarım ama tabii sıkılaşma,incelme amaçları olanlar için yavaş yavaş süreyi arttırmak en güzeli... Ayrıca çocuklarını allah bağışlasın :nazar:

Nickimin orjinali SwordFish ama temiz Türkçe diyerek Türkçe halini kullanmaya başlamıştım :KK9:
demek benim 3 günden daha fazla yapmam gerekiyo :KK53:

nickin güzel ve ilginç, özellikle bir kadın için düşünce nedense bana öyle geldi..:KK1:
ben de 20 dk çalıştım. yarın evde yokum, pazartesi yarım saat olarak devam edicem inş.

eliptik bisikleti büyük bir heves ile aldık 1ay eşimle birlikte düzenli yaptık ama şuanda salonun köşesinde bekliyor:44:

ve yapınca 20 dk dan fazla yapamıyorum, 3.seviyeden başlıyorum 10 dk sonra 2. seviyeye indiriyorum, sonra tekrar 3. kademe ve 2-3dk da 4. kademede yapabiliyorum.

ilk aylarda düzenli yaptığım için karın bölgesinde fark edilir şekilde incelme vardı, ama sonra üşengeçlikten her akşam yapıp arkasından duş almak zor olduğu için bıraktık:KK20:

her sabah azimle bu akşam yapıcaz diyerek uyanıyoruz ama akşam olunca standart birbirimize bakıyoruz:KK1:

önemli olan kademesi değil bence arkadaşım. bizim amacımız kilo vermek kas yapmak değil. kademe arttırmak kas yapmak isteyenler için. düşük seviyede yap hem yorulmazsın hemde uzun süre yapabilirsin. ve fitnesçıların söylediğine göre ilk 20 dakika vücut ısınır ve daha sonraki yaptıklarımız yağdan gider. yani bence 25 dakika yapılan spor yağ eritmez sadece vücut ısınır. o yüzden 20 dakikanın üzerine ne yapabilirsen senin için önemlisi o. mesela ben tek set 50 dakika yapıyorum seviye 2 de ve yeterince terletiyor. tabi hemen 50 dk yapamadım.20 dk ile başladım 20-30-35-40-50 olarak yükselttim.kolay gelsin arkadaşım.

slm kizlar 3 gunluk tatilin ardindan sonunda donebildik kayinvalidemden .. rejimim icin berbat bi hafta sonuydu . kalori saymak bi tarafa kalori patlamasi yasadim diyebilirim . eminim 1 kilo almisimdir .
allahtan cok hareketli bir hafta sonuydu bugun dugun vardi dunde kayinvalidemin tum camlarini sildim, mutfak dolaplarini falan temizledim hareket olsun diye kisacasi pek bos durmadim insallah ordan bari yirtmisimdir biraz :)
ben gecen pazartesi 75 ile baslamistim bu pazartesi taritalacaktim ama vazgectim tartilmayi 1 hafta daha erteledim .. yarin kaldigim yerden devam ediyorum insallah ..

canım 40 dakıka en ıyısı bende en az tek set yapıcaksam 45 dakıka yapmaya calsıyorum yok cok yorulursam yarım saatte bırakıyorum 2.setıde aksam yarım saat olarak yapıyorum. daha doğrusu bı nokta var bılmıyorum sende aynımı ama ben 25 dakıkadan ıtıbaren cok cok terlemye baslıyorum ıste o ısınma suresınden ıtıbaren yapabıkldıgım kadar yapabılıyorum :) sen kacıncı dakkadan sonra tamamen terlemeye baslıyosun ?

bende ayni tam 25 dakika sonra terler bosalmaya basliyor bende :) tabi sonrasida pek uzun olmuyor en fazla 35 dakika yapabiliyorum ..

cok tesekkur ederim
benim amacim zayiflamak en guzel bi 50 dakika yada 1 saat yapabilsem gunluk tek set bile fazlasiyla yeter o zaman

önemli olan kademesi değil bence arkadaşım. bizim amacımız kilo vermek kas yapmak değil. kademe arttırmak kas yapmak isteyenler için. düşük seviyede yap hem yorulmazsın hemde uzun süre yapabilirsin. ve fitnesçıların söylediğine göre ilk 20 dakika vücut ısınır ve daha sonraki yaptıklarımız yağdan gider. yani bence 25 dakika yapılan spor yağ eritmez sadece vücut ısınır. o yüzden 20 dakikanın üzerine ne yapabilirsen senin için önemlisi o. mesela ben tek set 50 dakika yapıyorum seviye 2 de ve yeterince terletiyor. tabi hemen 50 dk yapamadım.20 dk ile başladım 20-30-35-40-50 olarak yükselttim.kolay gelsin arkadaşım.

cok haklisin
esimde en dusuk seviyede ne kadar yapabilirsen senin icin o kadar iyi diyor
bende pes etmiycem simdilik 30 dakika yapabiliyorum bi kac haftaya 45 dakika yapabilsem super olur benim icin :KK66:

slm kizlar 3 gunluk tatilin ardindan sonunda donebildik kayinvalidemden .. rejimim icin berbat bi hafta sonuydu . kalori saymak bi tarafa kalori patlamasi yasadim diyebilirim . eminim 1 kilo almisimdir .
allahtan cok hareketli bir hafta sonuydu bugun dugun vardi dunde kayinvalidemin tum camlarini sildim, mutfak dolaplarini falan temizledim hareket olsun diye kisacasi pek bos durmadim insallah ordan bari yirtmisimdir biraz :)
ben gecen pazartesi 75 ile baslamistim bu pazartesi taritalacaktim ama vazgectim tartilmayi 1 hafta daha erteledim .. yarin kaldigim yerden devam ediyorum insallah ..

bende ayni tam 25 dakika sonra terler bosalmaya basliyor bende :) tabi sonrasida pek uzun olmuyor en fazla 35 dakika yapabiliyorum ..

cok tesekkur ederim
benim amacim zayiflamak en guzel bi 50 dakika yada 1 saat yapabilsem gunluk tek set bile fazlasiyla yeter o zaman

Tabii ki zaten önemli olan antrenman zorluğunu düşürüp süreyi uzatmak olmalı ama 1 saati geçme...

cok haklisin
esimde en dusuk seviyede ne kadar yapabilirsen senin icin o kadar iyi diyor
bende pes etmiycem simdilik 30 dakika yapabiliyorum bi kac haftaya 45 dakika yapabilsem super olur benim icin :KK66:

aynen öyle durmak yok yola devam. ben 1 hafta içinde 20 dakikadan 50 dakikaya çıktım canım. alışıyor vücut hemen sonra otomatiğe bağlıyorsun zaten . ama bacaklar ve kasıklar mahvoluyor ilk başlarda. öyle olursa bir gün ara ver dinlensin sonra aynen devam :KK76: :KK76: ama bunun yanındada tabiki de azıcık diyet yapıyoruz :KK56: yeme içmeye son :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

aynen öyle durmak yok yola devam. ben 1 hafta içinde 20 dakikadan 50 dakikaya çıktım canım. alışıyor vücut hemen sonra otomatiğe bağlıyorsun zaten . ama bacaklar ve kasıklar mahvoluyor ilk başlarda. öyle olursa bir gün ara ver dinlensin sonra aynen devam :KK76: :KK76: ama bunun yanındada tabiki de azıcık diyet yapıyoruz :KK56: yeme içmeye son :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ooo 1 haftadaysa super
hafta sonu evde yoktuk ara verdim
kayinvalidemdede baya bi temizlik yaptim cam, perde, mutfak falan derken epey yorulmusum heryerim agriyor
o yuzden bugun yapmayayim demistim ama ikindin yada aksam yaparim mutlaka ..

ben diyet degilde kalori sayimi yapiyorum canim
benim icin en uygun yontem bu hic zorlanmadim allaha sukur
kalori sayimi yaparak zayifliyoruz sayfasindayim yani hem burayi hem orada iki sayfada aktifim .

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=667840

birde diyetarkadasim.com dan kalori sayimi yapiyorum cok faydasini gordum
gunde 1000 yada 1200 kalori aliyorum
1 haftada gobegimde kuculme farkettim 1 ayda allah bilir nasil olacak
:KK1:

bugün de 20 dk eliptik yaptım. fena hamlamışım yaa,
açmam lazım benim bu kasları :KK53:

elif sena: senin gibi gelin dostlar başına. maşallah, kv nin evini temizlemişsin ellerin dert görmesin..
ben de diyetarkadaşım.comdan yediklerimin kalorisine bakıyorum, iyi oluyor. diyet gruplarına giriyor musun?

X