Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

evet artık çok insanda var. özellikle hemoroit.
ama aptal kafam işte, ben de başta önemsemedim. geçer dedim. şimdiki aklım olsaydı bu kadar bekler miydim hiç?

doğumda tekrarlama riski var, tabi. ama nüks ihtimali yüzünden tedaviden kaçınmak ne kadar doğru?
kuzenim 35 yaşında, uzun zamandır hemoroit sorunu vardı. artık katlanamadığında dr a gitti ve direkt ameliyata alındı.
sonra hamile kaldı. dr normal doğumda nüks riski yüksek dedi, buna rağmen kuzenim normal doğurdu ve 1,5 yaşında kızı.
şuan hiçbir sıkıntısı yok.

daha hasta mısın, hastaysan hangi hastalık bilmiyoruzki..
böyle havada asılı bi konuya yorum yapmak da çok kolay..
hele sen bi git bacım, muayene ol, 3 dk lık şey.
bilmediğin şeyler için de canını sıkma, üzülme lütfen.. herşey iyi olacak

senin yerinde değilim tabi, tahayyül edemiyorum hergün yüzyüze gelince utanır sıkılır mıyım..

ama şöyle de bi şey var, o kadın doğumcu olsaydı, sen de onun hastası olsaydın ve hergün yüzyüze baksaydın,
utanır sıkılır mıydın? bence, hayır. bunun da ondan bi farkı yok inan..

ben ilk muayeneden önce kapıda sıramı beklerken, kafamda kurdum kurdum, gerildim, tırnaklarımı yedim.
ama içerideki dr işinin ehli, güler yüzlü, tatlı konuşan ve gayet kibar bi hanımdı.
hemen yattım ve kalktım. sonrasında uzun uzun konuştuk ve inan hiç az önceki muayeneyi düşünmedim.
sen onun için hastasın.. onlar bizim gibi düşünmüyor emin ol.

Cok cok tesekkür ederim canım beni yüreklendirdigin için...Gitmem lazım cok dogru söylüyorsun.Hastahane ortamında bazı dr.hastaları için yaptıgı yorumları bildigimden bizim kurumdaki dr gidemedim.Yüz yüze bakınca olmadı ....eliptik 1 saat sporumu yaptım.Bütün bacak damarlarım tık tık atıyor.... :) hamlamışım.

Kizlar dün sporumu yapamadım. Sanırım bu hafta pek yapamayacağım. Biraz Boğazlarım şiş.bir de bagirsak ülseri rahatsızlıgım var.bu günler de tekrar ortaya cıkacak gibi.kendimi zorlamayım diyorum.

kızlar ben 40 dakika eliptik yaptım.35 dakika eliptik 5 dakika tvist yaptım.dün yapamamıştım.canlandım şimdi temizlik yapıcam evi temizlicem.hadi kızlar sizler yapmıyonuzmu hadi yapıp yazın motive olalım daha çok. herkes kendini bi toparlasın spora devam.hai kızlarrrrrrr

kızlar hergün düzenli kullanıp mesela şu kadar zamandır kullandım şu kadar kilo verdim diyen var mı acaba ? bende en yakın zamanda başlıcam bu aleti kullanmaya merak ediyoryorum beni bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

merhaba kızlar ben bugün 35 dakika eliptik yaptım 5 dakika tvist yaptım buhafta bu düzende yapıcam inşallah.kızlar daha yapan yokmu

belim hala tutuk. Emzirdigim icin igne olamiyorum, hap da ayni sekilde. Krem surdum ins tesir eder. Bugun eliptik yapamadigim 3 gun:100:

Bi sey sorucam. Esim acaba eliptikle kendini zorladin da ondan mi oldu diyor. Olabilir mi, ne dersiniz?:44:

ben 1 sene önce doğum yaptım bebeğim küçük olduğu için düzenli kullanamamıştım ama son 1 aydır düzenli kullanıyorum.haftanın beş günü 30 yada 35 dakika yapıyorum.

aaaa inanamıyorum canım ya süpersin ya maşallah gerçekten :) yanlış anlamadım değil mi 1 ayda 13 kilo verdin ? :)

aaaa inanamıyorum canım ya süpersin ya maşallah gerçekten :) yanlış anlamadım değil mi 1 ayda 13 kilo verdin ? :)

yok canım yanlış anlamışsın 1 sene içerisinde toplamda 13 kilo verdim benim kabızlık prblemim olduğu için hızlı kilo veremiyorum malesef.keşke bi ayda verebilseydim.

yok canım yanlış anlamışsın 1 sene içerisinde toplamda 13 kilo verdim benim kabızlık prblemim olduğu için hızlı kilo veremiyorum malesef.keşke bi ayda verebilseydim.

olsun ya 13 kılo cok harıka bır rakam 1 yılda olsa vermısıın gercekten tebrık ederim :)

olsun ya 13 kılo cok harıka bır rakam 1 yılda olsa vermısıın gercekten tebrık ederim :)

teşekkür ederim.ama vermem gereken daha çok kilo var.onlarıda versem çok güzel olcak.sen yapıyomusun eliptikle bakıyorumda kimse yapıp yazmıyo daha.ben hafta sonları yapmıyorum.haftanın beş günü yapıyorum.

arkadaşım ben spor salonuna kısa bı sure gıttım o zaman kullanıyodum elıptık bısıkletı ve en cok sıkılmadan yaptıgım spordu . şimdi daha yeni aldım ama eliptik bisikletimin siparişi daha gelmedi bir kaç güne gelicek ve düzenli yapmaya başlıcam bakalım hatta planım su hergun sabah aksam 45 dakıka veya 30 dakıka spor yapmak ılk 15 gun ıcınde nasıl bır sonuc alıcam cok merak edıyorum :) 15 gunde inş kılo vereblrım senin nasıl gıdıyo sporun boyle 15 gunde yada ayda bir kılo olcumu yapıyomusun :)

slm kızlar..

belim biraz daha iyice ama hala tam iyileşmedi.. neredeyse bir haftadır çalışamıyorum.
sağlık olsun, ne yapalım? inş birkaç gün içinde yine başlayacağım.
siz de bırakmayın. çalışın, yazın lütfen. hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…