- 8 Ağustos 2011
- 10.673
- 3.863
10 kadından 9 aynı problem var.Hepsi utanıyor ve sıkılıyor gitmiyor.Arkadaslar bana dogumda tekrarlar diyorlar,tedavi ettirsende fark etmez diyorlar.Dr.arkadaslar olur mu tedavi olunması lazım kronikleşir diyorlar.2 gündür bu psikoloji sıktı beni.....
Bilgi ve cevre olması yetmiyor işte1 sene önce oldugunda calıştıgım kurumda genel cerrah vardı,aynı ortamda calışıp hergün yüz yüze olunca utancımdan gidemedim....Gitsem bu günlerde tekrarlamıcaktı belki....
heyyy kızlar yok mu cevap vericek ?
merhaba hoşgeldin aramıza.evet eliptik bisikletle yaparak kilo veren arkadaşlar var.bende 13 kilo verdim eliptik bisikletin çok faydasını gördüm kilo verirken
canım peki 13 kiloyu kaç ayda verdin :) ???
ben 1 sene önce doğum yaptım bebeğim küçük olduğu için düzenli kullanamamıştım ama son 1 aydır düzenli kullanıyorum.haftanın beş günü 30 yada 35 dakika yapıyorum.
aaaa inanamıyorum canım ya süpersin ya maşallah gerçekten :) yanlış anlamadım değil mi 1 ayda 13 kilo verdin ? :)
yok canım yanlış anlamışsın 1 sene içerisinde toplamda 13 kilo verdim benim kabızlık prblemim olduğu için hızlı kilo veremiyorum malesef.keşke bi ayda verebilseydim.
olsun ya 13 kılo cok harıka bır rakam 1 yılda olsa vermısıın gercekten tebrık ederim :)
teşekkür ederim.ama vermem gereken daha çok kilo var.onlarıda versem çok güzel olcak.sen yapıyomusun eliptikle bakıyorumda kimse yapıp yazmıyo daha.ben hafta sonları yapmıyorum.haftanın beş günü yapıyorum.