Hosgeldin canım.Bende henüz cocuk olmadıgından saatte sıkıntım yok...Benim herhangi bir listem yok herseyden yiyorum az yiyorum.Asitli içecek,abur cubur yok.Saglık için bisiklete binmek zorundayım.Kiloda vermem lazım....Kabızlık için kefir içmeni öneririm cok iyi geliyor.
sağol hoşbuldum.benimde kilo vermem lazım.iki çocuktan sonra kilolar kaldı malesef .bitürlü gitmiyolar kolay geliyolar ama zor gidiyolar malesef bende emzirdiğim için diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum.akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum.yeşil çay içiyodum ama bebeğim emdiği için ona iyi gelmedi.araştırdım nette emziren annelerin içmemesi lazımmış. bende haftanın beş günü sabah yarım saat yapırum eliptik bisikletle sende günde bi defamı yapıyosun
merhaba bende sizin gibi motive oldum.busabah ta yarım saat yaptım.siz saat kaçta yapıyosunuz
merhaba benimde 1 yaşında bitane çocuğum var onunla yapmak biraz zor oluyo.8 yaşında bitane daha var anca onu okula yolladıktan sonra saat 9 yada 9:30 yapabiliyorum benim kilom birazfazla bide kabızlık problemim var ve kilo vermem biraz zorlaşıyo ama sizinle birlikte motive oldum çok gayretliyim.siz neler yapıyosunuz kilo vermek için.ben birde ılık su içiyorum 2litre
benim saatim belli olmuyor. genelde kızım öğlen uykusuna yatınca çalışıyorum.
ama gün içinde fırsat bulamamışsam, akşam eşim geldiğinde. yaklaşık 2 hafta oldu başlayalı.
20 dk yapıyordum, son birkaç gündür 30 dk yapıyorum. haricen mekik çekiyorum. ve kollardaki yağlanmalar için
pilates bandıyla çalışıyorum. diyet yapmıyorum. ama tatlıyı tamamen kesicem. hatta aha şimdi kestim
sen ne zamandır çalışıyorsun, ne kadar fazlan var? Allah bağışlasın iki çocuk, her birinin doğumu lohusalığı insana kattıkça katıyor
slm kandeva
yeşil çayla ilgili bu detayı bilmiyordum.
inş birbirimize destek oluruz..
Hosgeldin canım.Bende henüz cocuk olmadıgından saatte sıkıntım yok...Benim herhangi bir listem yok herseyden yiyorum az yiyorum.Asitli içecek,abur cubur yok.Saglık için bisiklete binmek zorundayım.Kiloda vermem lazım....Kabızlık için kefir içmeni öneririm cok iyi geliyor.
:13:evet benim ikitane çocuğum malesefki bana bayağa kilo bıraktı.vermem gereken bana göre çok kilom var.ben arada sırada yapıyodum eliptikle ama tam anlamıyla geçen hafta başladım.peki aç karnınamı yapıyosun sen tok karnınamı benim bu konu çok aklıma takılıyo.birde şuana kadar kilo verebildinmi.ben geçen hafta başladım dedim ya cumartesi tartıldım 1 kilo gitmiş inşallah böyle herhafta 1 kilo gider
nette araştırırsan emziren anneler yeşil çay içebilirmi diye görürsün.bide senin bebeğin kaç aylık benimki 1 yaşında sende emziriyomusun
sağol hoşbuldum.benimde kilo vermem lazım.iki çocuktan sonra kilolar kaldı malesef .bitürlü gitmiyolar kolay geliyolar ama zor gidiyolar malesef bende emzirdiğim için diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum.akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum.yeşil çay içiyodum ama bebeğim emdiği için ona iyi gelmedi.araştırdım nette emziren annelerin içmemesi lazımmış. bende haftanın beş günü sabah yarım saat yapırum eliptik bisikletle sende günde bi defamı yapıyosun[/QUO
E] BEN O GÜN OLAN ENERJIME GÖRE YAPIYORUM.BAZEN HİÇ YAPMIYORUM.
Süpersin canım...Müzikle kaptırıyorsun kendini,izledigin dizi varsa aynı duygu 1 saat yapılabiliyor....güzelimm, bebeğim evde yokken müziği son ses açtım.
eliptikle yarım saat çalıştım. zaman su gibi aktı, sıkılmadım yorulmadım.
sürem doldu ama hala enerjim vardı, müzikte tulum çalıyordu.
indim, eliptiğin etrafında birkaç tur horon teptim..sonra yine eliptiğe çıktım çalıştım..
Ben kefiri hazır olarak marketlerden alıyorum,sade olanı tercih ediyorum.Günde 1 bardak ac karnına içiyorum,bazende tok içiyorum.Üstünede bol su içiyorum.1 hafta içiyorum 1 hafta bırakıyorum.Cok faydasını gördüm.Umarım sende görürsün.arkadaşım kefiri nerden alıyosun acaba hazır olanlardanmı yoksa kendinmi mayalıyosun.bende denemek istiyorum bide nasıl kullanmak gerekiyor bu konuda deneyimlerini paylaşırsan sevinirim
hepinize merhaba ben malesef 2 gündür yapamıyorum çocuklarım çok hastalandı onlarla uğraşıyorum 2 gecedirde uyuyamıyorum çok yorgun hissediyorum.onun için bugünde yapamıcam.çocuklar iyileştikten sonra spora devam.güzelimmm dediğin gibi kefiri alıp deniyeceğim inşallah işe yarar.üzüntüden dahada kötü oldum midem patlıyor.zaten mikroplu gastiritimde var herhalde oda azdı.hepinize iyi sporlar
Günaydın!
Tekrar ben :) Akşam 35 dakika eliptik yaptım, ama çok yoruldum bu sefer. Üst üste 3 gün yapınca zor oluyormuş, herkesin nasıl gidiyor eliptik macerası?
Masallah cok iyi gidiyorsun.Ben haftanın 3-4 günü yapıyorum.Dün yaptım 20 dk.Bugun yapmadım.Yürüyüşe cıktım...
hepinize merhaba ben malesef 2 gündür yapamıyorum çocuklarım çok hastalandı onlarla uğraşıyorum 2 gecedirde uyuyamıyorum çok yorgun hissediyorum.onun için bugünde yapamıcam.çocuklar iyileştikten sonra spora devam.güzelimmm dediğin gibi kefiri alıp deniyeceğim inşallah işe yarar.üzüntüden dahada kötü oldum midem patlıyor.zaten mikroplu gastiritimde var herhalde oda azdı.hepinize iyi sporlar
Günaydın nfk ve kaveda nasılsınız?Cevaplarınıza gec cevap verdim,alıntılarla ilgili problem cozülmedi....Ben dün gece 15 dk yaptım,bugun sabah 45 dk yaptım sporumu.Yarın yapmam.Eliptik bisikletin her anlamda faydası var kızlar.Bisiklete devammmm.