Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

sağol hoşbuldum.benimde kilo vermem lazım.iki çocuktan sonra kilolar kaldı malesef .bitürlü gitmiyolar kolay geliyolar ama zor gidiyolar malesef bende emzirdiğim için diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum.akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum.yeşil çay içiyodum ama bebeğim emdiği için ona iyi gelmedi.araştırdım nette emziren annelerin içmemesi lazımmış. bende haftanın beş günü sabah yarım saat yapırum eliptik bisikletle sende günde bi defamı yapıyosun

slm kandeva

yeşil çayla ilgili bu detayı bilmiyordum.
inş birbirimize destek oluruz..

güzelimm, bebeğim evde yokken müziği son ses açtım.
eliptikle yarım saat çalıştım. zaman su gibi aktı, sıkılmadım yorulmadım.
sürem doldu ama hala enerjim vardı, müzikte tulum çalıyordu.
indim, eliptiğin etrafında birkaç tur horon teptim.. sonra yine eliptiğe çıktım çalıştım..

merhaba bende sizin gibi motive oldum.busabah ta yarım saat yaptım.siz saat kaçta yapıyosunuz

benim saatim belli olmuyor. genelde kızım öğlen uykusuna yatınca çalışıyorum.
ama gün içinde fırsat bulamamışsam, akşam eşim geldiğinde. yaklaşık 2 hafta oldu başlayalı.
20 dk yapıyordum, son birkaç gündür 30 dk yapıyorum. haricen mekik çekiyorum. ve kollardaki yağlanmalar için
pilates bandıyla çalışıyorum. diyet yapmıyorum. ama tatlıyı tamamen kesicem. hatta aha şimdi kestim

sen ne zamandır çalışıyorsun, ne kadar fazlan var? Allah bağışlasın iki çocuk, her birinin doğumu lohusalığı insana kattıkça katıyor

:13:evet benim ikitane çocuğum malesefki bana bayağa kilo bıraktı.vermem gereken bana göre çok kilom var.ben arada sırada yapıyodum eliptikle ama tam anlamıyla geçen hafta başladım.peki aç karnınamı yapıyosun sen tok karnınamı benim bu konu çok aklıma takılıyo.birde şuana kadar kilo verebildinmi.ben geçen hafta başladım dedim ya cumartesi tartıldım 1 kilo gitmiş inşallah böyle herhafta 1 kilo gider

slm kandeva

yeşil çayla ilgili bu detayı bilmiyordum.
inş birbirimize destek oluruz..

nette araştırırsan emziren anneler yeşil çay içebilirmi diye görürsün.bide senin bebeğin kaç aylık benimki 1 yaşında sende emziriyomusun

arkadaşım kefiri nerden alıyosun acaba hazır olanlardanmı yoksa kendinmi mayalıyosun.bende denemek istiyorum bide nasıl kullanmak gerekiyor bu konuda deneyimlerini paylaşırsan sevinirim

nette araştırırsan emziren anneler yeşil çay içebilirmi diye görürsün.bide senin bebeğin kaç aylık benimki 1 yaşında sende emziriyomusun

spor salonuna giderken antrenörüm, kesinlikle aç karnına spor yapılmaması gerektiğini söylemişti.
kan şekerini düşürüyormuş sanırım. yemekten 2 saat sonrası idealmiş.
ama hafif atıştırdıktan sonra ya da ara öğünden sonra rahatlıkla spor yapabilirsin. ben de öyle yapıyorum.

başta bi tartıldım, hatta bel kalça ve kol çevresini de ölçtüm.
bir de ay sonunda ölçücem. verdim mi bilmiyorum.
sen 1 kg gitti diyorsun, maşallah

kızım da 17 aylık, emziriyorum. ama herşeyi yediği için artık diyet de yapılabilir yani..

Günaydın nfk ve kaveda nasılsınız?Cevaplarınıza gec cevap verdim,alıntılarla ilgili problem cozülmedi....Ben dün gece 15 dk yaptım,bugun sabah 45 dk yaptım sporumu.Yarın yapmam.Eliptik bisikletin her anlamda faydası var kızlar.Bisiklete devammmm.

Günaydın nfk ve kaveda nasılsınız?Cevaplarınıza gec cevap verdim,alıntılarla ilgili problem cozülmedi....Ben dün gece 15 dk yaptım,bugun sabah 45 dk yaptım sporumu.Yarın yapmam.Eliptik bisikletin her anlamda faydası var kızlar.Bisiklete devammmm.

selam millet!
Ben de bir türlü diyet yapamayanlardanım.
Eve eliptik bisiklet aldım.
2 gündür her akşam 45 dakika yapıyorum, kah hızlı kah yavaş.
İnşallah faydasını görürüz, sevgiler.

Günaydın!
Tekrar ben :) Akşam 35 dakika eliptik yaptım, ama çok yoruldum bu sefer. Üst üste 3 gün yapınca zor oluyormuş, herkesin nasıl gidiyor eliptik macerası?

hepinize merhaba ben malesef 2 gündür yapamıyorum çocuklarım çok hastalandı onlarla uğraşıyorum 2 gecedirde uyuyamıyorum çok yorgun hissediyorum.onun için bugünde yapamıcam.çocuklar iyileştikten sonra spora devam.güzelimmm dediğin gibi kefiri alıp deniyeceğim inşallah işe yarar.üzüntüden dahada kötü oldum midem patlıyor.zaten mikroplu gastiritimde var herhalde oda azdı.hepinize iyi sporlar

Kuzucuklarına cook gecmiş olsun canım.Umarım kefirin faydasını sende görürsün.

Günaydın!
Tekrar ben :) Akşam 35 dakika eliptik yaptım, ama çok yoruldum bu sefer. Üst üste 3 gün yapınca zor oluyormuş, herkesin nasıl gidiyor eliptik macerası?

Masallah cok iyi gidiyorsun.Ben haftanın 3-4 günü yapıyorum.Dün yaptım 20 dk.Bugun yapmadım.Yürüyüşe cıktım...

Masallah cok iyi gidiyorsun.Ben haftanın 3-4 günü yapıyorum.Dün yaptım 20 dk.Bugun yapmadım.Yürüyüşe cıktım...

Teşekkür ederim. Bugün ben de yapmayacağım. Çünkü 1 gün kasları dinlendirip bir gün çalıştırmak daha faydalı dediler. Bir de eliptikten önce ve sonra kasları gerdirme hareketi yapmak gerekiyor, ben hep ihmal ediyorum nedense Pilates topunu şişirmeyi planlıyorum. Yarın tekrar 45 dakika nasipse hadi bakalım :)

Çok geçmiş olsun. Kısa zamanda tekrar başlarsınız, aceleye gerek yok nasılsa

merhaba canimm. Dun 1 saat yurumustum. Ondan mi blmyrm bacaklarim agriyor. Bugun 20 dk eliptikle calistim. Onunla calismasam bile diger egzersizlerimi muntazam yapmaya calisiyorum.

kandeva, gecmis olsun. Kis gelince hastaliktan kacis yok. Eve de girince malesef sirayla herkese ugruyor :100: ins cabucak iyi olur bebelerin. Rabbim sifa versin.

archi 84, hosgeldin. İns beraber calisip muvaffak oluruz. Yasasin eliptik kardesligiii

hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.aramıza yeni katılan arkadaşada hoşgeldin diyorum.inşallah dahada kalabalık oluruz ve hep birlikte spor yaparak zayıflarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…