- 26 Eylül 2012
- 31
- 0
teşekkür ederim bilgiler için bugün gittim yerinde inceledim faydalarını biliyodumda nası bişi bilmiyodum. bir sorum daha var int den fiyat marka araştırdım içinden çıkamadım siz eve ne marka aldınız bide o kocaman bir alet nSelamlar...
Eliptik bisiklet bence gayet iyi bir alet. Çok büyük faydaları var. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bazı ortopedik ve fizik tedavi gerektiren hastalara reçete ediliyordu. Şahsen ben tavsiye ederim...
Ses konusuna gelince, elbette biraz ses çıkarıyor; ama koşu bandı kadar değil. Bir spor mağazasına gidip denemeni tavsiye ederim.
Arkadaşlar ben taşınmak zorunda olduğum için eliptik bisikletimi satmak zorundayım,zaten bir kaç kez kullanma fırsatım olmuştu,ilgilenen arkadaşlarım özelden mesaj atarsa sevinirim,fiyat konusunda anlaşırız...
slm ne yaptın sattın mı ben bi konuşmak isterim ?
teşekkür ederim bilgiler için bugün gittim yerinde inceledim faydalarını biliyodumda nası bişi bilmiyodum. bir sorum daha var int den fiyat marka araştırdım içinden çıkamadım siz eve ne marka aldınız bide o kocaman bir alet n
ewde nereye sığdrdınız merak ediyorum tv un önüne koydum diyen arkadaş vardı herhalde sorun bizim ewde???????
Yok canım satmadım ,daha doğrusu emlakçılarla uğraşmaktan bisikleti unuttumGüya sahibindene verecektim,konuşalım ben hep buralardayım...
ne yalan söööliim gözüm korktu hem kocaman hemde çok ağırmış sanırım alamıycam yalnız bana spor salonunda gösterdiklerinde daha farklıydı seninki biraz daha ufak kolay gelsin sana......
birinci seviyede ama cok agir geldi.normalde air walker filan yapardim o kolaydi.bu mahvetti beni.ben de mi sorun var.dogum yapali 1.5 sene oldu.su an 80 kilo boy 1.67. dogum oncesi 60-65 gibiydim.o hale geri donmek mumkun mu? cok kilo aldim dogumda hatta 14 kilo vermis halim bu....