Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

teşekkür ederim bilgiler için bugün gittim yerinde inceledim faydalarını biliyodumda nası bişi bilmiyodum. bir sorum daha var int den fiyat marka araştırdım içinden çıkamadım siz eve ne marka aldınız bide o kocaman bir alet n
ewde nereye sığdrdınız merak ediyorum tv un önüne koydum diyen arkadaş vardı herhalde sorun bizim ewde???????

slm ne yaptın sattın mı ben bi konuşmak isterim ?

Benim evdekinin markası "altis"'in zone modeli. Bir dakika resim çekmekle uğraşmayayım hazır resim bulayım görmen için:

Yalnız dev gibi bir alet, ve kurulmuş hali 35 kilo kadar. Benim çalışma odam var çok ufak ama sığdırmayı başardık. Yerinden hiç kıpraştırmadım. Öyle tv karşısında filan değilim. Bir de önde 4 tane dumbell var, ne işe yarıyorlar anlayamadım. Ben başlamadan önce onlarla biraz kollarımı ısındırıyorum. Öteki ağırlıklarım yormasın diye kullanmıyorum.
Ben de tv izlerken nasıl yapıyorlar anlayamadım, kendim adına konuşmak gerekirse, takıyorum kulaklıkları müzik dinleyerek yapıyorum. He dip not: alacaksan sor nabız alıyor mu alet. Cardio çalışmasında iyi olur...

ne yalan söööliim gözüm korktu hem kocaman hemde çok ağırmış sanırım alamıycam yalnız bana spor salonunda gösterdiklerinde daha farklıydı seninki biraz daha ufak kolay gelsin sana......

Yok canım satmadım ,daha doğrusu emlakçılarla uğraşmaktan bisikleti unuttumGüya sahibindene verecektim,konuşalım ben hep buralardayım...

diğer arkadaşların söylediği gibi kocaman ve de ağır bişeyse alamam sanırım oyalamıyım seni. çünkü bizim evde hem yer sorunu var hemde ben sürekli yer değişikliği yapar yada kurup yeniden bozabilirm diye düşünmüştüm ee cehalet diyelim. bu arada taşınmak çok zordr bilirim insanı çileden çıkarır kolay gelsin sana

ne yalan söööliim gözüm korktu hem kocaman hemde çok ağırmış sanırım alamıycam yalnız bana spor salonunda gösterdiklerinde daha farklıydı seninki biraz daha ufak kolay gelsin sana......

Kurulu olarak yüksekliği 164cm. Yalnız bu alet kurulup bozulacak bir şey değil. Ama tekerlekli modelleri var ben temizlik yaparken çekiyorum tekerlekleri o işe yarıyor.
Tatlım tabi ki salonlardaki profesyonel alet, değişik olacak elbette. Benimki ve birçoğumuzunki ev tipi. Neyse sen belki de kondisyon bisikletlerine bakmalısın. Onlar bu kadar ağır olmuyor.

Hadı arkadaslar bırbırımızle destekle baslayalım elıptık bısıklete. ben bugun cıkıyorum her gun 20 dk. beklıyorum hepınızı

birinci seviyede ama cok agir geldi.normalde air walker filan yapardim o kolaydi.bu mahvetti beni.ben de mi sorun var.dogum yapali 1.5 sene oldu.su an 80 kilo boy 1.67. dogum oncesi 60-65 gibiydim.o hale geri donmek mumkun mu? cok kilo aldim dogumda hatta 14 kilo vermis halim bu....

Forum takipten gördüm kızlar,her türlü gayrete ve desteğe hazırım.
10 gün oldu ben başlayalı.Buraya daha önce de baktım.
Kimse yok diye yazmamıştım.
Ben ilk bir hafta 20-25 yapabildim zorla.
Bir iki gündür de 40 dakikaya çıkardım.
Dizi izliyordum farkında bile olmamışım zamanın.
Meğer keramet yavaş ilerleyen aşk-komedi dizisi izlemektense,
bol ekşınlı polisiye dizi izlemekteymiş.
Onlar suçluyu kovaladıkça ben pedallara asıldım.

Üzülme canım verirsin,biraz da diyet demek istemiyorum,yemeklerine dikkat ettin mi
inan bana hepsi gidiyor o kiloların.
Biliyorsundur belki kilo ne kadar fazla olursa vermesi de o kadar kolay oluyor.

evet gercekten de kilo cok olunca vermesi de oyle hizlica olabiliyor.zaten vucut cok orantili.bolgesel sorun yok her yerde esit diyebilirim.kiminin beli cok ince kalca genis oluyor.yapicaz kizlar durmak yok

ohhh gelenler olmus, cok sevindim/ bende dun aldim bugun basladim amaaaaa 5 dk zor dayandim/ ne kadar eforsuzum/ gerci dun esimle kurarken 5000 cal harcamisimdir/ 1 hafta idare eder/

Sen de ilk günler 5 dk yap sonra 10 15 20 diye arttırırsın.
Bir de bakmışsın 40 dk bile rahat yapabiliyorsun.
Birden yüklenme sakın,zararlı olabilir.
Hadi bakalım kolay gelsin hepimize.

Saat 9 da geldim odaya,güya dizi açıp başlayacaktım.
Bu saat oldu hala kk dayım.
Kalkim bare.

sabahtan berı 3 set 5 er dk. dayanabıldım. zormus gercekten. zayıflamak ıstıyorum bakalım hayırlısı

6 aylık kızım var hergün yapmaya çalışıyorum yeni başladım, 25 dk en ağırında yapıyorum . Ardından 120 mekik çekiyorum ama ağır ağır yapıyorum ki hissedebileyim. Az yiyorum akşam nerdeyse aç yatıyorum midem hemen indi . Yaza kdr bırakmıcam inşallah. Çok zvkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…