Eliptik bisikleti olanlar haftanın beş günü yapmaya var mısınız?

artık gunde 30 dk yapabılıyorum (sabah 10, aksam 20) daha iyiyim yediklerime de dikkat ediyorum

6 aylık kızım var hergün yapmaya çalışıyorum yeni başladım, 25 dk en ağırında yapıyorum . Ardından 120 mekik çekiyorum ama ağır ağır yapıyorum ki hissedebileyim. Az yiyorum akşam nerdeyse aç yatıyorum midem hemen indi . Yaza kdr bırakmıcam inşallah. Çok zvkli:-)

masallah. cok hizli baslamissin, bu tempoyla 1 ayda halledersin bu isi/

kızlar vala ben alalı nerdeyse 3 ay olucak ama hala 2.seviyeye yükselemedim ben:)hep 1.seviyede yapıyorum her gün en az 30 dk. en fazla 60 dk. yapmaya gayret ediyorum.bu şekilde ne kadar yararlı olucak bilmiyorum ama yediğime içtiğimede dikkat etmediğim için henüz kilo kaybım olmadı.

kızlar vala ben alalı nerdeyse 3 ay olucak ama hala 2.seviyeye yükselemedim ben:)hep 1.seviyede yapıyorum her gün en az 30 dk. en fazla 60 dk. yapmaya gayret ediyorum.bu şekilde ne kadar yararlı olucak bilmiyorum ama yediğime içtiğimede dikkat etmediğim için henüz kilo kaybım olmadı.

merhaba..ben 2 haftada 1.seviyede çok fazla incelmiştim..
kas yapmasından korktuğum için hep 1.seviyede kullandım tabii ki normal bisikleti de hep 1. seviyede kullanırım..yediğine içetiğine dikkat etmiyorsundur yoksa feci incelten bir alet ..

Canim peki ne kadar kilo verdin ne yedin ne ictin.gunde kac saat eliptikle calisiyordun.bana yardimci olursan cok cok sevinirim.

Canim peki ne kadar kilo verdin ne yedin ne ictin.gunde kac saat eliptikle calisiyordun.bana yardimci olursan cok cok sevinirim.

yediğime içtiğime çok dikkat ettim..2 hafta boyunca kilo aldırabilecek hiç birşey yemedim, hiç kaçamak yapmadım..
öğlenleri bazen yumurta salatası yedim, kepekli tost , kepekli sandiviç ,çorba tarzı şeyler yedim..nestle nesfitin diyet olanından yedim sütle beraber bazen..
ilk hafta ilk gün 15 dk 2.gün 20dk 3.gün 25 dk yaptım..4. gün 40dkya çıkardım..ve 40 dk ile devam ettim..belim 10cm inceldi diyebilirim..en çok belim inceldi, midem gitti, basenler eh işte o kadar olmasa da fark etti..2 hafta öncesinde kısa bir hırka alıcaktım giydim baktım yakışmadı arkadaşım bu ince insanlara gider dedi, ama o mini hırkayı 2 hafta sonra alabildim...xs giymeye başladım normalde m giyerim 38 yani..artık 36 giyiyorum..38 bol geliyor..ve en düşük ayarda çalıştım hep..yalnız bunları mayıs-haziran gibi yaptım..çünkü ben kışın naparsam yapayım kilo veremem çok dirençli oluyorum kiloya karşı..yazın hep biraz incelirim zaten..belki sen de şu an kiloya karşı dirençli bir dönemindesindir..

kızlar hangi marka bisiklet kullanıyosunuz ve ne kadara aldınız ben ucuz bişey arıyorum ama ne kadar etkili olur bilmiyorum???

canım benimkide ayakta olanlardan.ben yediğime çok çok dkkat ettiğim zamanlarda da gram gitmedi.sıkıldım artık al ver al ver yediğime dikkat etmiyorum derken yinede bir nevi dikkatliyim.çok çok kalorilşi şeylerden uzak durmaya gayret ediyorum.inşallah bende senin gibi erir giderim.en problemli bölgem göbek bölgesi zaten.şu anda 58 kiloyum en azından yaza 50 ile girmem lazım:KK43:(ayrıca senide çok çok tebrik ediyorum harikasın ya xs nedemek.

kızlar hangi marka bisiklet kullanıyosunuz ve ne kadara aldınız ben ucuz bişey arıyorum ama ne kadar etkili olur bilmiyorum???

duru benimki kettler. cok ucuz degil ama avm de denedigimde ucuz olanlarin alt kismi cok ince geldi/ sanki surekli sallaniyor ve guven vermiyordu/ bir kere alayim pisman olmayim dedim/ bir de oturakli olanin ucuzundan almistim cok pisman olmustum.

benim eliptik voit D-40 çok ucuz olduğunu söyleyemicem fakat sağlamlığı ve sessizliği konusunda garanti verebilirim.bende mağazının birinde vitrine koymak üzere oldukları sırada aldım.böylece teşhir ürünü almış oldum.ama ilk ben kullandım.sende bu şekilde daha ucuza alabilirsin.

arkadaslar ben ılk sonucları almaya baslıyorum. bacaklarımda cok fazla selulıt vardı ınanılmaz azalmıs. sok oldum 15 gun bıle olmadı. super. tavsıye ederım. tek cıkısta 33 dk ya kadar artırabıldım.

Merhaba kızlar bende uzun araştırmadan sonra dynamic 950 aldım suan için sesiz ve iyi calışıyor iş tempomdan dolayı sıksık bınemıyorum ama yınede ondan mı bılmıyorum kılo kaybım oldu .çok kılolu bırı degılım 1.57 boy 63 kgdım suan 58 kıloyum boyuma gore fazla kılom bırde ben kloyu sevmıyorum sırf oyuzden elıptık aldım yanı :)) Ben elıptık yaparken tayt tşört giyiyorum ama öyle çok terlemıyorum .geçen gün annemın bel korsesını belıme taktım belım müthiş terlemiş acaba bunun bı etkısı olur mu termal tarzı bişey giysem ter atarak bı ıncelme olur mu yoksa sadece su kaybımı olur merak edıyorm

yediğime içtiğime çok dikkat ettim..2 hafta boyunca kilo aldırabilecek hiç birşey yemedim, hiç kaçamak yapmadım..
öğlenleri bazen yumurta salatası yedim, kepekli tost , kepekli sandiviç ,çorba tarzı şeyler yedim..nestle nesfitin diyet olanından yedim sütle beraber bazen..
ilk hafta ilk gün 15 dk 2.gün 20dk 3.gün 25 dk yaptım..4. gün 40dkya çıkardım..ve 40 dk ile devam ettim..belim 10cm inceldi diyebilirim..en çok belim inceldi, midem gitti, basenler eh işte o kadar olmasa da fark etti..2 hafta öncesinde kısa bir hırka alıcaktım giydim baktım yakışmadı arkadaşım bu ince insanlara gider dedi, ama o mini hırkayı 2 hafta sonra alabildim...xs giymeye başladım normalde m giyerim 38 yani..artık 36 giyiyorum..38 bol geliyor..ve en düşük ayarda çalıştım hep..yalnız bunları mayıs-haziran gibi yaptım..çünkü ben kışın naparsam yapayım kilo veremem çok dirençli oluyorum kiloya karşı..yazın hep biraz incelirim zaten..belki sen de şu an kiloya karşı dirençli bir dönemindesindir..

2 haftada bu kadar farketmesi muhteşem :KK9::KK9:

kızlar merhaba bende katıldım aranıza:=)beş ay once sezeryanla dogum yaptım.160cm 50 kılo ıdım dogumdan önce.suan 53 kıloyum.sadece uc kılom kaldı ama malum dogum baya deforme edıyor.selulıtım olustu ve göbegım kaldı.ıkı gundur başladım yapmaya.ben voıt aldım gelen servıs bana aletın uzerınde 25 dk dan fazla kalmıyorsunuz dedı.bazıları kırk dakıka yapıyorum demişte bılgı vermek ıstedım.ben elıptık bısıkletın örnek çalışma programını buldum sızlerlede paylaşmak ısterım.inşallah bende eskı formuma kavusurum yoksa onca kıyafetım kalacak:KK43:

Eliptik bisiklete binmeden önce 10-12 dakika ısınma için egzersiz yapmanız önerilir. Bundan sonra aşağıdaki gibi bir program uygulayabilirsiniz (programdaki direnç seviyeleri makinenizin marka ve modeline göre değişiklik gösterebilir).

1) Sıfır direnç ve sıfır eğim ile eliptik antrenmanınıza başlayın (5 dakika).

2) Eğim ve direnci 2’ den 4’ e kadar artırın (5-7 dakika).

3) Hız, direnç ve eğimi artırın. Eğim 6 ve 8 arasında olmalı, direnç 5 ve 7 arasındayken hızlı bir şekilde harekete devam edin (7-8 dakika).

4) Direnç sabit kalsın, eğim 8 ve 10 arasında bir yerde olsun ve bu şekilde harekete devam edin (7-8 dakika).

5) Direnci 5 ve 7 arasında bir yere indirin ve eğim 4-5 arasında harekete devam edin (5-7 dakika).

6) Eğimi ve direnci 7-8 veya 9’ a artırın (3-4 dakika).

7) Direnci 2-4 arasında bir yere düşürerek harekete devam edin (5 dakika).

8) Direnci ve eğimi 0’ a getirerek harekete devam edin (2-4 dakika).

kızlar merhaba bende katıldım aranıza:=)beş ay once sezeryanla dogum yaptım.160cm 50 kılo ıdım dogumdan önce.suan 53 kıloyum.sadece uc kılom kaldı ama malum dogum baya deforme edıyor.selulıtım olustu ve göbegım kaldı.ıkı gundur başladım yapmaya.ben voıt aldım gelen servıs bana aletın uzerınde 25 dk dan fazla kalmıyorsunuz dedı.bazıları kırk dakıka yapıyorum demişte bılgı vermek ıstedım.ben elıptık bısıkletın örnek çalışma programını buldum sızlerlede paylaşmak ısterım.inşallah bende eskı formuma kavusurum yoksa onca kıyafetım kalacak:KK43:

Eliptik bisiklete binmeden önce 10-12 dakika ısınma için egzersiz yapmanız önerilir. Bundan sonra aşağıdaki gibi bir program uygulayabilirsiniz (programdaki direnç seviyeleri makinenizin marka ve modeline göre değişiklik gösterebilir).

1) Sıfır direnç ve sıfır eğim ile eliptik antrenmanınıza başlayın (5 dakika).

2) Eğim ve direnci 2’ den 4’ e kadar artırın (5-7 dakika).

3) Hız, direnç ve eğimi artırın. Eğim 6 ve 8 arasında olmalı, direnç 5 ve 7 arasındayken hızlı bir şekilde harekete devam edin (7-8 dakika).

4) Direnç sabit kalsın, eğim 8 ve 10 arasında bir yerde olsun ve bu şekilde harekete devam edin (7-8 dakika).

5) Direnci 5 ve 7 arasında bir yere indirin ve eğim 4-5 arasında harekete devam edin (5-7 dakika).

6) Eğimi ve direnci 7-8 veya 9’ a artırın (3-4 dakika).

7) Direnci 2-4 arasında bir yere düşürerek harekete devam edin (5 dakika).

8) Direnci ve eğimi 0’ a getirerek harekete devam edin (2-4 dakika).

ev tipi makinelerde eğim olmuyor zannedersem o profosyonel salon tipi eliptiklerdedir, ben kendi gittiğim spor salonunda da eğimli eliptik görmedim açıkcası ilk defa duyuyorum..peki 40 dk yapmanın sakıncası neymiş?
ben 40dk kullanan ve sonuç almış biriyim, hiçbir zararını yaşamadım, aksine çok faydası oldu..zaten eliptik normal bisiklet gibi değil o yüzden dizlere de zararı yok..
bu aleti 60 dk kullananlar bile vardı forumda..ha bu arada ben bu sonucu direnci sadece sıfırda kullanarak aldım, çünkü direnç kas yapıyor demişti spor salonundaki hoca..

10 kiloyu verdiğim dönemde eliptik bisikletin çok faydası oldu 30 60 90 derken hırs yaparak 100 dk yı buluyodum ve hızlı bi incelme olmuştu.Ağır ayarda yapmayın sakın benim bacaklar iyice zorlansında incelsin diye zor seviyeye getiriyodum son dk larda oda yağ yakımı yerine kas yapıyormuş.Normal ayarda devam edildiğinde yağ yakıyormuş bunuda öğrenmiş oldum.

ev tipi makinelerde eğim olmuyor zannedersem o profosyonel salon tipi eliptiklerdedir, ben kendi gittiğim spor salonunda da eğimli eliptik görmedim açıkcası ilk defa duyuyorum..peki 40 dk yapmanın sakıncası neymiş?
ben 40dk kullanan ve sonuç almış biriyim, hiçbir zararını yaşamadım, aksine çok faydası oldu..zaten eliptik normal bisiklet gibi değil o yüzden dizlere de zararı yok..
bu aleti 60 dk kullananlar bile vardı forumda..ha bu arada ben bu sonucu direnci sadece sıfırda kullanarak aldım, çünkü direnç kas yapıyor demişti spor salonundaki hoca..

dogrudur arkadaşım ne guzel sonuç aldıysan.ben servıscının soyledıgını yazdım sadece.bende ıkı gun oldu alalı.çok fazla bılgım yok.yavaş yavaş araştırıyorum.

X