Eliptik bisiklet kullanıpta zayıflayanlar lütfen yardım

Yok ya bende bilmiyotum. Ama zten her birinin gostergesi farkliymid. Siz takilmayin ona ya bosverin :) bool bool spor kendinizden bahseder misiniz biraz :)

Ben bir turlu saglayamiyorum istikrari hep bir sey cikiyor :) birde dogum günümdu kendini simart modundanda cikamadim ama cikmam lazim artik. Bir bucuk ay sonra okul açılacak

merhaba kızlar. ben geçen hafta voit at 300 aldım. zorladığı için çok çalışamıyorum ve zayıflamaktan ziyade vücut geliştirmek istiyorum. kullandığım zamanlarda bacak kaslarım calışıyomuş gibi hissediyorum ama ben kol ve karın kaslarımın da gelişmesini istiyorum. vücut yapmak için nasıl bi program önerirsiniz? yol yöntem ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ben de nihayet 'voyager' marka bir eliptik bisiklet aldım. Uzun incelemeler sonunda bu bisiklette karar kıldım. Yaptığım araştırmalar sonunda iyi bir eliptik bisiklette olması gerekenleri şöyle sıralayabilirim:
1. Kayışlı sistem değil, manyetik sistem olacak. Manyetiklerde ses olayı yok denecek kadar az, kayışlı olanlar çok ses çıkarıyorMUŞ.
2.Disk ağırlığı yüksek olacak( genelde 5 ya da 6 kg oluyor , 6 kg daha iyi yani)
3.Selesi olsa da olmasa da ayakta yapmaya çalışmak daha çok efor sarf ettiriyor. Selesi olanların sele kısmının sökülebilir olmasına dikkat edin, aksi halde ayakta çalışmak mümkün olmayabilir.
4. Sırf pahalı diye meşhur markalara çok para vermeyin. Ben eliptik bisiklet almadan önce büyük bir alışveriş merkezinde meşhur bir markanın eliptik bisikletini denedim, çok da heveslenmiştim almak için. İyi ki almamışım. Şimdi aldığım eliptik bisiklet bilindik bi marka değil ama o denediğim bisikletin neredeyse aynısı ve 300 lira civarında daha düşük fiyata aldım. Peki internetten alırken denemeden nasıl cesaret edip aldın derseniz kullanıcı yorumlarını tek tek inceledim ve olumlu yorum çok olduğu için aldım. Tabi aldığınız siteye de dikkat edin lütfen, hayal kırıklığı olmasın. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.

Merhaba kızlar.
Benim de kısa zamanda eliptik bisiklet alma niyetim var. Zayıflamak için ve de kollarımın için. Kollarım vücuduma oranla daha kalın acaba etkisi olur mu kol için de sonuçta orası da haraket halinde oluyor.

Bir bucuk ay gibi surede iki bucuk kilo falan verdim. Ama ben zaten 53 kilo falandim. Sadece basen bolgemi sikilastirmak istiyordum. Basenleeim bir bucuk ayda 6-7 cm inceldi
O zaman etkili diyebilirim rahatlıkla :) Bunu duyduğuma sevindim. En azından eve alıp o şekilde kilo verebilirim diye düşünüyorum :)

O zaman etkili diyebilirim rahatlıkla :) Bunu duyduğuma sevindim. En azından eve alıp o şekilde kilo verebilirim diye düşünüyorum :)
Kesinlikle oneriyorum.vucudum salıkti. Ben iki uc til önce 15 kilo verdim. Onun ustunede uc kilo veedim işte.etleerim sarkmisti onu toparlamak icin resmen havaya kaldirrip sekillendirdi diyebilirim ve gunde 45 dk gibi bi sureyle

Kesinlikle oneriyorum.vucudum salıkti. Ben iki uc til önce 15 kilo verdim. Onun ustunede uc kilo veedim işte.etleerim sarkmisti onu toparlamak icin resmen havaya kaldirrip sekillendirdi diyebilirim ve gunde 45 dk gibi bi sureyle
O zaman bende de kilo kaybı yapacaktır muhtemelen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…