- 11 Mart 2016
- 17
- 21
- 38
- Konu Sahibi demeter_demeter
-
özel olmazsa kullandığınız bisikletin marka ve modeli nedir acaba?Kesinlikle oneriyorum.vucudum salıkti. Ben iki uc til önce 15 kilo verdim. Onun ustunede uc kilo veedim işte.etleerim sarkmisti onu toparlamak icin resmen havaya kaldirrip sekillendirdi diyebilirim ve gunde 45 dk gibi bi sureyle
Ben su an disardayim ama yarin bilgilendiririm. Acikcasiogrenciyim. cok para vermeden en uygunundan aldim pek ozelligi oldugunu zannetmiyorum kisacasi ama benim isimi goruyor :)özel olmazsa kullandığınız bisikletin marka ve modeli nedir acaba?
Bol bol du icmenizi oneriyorum ben oyle cok kilo vermistim :)ama şu an bile çok açım dün akşam yemeğini 5.30 da yedim yatana kadar aklım yemekteydi seviyorum yaaa yemek yemeyi
Yorucu ama kisa vadede etkili. Hirsliysaniz birkac ayda istediginiz kilo ve fit bir vucufa sahip olursubuz :) bende cok seviyorum yemegi. İdeal kiloma ulastim simdi sikilasmaya çalışıyorum:)içiyorum aslında ama o da malum sürekli tuvalet ihtiyacı bisikleti alır almaz kullanmaya başlayınca yazıcam inş alıp kullanabilirim çok yorucu sanırım genel kanı bu şekilde
gitti gidiyordan arastirip iliniz deki ax kullanılmış bisikleti de uygun fiyatla alabilirsiniz:)Kızlar bu eliptik bisikletin sanırım kökü kurumuş nette bi çok firmada stok yok şöyle 500 600 dynamic yada voit alım dedim ama yok dün mağazaya sordum sadece iki model varmış o da siparişle gelcek hollandadan voit d40 1125 tl bana pahalı geliyo ne yapsam sipariş versem mi yoksa netten bulabildiğimi alsam mı
almışken iyi modellerden alın benceKızlar bu eliptik bisikletin sanırım kökü kurumuş nette bi çok firmada stok yok şöyle 500 600 dynamic yada voit alım dedim ama yok dün mağazaya sordum sadece iki model varmış o da siparişle gelcek hollandadan voit d40 1125 tl bana pahalı geliyo ne yapsam sipariş versem mi yoksa netten bulabildiğimi alsam mı
yani bu voit d40 mı alayım 1125 tl ya alıp da kullanamazsam diye çekiniyorumalmışken iyi modellerden alın bence
Babam aldi benim urun vidalari yardimiyla daha kucuk hale getirilbiliyor. Ozel aracla tasimiati abbamarkadaşlar 2. el alanlar taşıma sorununu nasıl halletti? kuruluma hazır hale getirip özel araça sığdırabilir miyim? kargo ile anlaşsam taşır mı?
öncelikle çok geçmiş olsun,rabbim şifalar versin birdaha yanınıza yörenize uğramasın bu illetMerhabalar ..
Bende yeni aldım eliptik bisikletimi henüz gelmedi .Kanser tedavisi sonucu aldığım kilolarımı vereceğim inşAllah ..şu an kilom 81 ..yeni yılda başlayalım tekrar ne dersiniz ..
Teşeklür ederim .Henüz gelmedi bisikletim..Dr yorulmadan günlük 30 dk yürüş yeter demişti.Havalar soğuk o yüzden evde spor en uygunu dedim aldım bakalım .. :)öncelikle çok geçmiş olsun,rabbim şifalar versin birdaha yanınıza yörenize uğramasın bu illet
eliptiğin hayırlı uğurlu olsun, gerçekten çok faydalı bir alet
doktorunla konuştun mu? yani kendini fazla yormadan yap,peşinede bikaç plates hareketi eklersen güzel olur
eylül ayından beri evde fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum,daha kilo veremedim ama ümidimi kaybetmedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?