- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
- Konu Sahibi demeter_demeter
-
10 dakikada 150 kalori çok zorBence ec370in diski çok ağır 1 saat yapılması mümkün değil o 15in 150 olması gerekti aslında motivasyonumu bozuyor zaten bahane arıyoruz
benımkı ılk cıkanlardan höggeze gıbı bıseykızlar göstergeye takılıp moralinizi bozmayın,ortalama 1 saatte 500 kalori yakıyo gibi göstermesi lazım buda 10 dakikada 80-83 kalori gibi bideğere denk gelir
orda 10 dakikada 500 yazsa ne olur 15 yazsa ne olur buna takılmayın, eliptik iyidir kullanın derim
100den umutluydum ama10 dakikada 150 kalori çok zor
inşallah gönlüne göre olanı bulursun
Kaç dakika biniyorsunuzVoit at 300ün P1 programınin en yuksek seviyesinde 5dakikada 60 calori gösteriyor çok mutluyum
Kaç dakika biniyorsunuz
Ec370 ne acaba sizinki ayakta mı oturmalı mı valla 1 saat binsek bence bir haftada bile farkederYeni aldim tam başlamadım aslinda ama ayari çok yükseltmeden gunde bir saat yapmayi düşünüyorum :)
Gerci en agir hali bile ec370in yaninda hafif kalıyo sanki ec370 cidden cok agirmis
Voit ec370 oda ayakta ama farkli bi model.Ec370 ne acaba sizinki ayakta mı oturmalı mı valla 1 saat binsek bence bir haftada bile farkeder
Maşallah nasıl verdin 5 kilo yu diyet var mı :)Voit ec370 oda ayakta ama farkli bi model.
Suankide ayakta ama bu daha iyi diğeri pek bi ağırdı.sporsuz iki ayda 15kilo vermistim ama dikkat etmeyince hop geri aldım bu sefer sporu hayatima katmak istiyorum umarim basarabilirim 1marttan beri 5kilo verdim ama hadi hayırlısı :)
Evet dikkat etmeye çalışıyorum daha spora tam baslayamadim inşallah eliptikle daha iyi veririm, veririzMaşallah nasıl verdin 5 kilo yu diyet var mı :)
İnşallah ya bende başlayayım da yaza zayıflayalımEvet dikkat etmeye çalışıyorum daha spora tam baslayamadim inşallah eliptikle daha iyi veririm, veririz
Oooo hayırlı olsun inşallah... sonuçlar o yazarsan çok sevinirim. Bende ne alsam, ne yapsam, alsam mı diye düşünmekteyimKızlaar Merhabalaaaaalarr
Uzun zamandır konuya yazan olmamış fakat ben genede şansımı denemek istedim
Benimde kışa girişimizden dolayı spora gitmemin zorlu olacağından ve evimin yürüşe , dışarıda spora verimli bir semtte olmadığımızdan dolayı eve ya koşu bandı yada bisiklet mi diye düşünürken
Bir kaç sosyal hesabın paylaşımları ve zamanında spor salonunda duyduklarımdan dolayı ani bir kararla bugün eliptik bisikletimi aldım
Sizden önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum
Eliptik bisiklet sonucunu alan arkadaşlarımızı görebilir miyim ?
Ben de gaza gelip kac sene once aldim, su istikrarli kullanmayi bi turlu hayata geciremedimSon 1,5 senede 5 kilo fln aldim ama yag seklinde, selulit olustu bacaklarimda karnimda. Duzenli yapmaya baslasam da su yaglarimi yaksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?