- 30 Ağustos 2015
- 1.427
- 2.632
- 133
- 28
- Konu Sahibi demeter_demeter
Yok ya bende bilmiyotum. Ama zten her birinin gostergesi farkliymid. Siz takilmayin ona ya bosverin :) bool bool spor kendinizden bahseder misiniz biraz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kilo verdiniz mi ?Benim kollarimda bi degisme olmadi :)
Bir bucuk ay gibi surede iki bucuk kilo falan verdim. Ama ben zaten 53 kilo falandim. Sadece basen bolgemi sikilastirmak istiyordum. Basenleeim bir bucuk ayda 6-7 cm inceldiPeki kilo verdiniz mi ?
O zaman etkili diyebilirim rahatlıkla :) Bunu duyduğuma sevindim. En azından eve alıp o şekilde kilo verebilirim diye düşünüyorum :)Bir bucuk ay gibi surede iki bucuk kilo falan verdim. Ama ben zaten 53 kilo falandim. Sadece basen bolgemi sikilastirmak istiyordum. Basenleeim bir bucuk ayda 6-7 cm inceldi
Kesinlikle oneriyorum.vucudum salıkti. Ben iki uc til önce 15 kilo verdim. Onun ustunede uc kilo veedim işte.etleerim sarkmisti onu toparlamak icin resmen havaya kaldirrip sekillendirdi diyebilirim ve gunde 45 dk gibi bi sureyleO zaman etkili diyebilirim rahatlıkla :) Bunu duyduğuma sevindim. En azından eve alıp o şekilde kilo verebilirim diye düşünüyorum :)
O zaman bende de kilo kaybı yapacaktır muhtemelen :)Kesinlikle oneriyorum.vucudum salıkti. Ben iki uc til önce 15 kilo verdim. Onun ustunede uc kilo veedim işte.etleerim sarkmisti onu toparlamak icin resmen havaya kaldirrip sekillendirdi diyebilirim ve gunde 45 dk gibi bi sureyle