• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eliptik bisiklet kullanıpta zayıflayanlar lütfen yardım

Bende 45 dakika kadar yaptım :) sağlıklı şeyler yemedim ama 16:00 dan beri bişey yemedim belki birazdan kahve içerim günü böyle kapatacağım inşallah ,yarın az yersin dengelenir :KK66:
İnsallaaah. Ölçülerinizi bi kenara yazin muhakkak karşılaştırirsiniz kendinizi tanitirmisiniz

Ayrıntılı ölçü almadım hatta uzun Zamandır tartıya çıkmaya bile cesaret edemiyorum boyum 1.60 kilom 65 armut tipi bende ne yazık ki :( 22 yaşındayım 1 yıllık taze öğretmenim okul açılmadan 8-10 kilo civarı eksilmeyi planlıyorum ama şekillenerek tabi ,siz neler yapıyorsunuz :)

Ayrıntılı ölçü almadım hatta uzun Zamandır tartıya çıkmaya bile cesaret edemiyorum boyum 1.60 kilom 65 armut tipi bende ne yazık ki :KK43: 22 yaşındayım 1 yıllık taze öğretmenim okul açılmadan 8-10 kilo civarı eksilmeyi planlıyorum ama şekillenerek tabi ,siz neler yapıyorsunuz :)
Ben de 160 boyundayim. 19 diyeceğim ama kurtarmiyor artık agustosta tam 20 yasinda olacagim 96 liyim hukuk okuyorum. 2. Sinifa gectim. Hep ozenmisimdir biliyor musun genc ogretmenlere hayirli olsun bu arada bransiniz ne verilir inşallah iki ayda en azindan 8 kilo falan. Ama sizinde oyle aman aman fazlaniz yok bir kac ay diyet spir sonuca ulasacagiz insaalaah

Ben de 160 boyundayim. 19 diyeceğim ama kurtarmiyor artık agustosta tam 20 yasinda olacagim 96 liyim hukuk okuyorum. 2. Sinifa gectim. Hep ozenmisimdir biliyor musun genc ogretmenlere hayirli olsun bu arada bransiniz ne verilir inşallah iki ayda en azindan 8 kilo falan. Ama sizinde oyle aman aman fazlaniz yok bir kac ay diyet spir sonuca ulasacagiz insaalaah
Teşekkür ederim matematik öğretmeniyim çok güzel bir bölüm başarıyla tamamlarsınız inşallah :) destek ve azimle başarırız elbet

Ben evde degildim. Simdi tekrar basliyorum . Dun 48 dk yaptim. Fark belli olmaya basladi mi :)

Benim bisikletim altis mk 750ama dk kalori gostergesi kafasina gire calisiyor bazen calismiuor bazen calisiyor kullanmasini bilen var mi...

Back
X