- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- Konu Sahibi ELMALI turtam
şaka dimi bu!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle olacagının garantısı yokşu an için ev, para pul almam diyorsun ama ileride başını vurursun duvara. o adi herif de ne kadar asil bir kadınmış demez. çatır çatır al herşeyini. sen uğraşma bile bi avukata vekaletini ver o ugrassın. lütfen her şeyi arkanda bırakıp gitme. çok pişman olursun
öyle olacagının garantısı yok
bende bosanırken 1 kurus almadım maddı manevı hıc bır tazmınat talep etmedım nafaka talep etmedım ortak kullanılan esyalardan bir çöp almadım
pişman değilim
eger arkadasın maddı dayanagı ve meslegı varsa oda pişman olmaz
Ben de kendim yaşamış gibi oldum okurken,nasıl davranırdım diye düşündüm ve kanım dondu mu yandı mı bilemedim.Çok ürktüm.Ellerim buz kesti konunuzu okurken.
Aldatması şerefsizlik , hamileyken aldatması duble şerefsizlik.
Ne melek yüzlülerin içinden neler çıktığını da çok görüyoruz bu sitede.
Yaşadığınız çok ama çok zor Allah yardımcınız olsun kendim yaşamış gibi üzülerek okudum.
Normal boşanma olaylarında hep denir çocuk anneyi anne babayı baba bilmeli ikisinden de koparılmamalı diye ama size böyle birşey bile diyemiyorum .
Burda yapılan ihanet tek size değil çocuğunuzada yapılmış böyle kocada babada olmaz olsun zaten .
Rabbim yardım etsin size..
Unutmadan ; donuna kadar alın.
ortak alınan bısey oldugunu sanmıyorum onların yanı bılmıyorum bahsı gecmemıs ıkısıde ogretmen sanıyorum ayrıcahele ki eğer ortak alındıysa her sey bana göre hakkını almalı. adama ödül verir gibi sessiz sakin gitmemeli. en azından ben gidemezdim çünkü ileride pişman olurdum biliyorum. kaldı ki iyi bir meleğim de var, manevi olarak yanımda olacak kişiler de...arkadaşın pişman olmayacagının da garantisi yok ki. adam senin yüreğini dağlasın sen sessiz sakin git.yok bana göre değil bu
Şimdi hemcinslerim bana kızacak ama bu gerçeği örtbas etmiyor maalesef. Erkek karaktersiz ve çok eslilik özelliğinden dolayı o potansiyel var o yüzden yüzde yüz yapmaz diyemiyoruz. Bir kadına en büyük kötülük yine kendi gibi kadından geliyor. Marifetmis gibi o... buluklarini kullanarak yuva yikmayi sevgi aşk zannediyorlar. Olan kime mi oldu. En çokta doğacak çocuğa oldu. Ben etrafında aldatma olayı ile dünya da saadet gören i görmedim. Bu gibi ahlaksizlarin hem dünyası hem de ahireti berbat. Lütfen hemcinslerim artık evli erkeklere kuyruk sallmayin. Zira sapiklar hariç karşı taraftan cesaret bulamayan erkek hiç bir kadına yanasamaz. Gidin geneleve istemediginiz kadar becerikirsiniz