Demiyecektim ama daha önceki konularında adamın biriyle sevgili olup çocugunla aynı evde birlikte yaşamaya başladığında burda linç yemistin hatırlıyor musun? Sen hiç tanimadigin bir adamla aynı evde yaşamaya zorladiginda aylarca neler yaşadı o çocuk, babası biliyor mu? Sen biliyor musun? Umurunda mı peki? Hiç zannetmiyorum...Senin amacın kesinlikle kızını korumak filan değil, kızını kullanıp eski eşinden para koparmak ve kızını kullanarak eski eşini sürekli huzursuz etmek ve iletişimde kalmak...Çocuk senin zerre umurunda değil....
Okulda Veli'nin kamera kaydı izlemesi için savcılıktan izin alması lazım ama,benim ogrencimin annesi başka öğretmenin koridorda çocuğunun boynunu sıktığı iddiası ile gelip gelip durdu kayıt istedi.Mud yardımcısi ile kayıtları beraber izledik öyle bir şey göremedik ama yine de kadına savcılık izni yok deyip izletmedi idarebenim kızım geçen kış öğretmenim beni itti dedi. ben kızımı tanıdığım için müdüre gittim. müdür hayır öyle birşey yok dese de ben kayıtları izlemek istedim. izledim ve gerçekten itti. zorbaladı ve 4 çocuk daha ortaya çıktı ki zorbalandı. benim kızım yalan konuşmaz! sonuç ne diye sorarsanız kadını okuldan attırdık.
Bize izlettiler gayet bunun da mı doğru olmadığını iddia ediyorsunuz anlamadım neden anlattığınızı bunu?Okulda Veli'nin kamera kaydı izlemesi için savcılıktan izin alması lazım ama,benim ogrencimin annesi başka öğretmenin koridorda çocuğunun boynunu sıktığı iddiası ile gelip gelip durdu kayıt istedi.Mud yardımcısi ile kayıtları beraber izledik öyle bir şey göremedik ama yine de kadına savcılık izni yok deyip izletmedi idare
Mevzu şuan benim eski konum değil kızımın yaşadığını söylediği birşey farkındaysanız?Ben bu uyenin son bırkac konusunu bılıyormuşum. Sizler detayları yazdıkça cidden ağzım açık kalıyor.
Kendisi bir şeyi mahkemeye verince iiiieeeeerrrkkekkkk gibi veriyor da ondanHeh ben de karı gibi de mahkemeye veriyo kısmına derlirdim. Iğrenç bi tabir.
Neyi verdim mahkemeye ben?Kendisi bir şeyi mahkemeye verince iiiieeeeerrrkkekkkk gibi veriyor da ondan
Cocğunuz babasıyla evet görüşsün görüşebilir ama kız arkadaşı kimin köpeği pardon ? Psikoloğa götürün rapor alın mahkemeye sunun. Ses kayıdını ona atmayınkonu açma dediniz de ben artık sinirden ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden konu açıyorum.
kızım babasındayken biliyorsunuz kız arkadaşı baktı. bugün kızım sohbet ederken bana o kadının koluna vurduğunu ve kolunu sıktığını söyledi. nasıl sıktı dedim seni sevdi mı dedim hayır sevmiyordu sever gibi yapıp kolumu sıkıyordu surat ifadesinden beni sevmediğini anlıyordum dedi.
bunu ben kayıt aldım ve babasına gönderdim, çocuğuna olmamış şeyleri olmuş gibi anlatmamayı öğret, benim kız arkadaşım öyle birşey yapmaz bu ses kaydını da alıp mahkemeye veriyorum dedi. zaten her b.ku da mahkemeye veriyor neyse.
şimdi ben bu durumda o kadınla görüşmesini istemediğimi belirttim ama inatla yok görüşecek bir araya gelecek diyor. benim bu durumda yapabileceğim birşey var mı? pedagog raporu mu ne yapmam gerekiyor o kadınla yan yana gelmemesi için? bana lütfen akıl verin elimden geleni yapıp görüşmesini engellemek istiyorum. babamla görüşmek istemiyorum diyor hatta o kadar içerlemiş ki umarım parasız kalırlar ikisi de aç kalırlar o kadar sinirliyim diyor. ve bunları uydurucak bir çocuk değil benim kızım. ben kızımın bir lafıyla okulda zorbalık yapıldığını öğrendim ve kayıtları izlediğimde birebir anlattıklarını gördüm kayıtlarda. benim çocuğum neden yalan söylesin? çok üzgünüm ben kendime de çok kızıyorum. babasına bir daha göndermek istemiyorum ama avukatım da buna engel olamazsın diyor mahkemede 1 ay görme hakkı var diyor nasıl engellicem ne yapıcam ben?
Ne yaptınız hanımefendi karakola gitmişsinizdir diye düşünüyorumGayet de o şikayet yapılacak ve o pedagoga da gidilecek. Söz konusu kızım olduğunda durum bambaşka oluyor.
İzleten vardır belki bilemiyorum şaşırdım sadeceBize izlettiler gayet bunun da mı doğru olmadığını iddia ediyorsunuz anlamadım neden anlattığınızı bunu?
Anne babayla yaşamaya zorlamak yazmadım, kimseyi anne babalığa zorlamamak gerek yazdım. Aksi çocuğa zarar veriyor. Firması adına 6 tane araba alan adam çocuğuna bot almıyor, çocuğunu hiç aramıyor sormuyor görmek istemiyor yazdınız. Burada babalık yapmak istemeyen bir adam görüyorum ben. Hem çocuğu istemiyor hem de siz göndermeyince mahkeme kararıyla polisle kapınıza dayanıyor, hangisi doğru? Konu başlığınız ne olursa olsun, maydonozun limonun faydalarını bile yazsanız konu mutlaka eski eşinize dönüyor.Anne babayla yaşamayı kim zorluyor hanımefendi? Bu adamı ben ir şüpheyle boşadım siz ne konuşuyorsunuz? Benim çocuğumdan daha çok siz mı düşünüyorsunuz çocuğumu?
Ben de oyle düşünüyorum eski kocasını artık konusmuyoruz diye buradan girmis bence cevap verilmemeliVurmadı vurmadı da şimdi mi vurmuş kızınıza ?
Yıne bir ex eşin yeni sevgilisi konusu...
Çocuk olmasa yetişkinlerin ne yaşadığı inanın umurumda bile değil. Çocuk belki de daha önce babasına, annemin sevgilisi bana şunu bunu yaptı kızdı beni sevmedi vs demiştir. Kendi sevgilisinde sorun yok ama adamın sevgilisi kötülük kraliçesi. Kadın yapmamıştır etmemiştir diyemem ama kesin yapmıştır da diyemiyorum. Neden? Çünkü devamlı bunlarla ilgili konu açılıyor, bunlarla yaşayıp oturulup kalkılıyor.Boşuna yoruyoruz parmaklarimizi Bafelix...Asla dikkate almıyor
iyi misiniz siz gondermezsem mahkeme karari vs yazdiniz ben de diyorum ki yazin mahkemenin 1 ay verdigi surede 3 ay gondereyim diye konu actiniz ?Babasına gönderdim ben değil mı? Yabancı birine değil??? Size hayırdır peki?neyin hesabını soruyorsunuz? Ben sevgilisine mı yolladım?
sizin konularında bana geçmeyen birşeyler var, neden acaba?konu açma dediniz de ben artık sinirden ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden konu açıyorum.
kızım babasındayken biliyorsunuz kız arkadaşı baktı. bugün kızım sohbet ederken bana o kadının koluna vurduğunu ve kolunu sıktığını söyledi. nasıl sıktı dedim seni sevdi mı dedim hayır sevmiyordu sever gibi yapıp kolumu sıkıyordu surat ifadesinden beni sevmediğini anlıyordum dedi.
bunu ben kayıt aldım ve babasına gönderdim, çocuğuna olmamış şeyleri olmuş gibi anlatmamayı öğret, benim kız arkadaşım öyle birşey yapmaz bu ses kaydını da alıp mahkemeye veriyorum dedi. zaten her b.ku da mahkemeye veriyor neyse.
şimdi ben bu durumda o kadınla görüşmesini istemediğimi belirttim ama inatla yok görüşecek bir araya gelecek diyor. benim bu durumda yapabileceğim birşey var mı? pedagog raporu mu ne yapmam gerekiyor o kadınla yan yana gelmemesi için? bana lütfen akıl verin elimden geleni yapıp görüşmesini engellemek istiyorum. babamla görüşmek istemiyorum diyor hatta o kadar içerlemiş ki umarım parasız kalırlar ikisi de aç kalırlar o kadar sinirliyim diyor. ve bunları uydurucak bir çocuk değil benim kızım. ben kızımın bir lafıyla okulda zorbalık yapıldığını öğrendim ve kayıtları izlediğimde birebir anlattıklarını gördüm kayıtlarda. benim çocuğum neden yalan söylesin? çok üzgünüm ben kendime de çok kızıyorum. babasına bir daha göndermek istemiyorum ama avukatım da buna engel olamazsın diyor mahkemede 1 ay görme hakkı var diyor nasıl engellicem ne yapıcam ben?