Elinizdeki ses görüntü kaydı bir işe yaramaz. Uzman eşliğinde doğru sorular sorup doğru yaklaşım sonucu alınan ifade geçerli olur. Çocuğunuz kendisini kaydettiğinizi biliyor muydu? Ne diye eski kocanıza gönderdiniz, kabul mu edecekti hemen? Aferin eline koz vermişsiniz. Hemen avukatı dosyaya koyup, bakın uzman eşliğinde olmadan çocuğu konuşturmuşlar, annesi kendi istediklerini söyletmiş diyecekler.
Kadının tek amacı çocuğunuza şiddet uygulamak mı, bütün yıl bunu mu bekliyor? Jameya'nın kızı gelsin zorbalık yapayım sevgilim de bana inansın motivasyonuyla mı yaşıyor? Bana da aman eski eşimle ilgili bir açık yakaladım gibi geldi. İsminizi görünce daha konuyu bile okumadan kesin eski eşiyle ilgilidir diyorum. Sizce niye?
Benim kızım asla yalan söylemez demeyin, iki kız annesiyim. Hayal dünyaları bazen fazla çalışıyor, gözümle şahit olduğum şeyi başka anlattıklarına çok şahit oldum. Bir kadın 6,5 yaşındaki çocuğa annen nasıl giyiniyor diye niye sorsun? Hiç bir mecrada bulamaz mı göremez mi sizi? Siz nasıl onları sosyal medyada görüyorsanız onlar da sizi biliyordur.
Bu forumda çocuklar dokunulmazdır. Her zaman her durumda çocukların yararı gözetilerek yorum yapılır. Sanki kızınızı önemsemiyormuşuz gibi tavır takınmayı bırakın. Manevra hızınıza yetişemiyoruz. Evet her çocuk anne babayla mutlu huzurlu büyümeyi hak eder ama olmuyorsa da kimseyi anne babalığa zorlamamak gerek. Bir konunuzda babası görüş zamanı almak istemiyor sormuyor bile yazıyorsunuz, diğer mesajınızda ben göndermezsem polis zoruyla gelir alır yazıyorsunuz. Çocuk bunları hak ediyor mu?
Kızınız doğru söylüyorsa babasına göndermemek için geçerli bir nedeniniz olur umarım. En azından çocuk için belirsizlik kalkar ortadan ve siz de bu adamla ilgili konu açmak zorunda kalmazsınız.