Elif Şafak - AŞK

AŞK Yazılmış en güzel kitap bence.Elif Şafak gerçekten
müthiş yazmış.Hakkını verelim arkadaşlar.
Ağlayarak okudum ben kitabı,başka kitaplarla
karşılaştıramıyorum bile.Tek kelimeyle nefis...............................................

AŞK okudum bitti. tadı damağımda kaldı. sonu biraz yavandı sanki ama yinde de güzel

Adı Aşk olan bir romanda aşkların en yücesinden bahsetmese olmazdı bence ben bu romanı bir solukta okudum ve bitirince şunu düşünmeden edemedim Elif Şafak romanları bir çok dile çevrilen bir yazar bu romanı okuyan bir çok yabancı Mevlana ile tanışacak ve de Şems le tabi düşünsenize Anadolu mistizmiyle kıyaslandığında ilkel kalan bir çok uzak doğulu mistik öğreti insanları peşinden sürükledi tibet v.s saygı duyuyorum onlara da ama anadolu mistizmi yanında hayat bilgisi kitabı gibi kalır çoğu.
Dünya bu sayede bu toprakların ve anadolu halklarının öğretisi ile tanışsın istiyorum

Arkasından Ahmet Ümit Bab-ı Esrar öneririm. Yakın konular ve sanki iki kitap birbirini tamamlıyor gibi.. oturmayan pek çok nokta yerine oturdu sayesinde.

ben kesinlikle katılıorm...
en basitinden bi taraftan mevlanadan şems den bahsederken bi taraftan kullanılan gereksiz kelimeler beni rahatsız etti ama konu dediğin gibi güzel ve tavsiye ediceim bi kitap...emeğe saygı
yerimseniben

ben de şu anda okuyorum ve çok sürükleyici ve düşündürücü bir kitap sonunu heyecanla bekliyorum

Banada tavsiye ettiler aldım bu kitabı ama bana çok sıkıcı geldi,bir kitabı da yarım bırakmayı hiç sevmem mecbur okucam,siyah süt kitabınıda beğenmemiştim, sanırım elif şafağın kitapları beni pek sarmıyor...

sıkı bir elif şafak hayranı olarak elif şafak kitapları arasında en güzel olan 3 kitabın araasında benim için... ama 1 numara diyemem çünkü söz konusu elif şafak olunca 1 numarayı seçmek zor da ondan

Elime aldığımda hiç bırakmak istemediğim bir solukta okuduğum ve herkese önerebileceğim bir kitap..
İlk kez bir Elif Şafak kitabı okudum diğer kitaplarınıda okumak istiyorum...

bukitabı bende merak ediyorum baya bi kitlesi var sanırım daha önce elif şafak okumadım ama bunu alıcam mutlaka..

bende siyah sutu okudum.gzlde..o butun içten sesler kororu bendede varmıs meğer sayesinde bnmkiler de cıktı meydana :)))
aşk ı da aldım ama cimcimemden fırsat bulamadım henuz kapağını acmaya

elif şafak aşkta bir hikaye geçiyodu ordaki aşıkları hatırlayamadım yaa, kerem ile aslıydı galiba, padişah onu çok güzel bulmuyo,hikayeyi tam hatırlayamadım yanlış olmasın ama kızda 'sen kerem değilsin ki onun gözünden beni göresin gibi bişey söylemişti, kerem ile aslı mıydı bunlar,aklıma takıldı ?

bende çook beğendim aşkı bence okunmaya değer bir kitapmış iiki almış ve okumuşum...

daha geçen gün araf'ı bitirdim hala etkisinden çıkabilmiş değilim başka kitaba başladığım halde... siyah sütü okumuştum ondan evvel, basit gelmişti ama araf bir şaheser. aşk'ı çok merak ediyorum ama ondan evvel elif şafak'ın diğer kitaplarını okumak istiyorum.. bir kadın yazarda ilk kez gördüğüm derinlikler buldum kendisinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…