• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elif Şafak - AŞK

evelsi gün başladım dün bitti..şems ve rumi nin bağlılıkları çoğu yerde gözlerimi doldurdu..
çok beğendim

ben kitapları normalde sindire sindire okurum ama aşk o kdar etkileyiciki 1 haftada 263. sayfaya geldim :)) elif şavak ın baba ve piç ide aldım aşk bitince hemen ona başlayacağm

ben de okudum. elif şafak bu sefer 12 den vurmuş. epeyce araştırma yapmış biz anadoluda yaşıyoruz ve hz şems den hz mevlanadan haberimiz yok kendimden utandım bu kitabı okuyunca. zaten allah sevgisi vardı içimde bu kitaptan sonra daha ne yapabilirim allahın rızasını kazanmak için düşünmeye başladım. elimen geleni de yapmaya gayret gösteriyorum.
rabbim aşkını gönüllerimize koysun daha da arttırsın inşallah.
bu kitabı okudum ama hayatımda hiç bişey değiştirmedim aynı şekilde devam ediyorum diyene şaşarım

okumayı heyecanla bekliyorum
canan tanın en son yürekler ölürü
okuyorum
biraz agır gidiyorum galiba.
bitsin başlıyacagım inş.

bende iki ay once turkiyeden aldim ama suan elimde bulent akyuregin icinizdeki okuze oha deyin kitabi var onu bitirir bitirmez basliycam
okuduktan sonra dusuncelerimi eklerim :1rolleyes:

yaz başında okumuştum gerçekten çok güzel bir kitap..
bu kitabı okuyup sevenlerin Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar adlı kitabını okumalarını öneririm aynı konuyu içeriyor oda güsel onuda yeni bitirdim dostum hediye etmişti :))

bana baba ve piç in kurgusunu vermedi. hatta çok vasat gibi geldi. aceleye gelmiş bi roman gibi. artan mevlevilik popülerliğinden faydalanılmak istenmiş sadece satış için yapılmış gibi geldi. bab-ı esrar ı da okudum daha iyi bir kitap gibi geldi. bir erkeğin bayan karakterinde bu kadar başarılı olması ahmet ümit in çok iyi bir gözlemci olduğunu gösteriyor. şu anda elimde iranlı yazar Saide Kuds un Kimya Hatun isimli kitabı var. içerik dolaysıyla eleştiri alsa da en zevk alarak okuduğum kitaplardan biri kurgu harikaa. ama çevirmenin hakkını vermek lazım inanılmaz bir çeviri. tavsiye ederim. ben çabuk bitmesin diye günde 15 sayfa okuyorum kaydirigubbakcemile3

bence mükemmel bir ktap,mükemmel bir kurgu ve özenle seçilmiş kelimeler.kitabı bu sabah bitirdim ve ağlamaya başladım

Bencede mÜkemmek bır kıtap 1 kere okumak yetmıyor anlayabılmek ıÇın 2. Defa okuyun :)

harika bir kitap.elif şafak'ın kitapları içinde en severek okuduğum kitaplardan biri.kesinlikle herkese tavsiye ederim yerimseniben

süper bi kitap hemde acayip sürükledi beni
birde bu kitaptaki şems çok hoşuma gitti,şemsi ilk defa bu kitapla tanıdım...

Son düzenleyen: Moderatör:
okuyacaklarım arasında sırasını bekleyen bir kitabtı
şimdi sıra geldi aşk'a
elif şafağı ilk siyah sütle tanıdım
inş. buda hoşuma gidicek kızlar:)
bitirdikten sonra yorumlarımı sizlerle paylaşacağım

ben şuan okuyorum elif şafak aşkı
tek kelimeyle mükemmel buldum bugune kadar elif şafağın 1 kitabını okudum bu 2. oldu
ilk olarak elif şafak ile siyah süt adlı kitabıyla tanışmıştım
bugunden itibaren karar verdim okuyabildiğim tüm kitaplarını okuyacağım
arkadaşlar mutlaka okunması gereken bir kitab hatta çevrenizdeki arkadaşlarınıza tanıdıklarınıza da okutmalısınız eminim çok beğeneceksiniz :) bol okumalı günlar hepinize
kitabı bitirince tekrar yorum yaparım :)

ben de 1 hafta oldu kitabi bitireli ama hala etkisindeim diebilirim. tek kelimeyle harika bi kitap.
tavsiye ederim, hem de şiddetle :)))

Back