• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elif Şafak - AŞK

daha geçen gün araf'ı bitirdim hala etkisinden çıkabilmiş değilim başka kitaba başladığım halde... siyah sütü okumuştum ondan evvel, basit gelmişti ama araf bir şaheser. aşk'ı çok merak ediyorum ama ondan evvel elif şafak'ın diğer kitaplarını okumak istiyorum.. bir kadın yazarda ilk kez gördüğüm derinlikler buldum kendisinde..

bence pinhan çok derin, araftan daha güzeldi o alkisalkisalkis

daha geçen gün araf'ı bitirdim hala etkisinden çıkabilmiş değilim başka kitaba başladığım halde... siyah sütü okumuştum ondan evvel, basit gelmişti ama araf bir şaheser. aşk'ı çok merak ediyorum ama ondan evvel elif şafak'ın diğer kitaplarını okumak istiyorum.. bir kadın yazarda ilk kez gördüğüm derinlikler buldum kendisinde..

Aynen katılıyorum.Bir kadın yazardan özellikle de yerli böyle cesur ve orjinal kurgular okumamıştım bu yüzden elif şafağın sıkı takipçisiyim.Araf beni de sarsmıştı ben tüm kitaplarını okudum ilk okuduğum kitabı en az konuşulan hatta hiç konuşulmayan kitabıydı bayıldım Mahrem iyiki de onunla başlamışım senin de farkettiğin o derinlikleri ve gizemi dibine kadar hissettiren bir romandı

ben de 2 oldu başladım aşk a bayıldım bi oturuşta 80 sayfa okudum bırakamadım ama ara sıra bırakmak gerek
bence daha güzel anlıyo insan kitap hakkında düşünmeye fırsatı oluyo
bunu bitireyim bab_ı esrar a başlıycam

Son düzenleme:
elimdeki son kitap bu konusu ilgimi çekti ortalardayım henüz kadının kılık değiştiripte vaazı dinlemeye gittiği bölümdeyim gayet iyi gidiyor daha önce elif şafak okumamaıştım şimdilik memnun kaldım inş. sonuda beni memnun eder=)

aşk muhteşem bi kitap..okuduğum üçüncü elif şafak kitabıydı bayıldım gerçekten hemen insanı içine alan bi kitap..bende elif şafağın kitaplarını takip edicem.

kızlar bu kitabın üzerine eğer dinlemediyseniz "mevlana celaleddin-i rumi etnosenfonik buluşma'sını" size tavsiye ediyorum.. Yılmaz erdoğan da seslendirmiş. Videolar halinde bulabilirsiniz.. ben çok beğeniyorum..

dün gördüm kitapcılarda..
zaten kitabın dışı hemen dikkat cekiyor..
alıp almamak arasında kalmıstım ve almadm
en kısa sürede alıp okuyayımm :)

aşk elif şafak yine kalemini konuşturmuş.rumi ve sufiyi anlatan kitap.hayatta hangimiz sufiyiz.kimileri şems olarak doğar.kimileri şems olarak ölür.tek kelimeyle soluksuz okuyacağınız bir kitap.şemsi tebrizin kırk kurallarına dikkat edin herkesin bir parçası var.insanı tasavuffa yönlendiriyor.tek kelimeyle muteşem bir kitap.iki günde bitirdim ama hiç bitsin istemedim.şimdi çevremdeki insanlarda sırayla okuyor.her okuyan hayran kaldı.sevgilerle meramınız aşk aşkınız baki olsun

Hemen bitirivermiştim ben.Sanki 700 yıl öncesini
yaşıyormuş gibi oluyorsunuz kitabı okurken.Tek kelimeyle
Nefis........................................

allahım ya kocaman bı kıtaplıgım var kesinlikle okudugum o kadar kitap arasında ilk 3 e girdi harika bir kitap muhteşem bişey yaaa birdaha okumak istiyorum o kadar yaniiiiii

kızlar bende hepinize katılıyorum buna doyamayanlar
Ahmet Ümit in Bab-ı Esrar kitabını mutlaka okusunlar
birbirinin devamı gibi aynı3 gecede okudum 390 sayfayı
keşke bu tip bi kitap bulabilsem yine harika şiddetle
tavsiye ederim

gerçekten ciddi bir araştırma yapmış ama yazarken elif şafak, ahmet ümit'in kitabını da bir an önce okuyacağım buyrunnnnnnnnn

elif şafak aşkta bir hikaye geçiyodu ordaki aşıkları hatırlayamadım yaa, kerem ile aslıydı galiba, padişah onu çok güzel bulmuyo,hikayeyi tam hatırlayamadım yanlış olmasın ama kızda 'sen kerem değilsin ki onun gözünden beni göresin gibi bişey söylemişti, kerem ile aslı mıydı bunlar,aklıma takıldı ?

leyla ile mecnundu canım yerimseniben

Elif Şafak AŞK muhteşem gerçekten. kitabı ilk okumaya başladığımda,bu kitabı hazmederek okumalıyım diye düşündüm fakat kendimi tutamadım ve bir solukta okudum. nedense Elif Şafak, beni hiç şaşırtmadı. muhteşem olmuş,ellerine, yüreğine sağlıka.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back