Elde cogalan Sigil...

CANIM marketlerde satılıyorya kız tavuk cıgerı ve tavuk taslıgı sen taslıgı ararsın ben telden sorcam unuttum kusura bakma :26::26:

Kizlar Merhaba Bugun gittim doktora ellerimdekiler sigilmis emin oldum yani..doktor bi ilac verdi dediginiz gibi oje gibi surecegim onu tekrar gidicem bakalim gecmezse donduracaklar herhalde.. INSALLAH gecer.. birde bu ilaci simdi sigillere surecegim o fircayi tekrar ilaca batiracam virüs ilaca bulasmaz mi ki :26:gerci öyle olsa doktor soylerdi

merhabalar. bende yok ama bir arkadaşımda var. ilk çıktığında doktora gitmemiş. şimdi elinin her tarafında var (avuç içinde bile) geçen gün devlet hastanesinde sigillerini yaktılar. 6 seans mış. acı hissetmemiş. anlattığına göre yaktıkları oda çok soğukmuş bı sıvı gibi bir şeyle yakılıyormuş. o odadan çıkınca acı hissetmiş. şimdi su topladı sigillerin olduğu yerler.

Merhaba gecmis olsun bende tedavi oldum 4 seans gectiler simdi cok sukur... O su toplayan yerler yavas yavas sonuyor ve soyuluyor sonra geciyor yavas yavas sadece sabir lazim biraz zaman alio bu suurec ama gecio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…