Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha evlenmeden evlilikten soğudum
- Konu Sahibi Jazzcat
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
Aşiret olan akrabalarına bu güzel ilişkiyi duyurmayacakmısınız.Yok bekar dogulu guya babamin dedigine gore asiretmis zaten facebooktan tum akrabalarini buldum hepsinu kaydettim bi kenara.
ama onların evli bir adamla yaşadıgı bu mutlu ilişkiden haberleri olmalı bence.
lütfen mailleri kayıt edin uçak bileti neler varsa hepsini kayıt edin.
kadına da dava açın maddi manevi güzel bir dava olsun.
ülkemde bekar kalmamış gb evlilerin kuyrugunda kene gb dolaşıyorlar
- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
Elinizden kanıtlarınız var ne güzel.
Avukatla görüşün, toparlayın her şeyi, açın davayı.
Babanızı bundan sonra kapınızın önünden geçirmeyin.
Mahkemede kardeşinizin durumunu da bahane edip göstermeme şansınız falan varsa onu da kullanın.
Ve kadını da şikayet edin.
O da her halttan haberdar bedel ödemeden sıyrılmasın bu işten.
Evli adamla çocuklarının rızkını orada burada yerken düşünseymiş.
Ben olsam kadının ailesine kadar götürmezdim işi. Bir yanım götür derdi ama öldürürler falan azmettirici gibi olmak istemezdim.
Avukatla görüşün, toparlayın her şeyi, açın davayı.
Babanızı bundan sonra kapınızın önünden geçirmeyin.
Mahkemede kardeşinizin durumunu da bahane edip göstermeme şansınız falan varsa onu da kullanın.
Ve kadını da şikayet edin.
O da her halttan haberdar bedel ödemeden sıyrılmasın bu işten.
Evli adamla çocuklarının rızkını orada burada yerken düşünseymiş.
Ben olsam kadının ailesine kadar götürmezdim işi. Bir yanım götür derdi ama öldürürler falan azmettirici gibi olmak istemezdim.
- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
Anneniz sizin için ayrılmamış ? Eee iyi mi olmuş ?
Sizin bu fikirlere sahip olmanızda tek suçlu babanız mı ?
Siz oturup annenizle bak bu sefer o kadınla yurt dışına gidecek diye sohbet bile edebiliyorsunuz.
Şuan aile birliğinden korkan,insanlara güveni olmayan bi birey oldunuz. Anneniz ayrılsa hayatını kursa bu dusunceleriniz yine bu kadar siddetli olur muydu ?
Bana göre anneniz babanızdan daha suçlu. Cocuklarım için bahanesinin arkasina sığınıp boşanmadığı için. 25 yaşına gelmiş insansınız daha ne kadar sizin için evli kalacak ?
Aldattığı ispat edilip donuna kadar alınıp çok güzel bi hayat kurabilirdiniz .
Sizin bu fikirlere sahip olmanızda tek suçlu babanız mı ?
Siz oturup annenizle bak bu sefer o kadınla yurt dışına gidecek diye sohbet bile edebiliyorsunuz.
Şuan aile birliğinden korkan,insanlara güveni olmayan bi birey oldunuz. Anneniz ayrılsa hayatını kursa bu dusunceleriniz yine bu kadar siddetli olur muydu ?
Bana göre anneniz babanızdan daha suçlu. Cocuklarım için bahanesinin arkasina sığınıp boşanmadığı için. 25 yaşına gelmiş insansınız daha ne kadar sizin için evli kalacak ?
Aldattığı ispat edilip donuna kadar alınıp çok güzel bi hayat kurabilirdiniz .
- 4 Şubat 2015
- 6.033
- 12.247
- 248
- 22 Kasım 2017
- 811
- 964
- 23
- 37
- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Gerçekten çok üzüldüm okurken, çokta kızdım. Üzüldüğüm tek nokta kardeşinizin bu işe karıştırılmış olması. Midem bulandı bu kdar dibinizde bir hayat yaşamış olmalarından.
Hiçbir kadın aldatılmayı haketmez ama anneniz artık bu durumu kabullenmiş. Şuan neden üzülüyor ki? Defalarca aldatılmış zaten, hepte görmezden gelmiş. Sizde kadına değil babanıza kin bileyin. Ben bu olaylarda hep kim kime karşı sorumlu diye bakıyorum. Kadının size bir sorumluluğu yok. İnsanlık yapabilirdi, yapmamış. Ama babanız hem insanlıktan çok uzak hemde sorumluluklarını hiçbir statüsünde yerine getirememiş boş beleş bi adam. Ne yapacaksanız ona yapın. Ve mümkünse gerçekten yapın. Boşanma, tazminat falan açılmayacaksa boşuna da üzülmeyin.
Hiçbir kadın aldatılmayı haketmez ama anneniz artık bu durumu kabullenmiş. Şuan neden üzülüyor ki? Defalarca aldatılmış zaten, hepte görmezden gelmiş. Sizde kadına değil babanıza kin bileyin. Ben bu olaylarda hep kim kime karşı sorumlu diye bakıyorum. Kadının size bir sorumluluğu yok. İnsanlık yapabilirdi, yapmamış. Ama babanız hem insanlıktan çok uzak hemde sorumluluklarını hiçbir statüsünde yerine getirememiş boş beleş bi adam. Ne yapacaksanız ona yapın. Ve mümkünse gerçekten yapın. Boşanma, tazminat falan açılmayacaksa boşuna da üzülmeyin.
Ben 15 yasindayken bir kiz arkadasim yanima gelip onu la babasinin sevgilisinin evini aramaya gitmemizi istemisti. Cocuk aklimiz dustuk yola siteyi bulduk. Acaba kadinin soyadi ne diye zillere bakarken bir bina kapisinda babasinin adini ve soyadini gördük. Sok olmuştuk yazinizi okuyunca hatirladim ;( malesef huylu huyundan vazgecmiyor. 32 yildir birlikteler. Ben anlamiyorum bu isi. Hadi onun karisi mutasip sevgilisi sosyetik bi tipti. Sizde bir de tam tersiEvet ayni başlıktaki gibi daha evlenmeden sogudum. Sorun babam, gercekten o kadar uzgunum ve kizginim ki baba demek istemiyorum.
Babam annemi kendimi bildim bileli hep aldatti belirli periyotlarla ama sorsaniz cok severdi. Annem de affetti benim icin sonra kardesim icin. Ben bugün 25 yasindayim. Adamin evlilik caginda boyunca kizi var yani. Gitmis benden 9 yas buyuk biriyle sevgili olmus biz basta cebinde bi recete bulduk. Bi kac hafta oncesinde *kadinin adi Sibel Timarci olsun oyle diyelim* bir kadin adina annem hemen hastanede sekreterlik yapan arkadasindan kadinin ne icin geldigini, ev adresini ve telefon numarasini aldi. Babama sordugumuzda iste arkadasimin nisanlisi merkezde ilaci bulamamislar bana verdiler alayim diye dedi siyrildi ama icimize sinmedi.sehir merkezinde bulunmayan sey burda nasil bulunacak sonucta.
Sonra bi kac gun sonra annem cuzdaninda bir kadinin biyometrik vesikaligini buldu bisey demeden yırtıp atmis.
Annem o arada kadinin evinin cevresinde dolasmaya basladi, gercekten o kadar yakin ki evler birbirine 10dk yurume mesafesi ve en aci seyi biz fark ettik ki babam arabayla anneme kendini kadinin evine biraktirmis toplantiya gidicem burdan arkadasim alicak diye. Annem kendi eliyle kocasini kadina goturmus.
Biz ne yapacagimizi bilemedik. Bize özellikle kardesime belli etmeden cok siddetli kavgalar dondu evde ben saygimdan bisey bildigimi bile belli etmedim.
Ertesi gun babam yurtdisina cikacakti annrm bana dedi ki bak kizim bu kadinla gidecek bu gorursun dedi. Bi gece oncesi anneme aglayip yalvarmış zaman istemis adam yapmaz diye dusundum. Kardesim okuldayken onun bilgisayarini actigimda sok gecirdim babamin mailleri acikti orda ve kadina vize almis. Sordugumuzda iptal oldu o vize filan dedi.
Bu gitti yurt disina o gun bende gunu birlik tercumanlik isi vardi oraya gitmistim sabahtan aksama kadar surdu. Annem aradi beni dedi kizim kardesinle konustum bu adam kardesini almis o kadinin evine goturmus ,o kadinin evinde biseyler yedirmis , biz yokken wpden goruntulu konusturmus zorla seni seviyorum seni ozledim dedirtmis cocuga... yemin ederim hanimlar hayatimda bu kadar hayal kirikligina ugramadim.
Nasil olur o cocugu oraya götürür nasil olur ya kardesimi doldurmus bi de annen fedakar degil iste kavga etmeye yer ariyo diye. Benim annem babamin her isi iflas etmesi yuzunden kurulu duzenini bozup sehir degistirsi yerlerde, gunu birlik kiralil evlerde, buz gibi havada kombisi calismayan yerlerde noktali virgul gibi koltuklarda uyudu sirf babam icin.
Neyse ben babamin mailleri biraz daha kurcalamaya basladim ve gordum ki kadinin ucak bileti parasi (6.711tl) gittikleri ulkede kalacaklari kral dairesi hepsi bizim kartlarimizdan odenmis. Surekli son uc aydir otellere gidilmis fake gps hesabi indirmis bize farklı konum atmis kendi kadinlaymis.
Dun sabah anneme yazmis iste daha once is yaptığı adamlarin borclari yuzunden hapse girmis orda parayi yatirdi ortaklar dedi yarin cikicam dedi. Ama meger sadece emniyete 1 saat ugramis sonra kadınla gezmisler bunu da google hesabindan takip ederek bulduk nereye gittigi kac saat durdug u hep meydanda konumu surekli acik tutuyor neyseki.
Isin kotu yanlarindan biri kadin hamile galiba surekli gebelik ve.kurtaj aratmis google da.
Kadin kardesime beni sormus annemi sormus. Evli oldugunu biliyor ve bu kadinda ingilizce ogretmeni. Cirkin sisman bisey annemse benim rus gibi kadindir. Nasil bir doyumsuzluk babamdaki bilemedim. Bize para yok dedigi zamanlarda para yok diyip benim kurs parami bile vermedigi zamanlarda gecesi 600 700 liradan kadini spalara goturmus yemeklere cikmislar.
Ve bu kadin dalga gecer gibi annemi aramis kardesjmin ingilizce ogretmeni gibi.
Seytan diyo ki git okuluna milli egitime heryere sikayet et cumle aleme rezil et kistir kenarda parçala her yerini sinirim gecmiyor ne babam olacak o haysiyetsizr ne de o hafif kadin bile demek istemedigim et parcasina. Günlerdir anneme destek olmak icin tek damla dokmedim ama simdi kalkinca dayanamadım aglamaya basladim. Kimseyle konusamiyorum en mantikli burasi geldi yazmak uzun oldu kusura bakmayin hakkinizi helal edin.
Allah yardimciniz olsun
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
- 23 Mart 2015
- 5.707
- 12.014
- 248
25 yaşındayım kendimi bildim bileli babam annemi aldatıyor diyorsunuz.
Kardeşiniz 9 yaşındaymış zaten yani o bahaneyi bi geçelim lütfen.
Adam bunu alışkanlık haline zaten getirmiş biri sizi 1 kez aldatırsa suç onundur ama 2.kez aldatırsa suç sizindir diye bi laf var.
Burada bütün suç annenizin.
Iki kızına da bunları yaşatıyor üstelik yıllardır.
Şimdi boşanmıyor mu tamam arkadaş o zaman 3 maymunu oynayacak üzgünüm ama yapılacak tek şey bu yok fis araştırmalar kadını bulmalar bilmem ne ?
Ne oldu sizi uzduguyle kaldı?
Siz gencecik yaşta bunları yaşamaya mecbur musunuz ?
Kardeşinizin psikolojisi bozulmuş yazık değil mi?
Ilk aldatisinda veya 2.aldatisinda hadi 3.aldatisinda boşansaydı güçlü bir duruş sergileseydi mutluluğu 2.kez yakalama şansı olurdu belki.
Yıllarını ömrünü harcamış bu adamla yazık sizi de entrikaların içine sokmuş ne denir ki ?
Kardeşiniz 9 yaşındaymış zaten yani o bahaneyi bi geçelim lütfen.
Adam bunu alışkanlık haline zaten getirmiş biri sizi 1 kez aldatırsa suç onundur ama 2.kez aldatırsa suç sizindir diye bi laf var.
Burada bütün suç annenizin.
Iki kızına da bunları yaşatıyor üstelik yıllardır.
Şimdi boşanmıyor mu tamam arkadaş o zaman 3 maymunu oynayacak üzgünüm ama yapılacak tek şey bu yok fis araştırmalar kadını bulmalar bilmem ne ?
Ne oldu sizi uzduguyle kaldı?
Siz gencecik yaşta bunları yaşamaya mecbur musunuz ?
Kardeşinizin psikolojisi bozulmuş yazık değil mi?
Ilk aldatisinda veya 2.aldatisinda hadi 3.aldatisinda boşansaydı güçlü bir duruş sergileseydi mutluluğu 2.kez yakalama şansı olurdu belki.
Yıllarını ömrünü harcamış bu adamla yazık sizi de entrikaların içine sokmuş ne denir ki ?
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.704
- 798
Bu konu 'adam ağzıma ediyor , beni de ayan beyan aldatıyor ama çocuğum için katlaniyorum' diyen, düzeni bozulma korkusuna - cesaretsizligine cocugunu bahane eden kadinlara ilham olur umarım.
Sevgisiz,binbir dalaverenin döndüğü evlerde başta baba olunca çocuk mutlu olmuyor, tam tersi evliliği böyle birşey zannediyor,çirkin şeyleri normalleştiriyor. Oysa yalnız anne ile belki daha zor ama huzurlu bir hayat kurulsaydi aile - yuva deyince içinde sıcak birşeyler canlanabilirdi.
Konu sahibi, bu kişi senin kocan değil, baban
Anneni aldattı, seni değil.
Olayların bu kadar içinde olman hiç doğru değil. Annen bu soruna seni bu kadar dahil etmemeliydi-madem seni düşündüğünden boşanmamis.
Ama annen seni dertlesecegi bir arkadaş gibi görmüş (ki çok yanlış) ve Cook eskilerden beri herşeyi sana yansıtmis. Bence baban kadar olmasa da annen de hatalı. Çilekeş bir eş, iyi bir anne olabilir ama eğer devamlı aldatiliyorsa ve çocuklarını bahane Edip ayrilmiyorsa çocuklarına babanın aldattığını yansitmayacak. 1 aldatan 2 aldatan 3 aldatan hep aldatır. Bunca aldatmaya hala ayrilmiyorsa bu aralarında soze dokulmemis bir anlaşma oluştur demektir.'adam eve yardımını esirgemesin-disarida ne bok yerse yesin'. Hala bunu didiklemek neden?
Ayrıca bakış açın hiç doğru değil. Hadi kadini şikayet ettin, öğretmenlikten artırdın, ailesinde rezil ettin diyelim. Hatta diyelim kadın babanı terketti.
Sonra?
Annene mi koşacak? Adam kart zampara ,gidip başka birini bulacak. Biraz da ona para yedirecek.
Elalemin kadınında suç aramak yersiz, eğer rezil edilmesi gereken biri varsa bu babandir.
Ayrıca benim tavsiyem olayların biraz daha dışında durun. Bu sizden çok anne ve babanızın konusu. Çünkü bana göre anneniz boşanmayacak. Siz buyumussunuz, şimdi de küçük kardeşi bahane edecek. Yirmi yıllık kocasını başkasına kaptırmak istemeyecek, geçmişte nasıl affettiyse yine affederek. Ve böyle birşey olursa -siz olaylara müdahil oldukca- babanızla papaz olacaksınız. Benim de etrafımda o kadarrrr çok var ki : kucukken anneleri 'sizin için katlaniyorun'diye ağlak yapan ,onları mutsuz evlere mahkum Edip bir de küçücük omuzlara 'annem bizim yüzümüzden bunları yasiyor' vicdan azabini bindiren, çocuklar büyüdükten sonra yaşanan bir büyük olay sonrası 'anne,bırak bu adamı gel. Biz sana bakariz' diyen cocuklarina 'bu saatten sonra nasıl geleyim' diyen. O yüzden yerinde olsam meselenin dışında kalmaya gayret ederdim. Hafiyelik vs vs yapmana - annenin derdinin tamamını sirtlanmana inan gerek yok
Evlilikten de hiç soğuma. İnan ki her evlilik böyle değil.
Sevgisiz,binbir dalaverenin döndüğü evlerde başta baba olunca çocuk mutlu olmuyor, tam tersi evliliği böyle birşey zannediyor,çirkin şeyleri normalleştiriyor. Oysa yalnız anne ile belki daha zor ama huzurlu bir hayat kurulsaydi aile - yuva deyince içinde sıcak birşeyler canlanabilirdi.
Konu sahibi, bu kişi senin kocan değil, baban
Anneni aldattı, seni değil.
Olayların bu kadar içinde olman hiç doğru değil. Annen bu soruna seni bu kadar dahil etmemeliydi-madem seni düşündüğünden boşanmamis.
Ama annen seni dertlesecegi bir arkadaş gibi görmüş (ki çok yanlış) ve Cook eskilerden beri herşeyi sana yansıtmis. Bence baban kadar olmasa da annen de hatalı. Çilekeş bir eş, iyi bir anne olabilir ama eğer devamlı aldatiliyorsa ve çocuklarını bahane Edip ayrilmiyorsa çocuklarına babanın aldattığını yansitmayacak. 1 aldatan 2 aldatan 3 aldatan hep aldatır. Bunca aldatmaya hala ayrilmiyorsa bu aralarında soze dokulmemis bir anlaşma oluştur demektir.'adam eve yardımını esirgemesin-disarida ne bok yerse yesin'. Hala bunu didiklemek neden?
Ayrıca bakış açın hiç doğru değil. Hadi kadini şikayet ettin, öğretmenlikten artırdın, ailesinde rezil ettin diyelim. Hatta diyelim kadın babanı terketti.
Sonra?
Annene mi koşacak? Adam kart zampara ,gidip başka birini bulacak. Biraz da ona para yedirecek.
Elalemin kadınında suç aramak yersiz, eğer rezil edilmesi gereken biri varsa bu babandir.
Ayrıca benim tavsiyem olayların biraz daha dışında durun. Bu sizden çok anne ve babanızın konusu. Çünkü bana göre anneniz boşanmayacak. Siz buyumussunuz, şimdi de küçük kardeşi bahane edecek. Yirmi yıllık kocasını başkasına kaptırmak istemeyecek, geçmişte nasıl affettiyse yine affederek. Ve böyle birşey olursa -siz olaylara müdahil oldukca- babanızla papaz olacaksınız. Benim de etrafımda o kadarrrr çok var ki : kucukken anneleri 'sizin için katlaniyorun'diye ağlak yapan ,onları mutsuz evlere mahkum Edip bir de küçücük omuzlara 'annem bizim yüzümüzden bunları yasiyor' vicdan azabini bindiren, çocuklar büyüdükten sonra yaşanan bir büyük olay sonrası 'anne,bırak bu adamı gel. Biz sana bakariz' diyen cocuklarina 'bu saatten sonra nasıl geleyim' diyen. O yüzden yerinde olsam meselenin dışında kalmaya gayret ederdim. Hafiyelik vs vs yapmana - annenin derdinin tamamını sirtlanmana inan gerek yok
Evlilikten de hiç soğuma. İnan ki her evlilik böyle değil.
Kusura bakmayin hepsine tek tek cevap veremedim. Biraz kendimi kotu hissediyordum bakamadim. Evet çok haklisiniz bosanmasi gerekiyordu. Bunu daha onceden yapması gerekiyordu. Sanirim annemin kirilma noktası kardesimi bu isin icine sokmasi olmus. Ve bende bir öğretmen adayiyim gercekten midem o kadar bulandi ki. Evet kadından nefret ediyorum ama babamdan bin kati tiksiniyorum kadin evli oldugunu biliyordu babamsa 25 yasinda kizi varken bunu nasil yapabildi icim hic sogumuyor. Benden tum kadinlara tavsiye asla affetmeyin. Evlenince degisir aman pisman olur degisir demeyin. Ben babama dahi guvenemezken bu yasimda hangi erkege guvenip elimi vereyim bir hayat kurayim bilemiyorum. Korkuyorum anneme birsey olacak diye. yanlarina kalsin istemiyorum ikisininde. Bir arkadaş demis sanirim 18 yaşından kucuk olsaydin okulu bassaydin diye. Okul da o kadar yakin ki bize anlatamam. Gidip muduruyle konussam anlatsam olur mu acaba? Ev sahipleriyle karsilastim evinin onunde onlar da tam bilmiyor tanimiyoruz iyi midir kotu mudur diyorlar bir aile apartmanında yasiyor tek yabanci o. Gercekten cok zor bir durum. Baba dersiniz insanin en guvenmesi gereken kişi ama o bile boyleyken ben ne yapayim...
Ya bu kadar uğraş neden yani neden böyle boş uğraşacağınıza annen babani boşamıyor hoşuna mı gidiyor aldatılmak babanın maddi durumu da iyi anlaşılan annen bu kayıtlarla donuna kadar alsın yani kardeşini o kadına götürüp getirisini bile bildikten sonra sizde hala saygı diyorsunuz ga helal olsun anneniz de boşa dedektiflik yapmasın boşamayacaksa gözünüzü kapatın hayatınıza devam edin kadını r3zil etsen nolacak yarın başka kadinla devam edecek