Sigil Belasi...

Tedavi süresince yazarim demistim evet önceki gun 2.seansa gittim temizleyip yine dondurma islemi yapildi,
ilk seanstaki gibi baloncuklar olmadi sukur ve iyilesiyor gibi ellerim sigillerde yok oluyor sanki INSALLAH,
tabi bu arada minik minik yenileri cikmaya calisiyor ama onlarada hemen hisseder hissetmez ilac suruyorum,
bi sonraki seans 2 hafta sonra bakalim son mu olur yoksa tekrar gidermiyim,hepsi gecene kadar gidecekmisim öyle dedi doktor,
INSALLAH kurtulacagim baska yerlere bulasmadan..:25:

Tedavi süresince yazarim demistim evet önceki gun 2.seansa gittim temizleyip yine dondurma islemi yapildi,
ilk seanstaki gibi baloncuklar olmadi sukur ve iyilesiyor gibi ellerim sigillerde yok oluyor sanki INSALLAH,
tabi bu arada minik minik yenileri cikmaya calisiyor ama onlarada hemen hisseder hissetmez ilac suruyorum,
bi sonraki seans 2 hafta sonra bakalim son mu olur yoksa tekrar gidermiyim,hepsi gecene kadar gidecekmisim öyle dedi doktor,
INSALLAH kurtulacagim baska yerlere bulasmadan..:25:

iyi inşallah tamamen kurtulursun.

Merhaba Kizlar bugün 3. kez gittim yine törpülendi dondurma islemi yapildi,sigillerim gecti sayilir bi elimde kalmadi digerinde sadece 2 yerde kalmis onlarda gecer INSALLAH yine gidecegim.. ellerim biraz yiprandi tabi dondurma isleminden sonra deri biraz hirpalaniyor onun icinde krem verdi doktor bakalim INSALLAH tamamen kurtulacagim..​
:16:

Selamlar... Bugun Yine gittim doktora sigillerim gitmis kalmadilar tamamen kurtuldum yani cok mutluyum .. Umarim birdaha cikmaz.. Herkese sevgiler :)

benim eşimin elinde 2 tane vardı daha sonra diğer elinin parmak aralarında falan çoğaldı yaklaşık 11 tane falan dı daha sonra kızımın eline geçti . o zmana kadar eşim senin dediğin o asit damlatma olayını yaklaşık 25 gün yaptı ancak acısının yanında hiç bir şey kalmadı kar olarak. kızımı cildiye ya götürdüm o sprey sıktı ve sardı 3 gün parmağı bembeyaz gezdi sızlamalarla beraber. ve bir hafta sonra siğil inanamadık ki yemin ederim siğil eskisinin 4 katı büyümüştü. yaklaşık bir yıl böyle kaldı ancak hiçbir doktordan fayda göremedi ne eşim ne kızım. Allah a şükür ki oldukça bilgili bir imama bir dua okuttuk ve Allah şahit 1 ay sonra bir gün tesadüfen bi siğiline bakayım dedim kızıma ve hiçç bir iz kalmadan yok olmuş . koştum eşimin eline baktım onun ki de aynı şekil de ve bir daha hiçç çıkmadı şükür. ilaçla olmazsa farklı yollara başvurun

Biz de seninle aynı yollardan geçtik oğlumun ellerinde çıkmıştı verrutol denedik olmadı lazerle yakacaklarını söylediler dünya para istediler yapmadım bir akrabamın tavsiyesiyle hocaya okutturduk 15-20 gün sonra kendi kayboldu.Tabiki burada inançta önemli tekrar geçmiş olsun.

Back