Benim sağ elimde 22 tane çıkmıştı. Bi kaç sene kaldı.Çokk üzülüyordum.inanmam böyle şeylere ama yengem komşusuna okutmuş benim için. 2 gün sonra sabah kalktım hepsi gitmişş.iz bile yok ,sanki hiç çıkmamış gibi.
benimde boyun bölgemde çıkmıştı..daha sonra elimdede bir tane çıktı ama ne olduğunu anlayamadım..cilt doktoruna gidincesiğil olduğunu söyledi ve dondurma işlemi uygulandı...çok kısa sprey gibi bir şey acıtmıyor bile..on gün sonra kontrole gittim..bir kez daha uygulandı..bir yıla yakın oldu..bi sıkıntı yok..izide kalmadı..devlet hastanesinde yaptırdım ücret falanda ödenmiyor..
Ben bunuda bir sorayim bari ya :26: bu ikinci soyleyensin ehlimana da soyledi napiyoruz gunluk suruyormuyuz :26:
Bir ara benim de ellerim tamamiyle siğil dolmuştu zaten bi tane çıkınca arkası geliyor. İğrenç bi şekilde 10-15 tane vardı. Doktora gittim o bahsettikleri ilaçtan kaç kutu kullandım geçmedi. Bu gibi şeylere asla ama asla inanmayan ben annemin zoruyla bi teyzeye okutmaya gittim. Okudu bitti hiç sonucu beklemedim bile etkisi ollmayacağına emin olduğumdan. 2 gün sonra ellerime baktım bütün siğiller yok olmuştu gerçekten hala bunu düşününce ufak çaplı bi şok yaşamıyo değilim.
cnm bnm yüzüm çok kötü duruma gelmişti çok kötü oldu yayıldıkca yayıldı gittik annemle eminönünden 3.5 tl idi sanırım hatta küçük şişede aldık hala durur evimin bas köşesinde.... aldım sürdüm ne kdr sürdügümü hatırlayamıyorum inan ama cok hızlı geçirmişti. Rabbime çok şükrettim doğaya her hastalıgın ilacını vermiş yeterki bulalım...
okuttum ama olmadi burda tekrar okutayacak kimse yok cevremde isin ehli birileri lazim sanirim...
canim yani hergunmu surecez nasil suruyoruz yani sabah aksammi :26:
cnm da tam hatırlayamıyorum ne zmn sürdüm cok olduuu ya :26:
çocukken ellerimde vardı bir sürü ilaç kullandım geçmedi. doktorum okut bunu dedi
okuttum ve geçti kendi başıma gelmese inanmazdım ama geçti
Küçükken kuzenimin ve benim böyle bir derdimiz vardı.Ayrı ayrı doktorlara gittik ilaçlar kullandık vs.Bir ara küçülür gibi oldular ama sonra yine alevlendiler.Bitkisel yöntemler denedi annelerimiz.Ama durum değişmedi.En sonunda rahmetli anneannem bizi bir kadına götürdü.İkimizde okudu.Ama kuzenim çok muzur komik biridir.Güldü dalga geçti inanmadıama benim psikolojim epey bozulmuştu bu siğillerden.Ve inanmaktan başka çarem yoktu.Sanırım 10-15 gün içinde benimkiler geçti ama kuzeninkilerde bi değişme olmadı :)) Hay Allahım yaa hala anlatır anlatır güleriz :))
Canım sana tavsiyem doktor ve ilaç tedavisiyle geçmiyorsa mutlaka okuyan duasını eden birini bul ve kurtul bir an önce.Geçmişler olsun...
Benim değil ama ablamın ciddi siğil problemi vardı..Ellerinde ayaklarında.. Çok fena.. Yaz boyu incir ağacından incir sütü sürdü.. her gün dalından kopartıp taze taze sürdü.. Hiç kalmadı,hepsi geçti.. Yani varsa imkanınız,çevrede gördüğünüz incir ağacı mutlaka sütünü sürün...
yani vereceğim tavsiye tuhaf gelebilir aama benim rahmetli nenem böyle arapça dualar yazardı siğilin olduğu bölgeye çok kişiye yazardı hepsi de geçtiğini söylerdi ama hangi duayı yazdığı yazarken ne şekilde neler yaptığını hiç bilmiyorum :S
benim bi yakınımın yüzünde çıktı daha yeni kücük kücük deri renginde 9 tane falan doktora gitti bi ilaç verdi her gece onu sürüyor
sizinkileri ilaç geçirmedi mi?
Ben eczaneden kendim aldim wartner diye bir sigil ilaci ama etkisi olmadi sanirim yada ben beceremedim,
doktor daha ilac vermedi haftaya filan randevuyu bekliyorum o zaman bakicak ilacmi vericek donduracak mi
Merhaba,1 kac ay önce elimde kücük bir kabarcik cikmaya basladi gecer diye pek umursamadim,
büyüdükce büyüdü ve kenarlara sicramaya basladi,onlarda büyüdü biraz ve hala cogalmaya devam ediyor,
üzerindede ara ara böyle siyah noktalar olusuyor,
1 elimde vardi digerinede gecti yüzüme filan bulasacak diye cok korkuyorum...cünkü bulasabilirmis
bugün doktora gittim,
sanirim donduracaklar tam ne yapacaklarini bilmiyorum...simdi bi kac sorum olacak,
-Yüzüme filan kolay kolay bulasir mi ?Elimin ic tarafinda degil üst kisminda var sigil mümkün oldugunca elimi deydirmemeye calisiyorum...
-yemek filan yapiyorum hamur filan yoguracagim mesela bu virüs hamura filan gecermi ki
-sigil dondurma islemi nasil birsey kesin cözümmüdür :26:bi kac kere gidip gelmekten bahsediyorlar :26:
ve kasinti var bir elimde sanirim yenileri cikacakBiran önce kurtulmak istiyorum ya
Sarimsak sürdüm bi kac gün fayda etmedi,eczaneden sigil ilaci aldim oda etki etmedi sanirim,tuz sürdüm hatta dis macunu bile denedim yok yok gecmedi INSALLAH daha fazla cogalmadan gecer
INSALLAH tessekurler... onceki sayfalarda ilac onerenler var ben almadim tabi doktoru bekliyorum cesaret edemedim,tedavisi olan bir şey geçer inşallah canm.bu başlığı takip edicem bizde de aynı problem var.
Yengemin kardeşinde de varmış. Bir adama gitmişler. Bu işte iyi olduğunu düşünen eğitimsiz biri işte...
Neyse adam bildiğin maket bıçağı keskinliğinde bir bıçakla bütün siğilleri direk kesmiş. Kardeşi şuan gayet memnunmuş iz falanda kalmamış.
Bunları anlattığıma bakma vede kesmeyi deneme sakın! :) en doğrusu doktor kontrolündeki tedavidir.
INSALLAH tessekurler... onceki sayfalarda ilac onerenler var ben almadim tabi doktoru bekliyorum cesaret edemedim,
ama ceviz yagi dogal bi zarari olmaz gecirmezsede denediniz mi ?
yok canim ya kesemem ben oyle kesilecek gibide degil zaten
bizde duyduk çeviz yağını ama önce doktorun dediklerini yapalım dedik geçmezse doğal yöntemleri deneyebiliriz.bi ilac verdi su an ama sürünce yanıyor biraz.bulaşabilir diye de tokalaşmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?